自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

袁詠儀性格:

巴巴閉閉,不可一世!?-( ?-( ?-(

做訪問時都知佢份人好串

珍珠宮

好驚第日佢個仔遺傳左佢既性格, 入到小學中學實比人打架, 仲要入埋D貴族學校, 人地比少少錢己經搵人買起佢

子爵府

原帖由 maize426 於 09-9-12 09:38 發表
:loveliness: 除咗保護衣,仲要防毒面具
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

禁止訪問

子爵府

原帖由 Yau_Cheung 於 09-9-11 21:56 發表
Victoria?? Causeway Bay campus?? Principal Maggie likes to accept famous people's kids. e.g. Eason Chan's daughter, Kei Kei's daughter and Leung Tze Shan's kid are her ex-students. Chim Shui Man's ...

3/9 都市日報報導琦琦/濠縈係讀基督堂幼稚園, 另外唔記得邊日邊份報紙有埋任達華企係校門外添

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 特務A 於 09-9-11 17:46 發表
哩個人自大兼冇品, 睇佢當年唔知算唔算係人哋手搶而家個老公時就知佢係咩人喇, 搶到手之後聽講好似仲要趕絕個女仔, 從此之後個女仔就上大陸發展

甘賤格?

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 cy101 於 09-9-11 15:24 發表
咪俾佢番學, 自己教!! 金菠蘿!!

同意

大宅

好多人都好似佢咁~呀女上年k1觀課完左請家長傾吓計~有個家長就話學校有問題佢仔返左個幾月學就睇左好多次醫生~睇醫生費用仲貴過交學費,仲話見到d小朋友打乞嚏唔掩嘴老師都唔理,呀女仲要唔係讀咩出名學校都有咁o既人啦...尼個世界咩人都有啦...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我重以為她有了小朋友,有了改變TIM,因為見她在山區探訪小朋友重喊晒TIM,當時我都好想 如果係真她實在太過緊張了.

男爵府

畀面勳章

K1-Victoria
K2-K3-CCKG

原帖由 baby-bath 於 09-9-12 22:26 發表

3/9 都市日報報導琦琦/濠縈係讀基督堂幼稚園, 另外唔記得邊日邊份報紙有埋任達華企係校門外添

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 yoyobb 於 09-9-11 15:29 發表
咁有錢又咁巴閉, 不如home school, 請隊團隊番黎私人家授金菠蘿呀嘛! 咪唔駛接觸其他小朋友囉, 要勁過富豪先夠巴閉架嘛

使咩姐!!! 唔係名人都係咁啦!!! BB 打個咳痴姐! 都問有無消毒液! 但又唔諗下個room 有幾焗!!! 仲要比人投訴個BB 打 咳痴!!!

有咩咁巴閉姐!!! 不如 home school 啦!!! 唔好出去啦!!!

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 christy1012 於 09-9-11 15:28 發表
佢會做呢d野一d都唔奇丫,
我老公成日係跑馬地撞到佢,
佢話同佢上鏡個表現差好遠,
完全係當其他人透明兼唔想so人嫁,
而且唔好話明星啦,而家好多家長都係咁嫁啦,
一d都唔奇 ...

而且唔好話明星啦,而家好多家長都係咁嫁啦 ----> 無錯!!! 個d以為自己好富貴!!!

水晶宮

其實身邊都不知幾多呢d 家長, 少少事都投訴

只因為今次報導呢個係袁小姐, 如果係楊婉儀, 馬詩慧, 余安安等等, 大家又點睇

男爵府

原帖由 常歡笑 於 09-9-11 15:18 發表
唓, 有錢大晒咩...........

佢有錢唔多覺 ????但佢兩公婆的品就一早知係???唔使多講

首頁

尾頁

跳至