自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 2# 我想生三個 的文章

我只是善意向你發問, 是無意冒犯你, 若我的問題讓你不高興, 你也千萬別認真理會, 先向你道歉^_^ 多多包涵

大宅

好媽媽勳章

霸位先!

民房

回覆 2# namfans 的文章

我在這說的話, 不是空口說白話, 一切資料我都存下來, 我知道什麼就說什麼, 你有什麼不相信可以去問我, 就如我問你一樣! 如果你有興趣的話 ^_^

大宅

好媽媽勳章

拿,係你話問得我先問㗎咋!

1.首先,你係男人定女人?
2.點解你寫嘢寫到一舊舊,你讀書讀到幾年班?
3.你講嗰個曾乜春,楊乜春,點解我地要信你?
4.藍姐有無親口同你講過佢無比人強,無濫過藥?
5.你知唔知喺呢度串阿三個後果有幾嚴重?
6.最後,你知唔知呢度係師奶網? 我哋日日坐埋一堆就係圍繞主啲謠言嚟吹水度日,未經證實嘅嘢就唔講得咁我哋傾咩呀? 傾公事呀?

放鬆啲啦藍迷,呢度無人講過藍姐半句壞話,個個讚佢靚讚佢識做戲,只係覺得佢紅顏薄命,想了解吓佢點解佢會變成咁啫,我哋唔識佢,所以唔知佢發生過咩事,不過你都唔係佢呀,你又知佢諗乜?

原帖由 namfans 於 10-4-9 01:22 發表
我在這說的話, 不是空口說白話, 一切資料我都存下來, 我知道什麼就說什麼, 你有什麼不相信可以去問我, 就如我問你一樣! 如果你有興趣的話 ^_^

民房

回覆 1# 洗手盆 的文章

後果會有幾嚴重? 咁我回你問題會吾會又有嚴重後果? 可能我入錯地方 @_@!!

子爵府

好媽媽勳章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

好媽媽勳章

咪咁誇張, 大家都係閒聊~
洗手盆...唔好嚇親人先得GA~

原帖由 namfans 於 10-4-9 08:23 發表

後果會有幾嚴重? 咁我回你問題會吾會又有嚴重後果? 可能我入錯地方 @_@!!

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 洗手盆 於 10-4-9 01:16 發表
霸位先!
百幾樓先走黎霸位

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 洗手盆 於 10-4-9 05:47 發表
拿,係你話問得我先問㗎咋!

1.首先,你係男人定女人?
2.點解你寫嘢寫到一舊舊,你讀書讀到幾年班?
3.你講嗰個曾乜春,楊乜春,點解我地要信你?
4.藍姐有無親口同你講過佢無比人強,無濫過藥?
5.你知唔知喺呢度串阿三個後果有幾 ...

你知唔知喺呢度串阿三個後果有幾嚴重? <---我知 !

輕則好似我咁, 差d大打出手 ; 重則好似妖蛇咁....

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

琥珀宮

原帖由 我想生三個 於 10-4-9 10:19 發表

邊有甘誇張呀??我係呢度出名好人,普渡衆生,濟世為懷就係我!!
聽唔聽到有人拍門呀 ? 麻煩阿三你開開門, 比我入去住返3 5 7日....嘆下你部8千蚊清新機

禁止訪問

禁止訪問

大宅

佢而家都仲係好靚..靚過好多一姐..

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至