興趣嗜好

跳至

首頁
56789...84

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 googoo 於 09-8-5 08:12 PM 發表

呢副我地都有哦! convertible 黎架mar

顏色計我就鍾意呢副多d:
CREATOR 果條line 全部都有convertible 既instructions~ 比細路玩我覺得呢條line 好玩d .

http://creator.lego.com/en-us/products/default.aspx

總共有咁多~

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

http://www.fujifilm.com/products/3d/viewer/finepix_real3dv1/index.html
得8"大, 話而家會同相機一set 咁賣.

原帖由 KnN 於 09-8-5 18:50 發表
咁個相架幾多錢, 我要大大個既...

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 clpapa 於 09-8-5 09:25 PM 發表

http://www.fujifilm.com/products/3d/viewer/finepix_real3dv1/index.html
得8"大, 話而家會同相機一set 咁賣.

...
我想像唔到會係點嫁...

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

大家今日有無買旗呀 ?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chloepapa 於 09-8-5 10:36 PM 發表
大家今日有無買旗呀 ?

...
好叻女呀!

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MomMom,

工聯今期又報名LA, 今星期日會員報名LA, 搬左公司, 所以出左都唔知, 今天行書局見到本章程至知.

http://www.hkftustsc.org/stsc12.htm

子爵府

原帖由 clpapa 於 09-8-6 19:22 發表
MomMom,

工聯今期又報名LA, 今星期日會員報名LA, 搬左公司, 所以出左都唔知, 今天行書局見到本章程至知.

http://www.hkftustsc.org/stsc12.htm
點解淨係介紹俾Mommom? 你覺得 Mommom 有需要上堂嗎? Mommom有咩堂未上過?佢需要的不是上堂,是 D3X。 Mommom, right?

版主

係mommom 之前話幾次唔記得報名, 所以見到就提吓佢LOR.

佢一定有啲堂未上過.

至於有冇需要上堂or 佢需要啲乜,我唔會加意見.

原帖由 軍魁星 於 09-8-6 22:40 發表
點解淨係介紹俾Mommom? 你覺得 Mommom 有需要上堂嗎? Mommom有咩堂未上過?佢需要的不是上堂,是 D3X。 Mommom, right?

侯爵府

哈哈, 多謝版主, 我今次好醒目, 報左名啦, 我報左高班呀.
返深水埗, 有興趣可以一齊呀.

原帖由 clpapa 於 09-8-7 16:05 發表
係mommom 之前話幾次唔記得報名, 所以見到就提吓佢LOR.

佢一定有啲堂未上過.

至於有冇需要上堂or 佢需要啲乜,我唔會加意見.

侯爵府

星爺,

我梗係要上堂啦, 我越來越發覺自己唔識影相, 浪費左部機.
好無引呀. 你地又唔教我.

原帖由 軍魁星 於 09-8-6 22:40 發表

版主

MomMom,
你d 相都幾好LA, 唔駛上堂LA
除非係去教人LA

侯爵府

平平地, 諗住去refresh 下 同埋想去外影, 迫自己影多d. 其實影相都係講天份, 講heart.

自問真係無天份la.

原帖由 chloepapa 於 09-8-7 17:02 發表
MomMom,
你d 相都幾好LA, 唔駛上堂LA
除非係去教人LA

版主

原帖由 MomMom 於 09-8-7 17:05 發表
平平地, 諗住去refresh 下 同埋想去外影, 迫自己影多d. 其實影相都係講天份, 講heart.

自問真係無天份la.

但你有heart 嗎!

子爵府

原帖由 MomMom 於 09-8-7 17:05 發表

自問真係無天份la.
你真係有心,我發覺自已唔係果塊料,又無乜興趣, 影極都影唔好, 又越來越無心機, 干脆放棄左。

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chloepapa 於 09-8-7 05:20 PM 發表

但你有heart 嗎!
agree!
我有時間我都想上堂...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 軍魁星 於 09-8-7 17:23 發表
你真係有心,我發覺自已唔係果塊料,又無乜興趣, 影極都影唔好, 又越來越無心機, 干脆放棄左。

影相呢+野又唔係要考試交功課,無話放棄唔放棄既,鍾意果陣咪影下,唔鍾意果陣咪唔影lor。

子爵府

好媽媽勳章

酒井法子藏毒tim.... 真係... 唉....

子爵府

原帖由 googoo 於 09-8-7 22:49 發表

影相呢+野又唔係要考試交功課,無話放棄唔放棄既,鍾意果陣咪影下,唔鍾意果陣咪唔影lor。
係既,係無左以前一個月影千幾張果d興趣。以前無事做抓起部機,對下焦,聽下d 快門聲都好興奮,而家感覺唔倒。

可能同打麻雀差唔多掛,試過有一排鐘意到個個星期打,而家屋企連麻煩都無。

版主

好彩我呢個影相的興趣幾十年都無咩點變

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chloepapa 於 09-8-7 11:28 PM 發表
好彩我呢個影相的興趣幾十年都無咩點變
版主你要分享下幾十年都無咩點變既心德喇, hehe

我既興趣一向都只係仔女身上, 其實既真係麻麻地...

首頁
56789...84

尾頁

跳至