跳至

首頁

尾頁

大宅

點樣睇清宮圖呀?邊度有得睇?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 cycream 於 10-2-3 17:06 發表

哈哈! 我大babycatcat 差唔多double呀,生得出佢!!
我都成日好似m feel,不過係正常,唔駛驚. 我覺得有d反應係正常,咩都係先要驚. 因為我小產過2次,pregnant時棒棒又淺色,又無咩反應. so, dont worry! ...

其實以生bb黎講我又低齡左d ge=_=
出到街冇人會覺得我結左婚,,
遲d見埋肚一定以為我未婚意外懷孕少女...
其實我都唔想人當我小妹妹ga..><

大宅

好媽媽勳章

原帖由 釘釘 於 10-2-3 17:56 發表
點樣睇清宮圖呀?邊度有得睇?

here here :
http://tw.5d8z.com/PredictSex.htm

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Fox1111 於 10-2-3 12:30 發表
cycream, 我好明顯大食咗呀,一日食至少五餐呀,不過係少食多餐嗰啲

book 埋余啟文?轉黎轉去會唔會唔係幾好架

哈哈,,我係超肚餓,,
但好鬼煩,,有d野突然諗起就好想食,,
有時一餓就唔掂...要即刻搵野食
我以前唔會咁ga

大宅

好媽媽勳章

原帖由 cycream 於 10-2-3 17:13 發表
babycatcat posted咗個清宮圖, 我又係仔! 唔好啦! 不過我上一胎check係女, 結果係仔, 希望今胎都係相反.

我check到係女呀~
我連個簽名公仔都變埋bb女 XDD wahahaha

大宅

我check到係仔呀(有D唔開心添)

大宅

好媽媽勳章

原帖由 釘釘 於 10-2-3 18:48 發表

唔好唔開心,,只要bb健健康康就ok喇 ^^
況且,,我地就即管睇下個清宮圖準唔準!!

大宅

回覆 57# Fox1111 的文章

我D FD個個都話我快, 咁快就可以去健康院CHECK, 我去登記果陣佢就比左下個星期個期我, 唔通佢地攪錯左??

大宅

原帖由 釘釘 於 10-2-3 18:48 發表

me too ar~~不過我C6就好開心呀!

大宅

原帖由 babycatcat 於 10-2-3 19:18 發表

唔好唔開心,,只要bb健健康康就ok喇 ^^
況且,,我地就即管睇下個清宮圖準唔準!!

我想問懷孕日期, 應該係打要黎M而冇黎果日??

大宅

我想問下你地有冇人係廣華生呀?

大宅

等我都UPDATE下先...

名字 預產期 第幾胎
LamBoB 9月30日/10月1日 第一胎
netnetmammy 10月2日 第一胎k.k206 10月3日(自己計) 第二胎
Starry2010 10月3日(自己計) 第二胎
casllsac 10月3日(自己計) 第三胎
Tiger_Baby_G 10月3日 第一胎
Fox1111 10月5日 第一胎
cycream 10月7日 第二胎
babycatcat 10月11日 第一胎

大宅

我又要UPDATE下先...

名字 預產期 第幾胎
netnetmammy 10月2日 第一胎k.k206 10月3日(自己計) 第二胎
Starry2010 10月3日(自己計) 第二胎
casllsac 10月3日(自己計) 第三胎
Tiger_Baby_G 10月3日 第一胎
Fox1111 10月5日 第一胎
cycream 10月7日 第二胎
pugpug88 10月9日 第一胎
babycatcat 10月11日 第一胎

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

Tiger_Baby_G, 妳真係排得好快,我聽日就會知要排到幾時喇

我入咗兩次, 一次用last m 計,一次用著床日計,都係女

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

各位1010 媽媽要注意, 而家盡可能都唔好去啲超多人既地方,例如旺角,我尋日同 c6 落咗旺角諗住去買孕婦衫褲,差啲焗到又暈又嘔,即刻要搵地方坐低休息兼食嘢,而且因為無人睇得出我地大緊肚,要小心俾人亂撞,大家真係要小心啲呀

大宅

原帖由 Fox1111 於 10-2-4 09:52 發表
各位1010 媽媽要注意, 而家盡可能都唔好去啲超多人既地方,例如旺角,我尋日同 c6 落咗旺角諗住去買孕婦衫褲,差啲焗到又暈又嘔,即刻要搵地方坐低休息兼食嘢,而且因為無人睇得出我地大緊肚,要小心俾人亂撞,大家真係要小 ...

你都要小心呀~

大宅

我日日搭地鐵都好似同人打交咁呀
各位1010 媽媽要注意, 而家盡可能都唔好去啲超多人既地方,例如旺角,我尋日同 c6 落咗旺角諗住去買孕婦衫褲,差啲焗到又暈又嘔,即刻要搵地方坐低休息兼食嘢,而且因為無人睇得出我地大緊肚,要小心俾人亂撞,大家真係要小 ...

大宅

你咁快就買大肚衫? 我地大肚時大部份時間係summer,你而加買咩? 我今次陀同大仔時間一模一樣,所以可以著返晒d衫,唔駛買, hehe!

大宅

原帖由 Tiger_Baby_G 於 10-2-3 22:19 發表

我想問懷孕日期, 應該係打要黎M而冇黎果日??

應該係last m日期!

大宅

原帖由 pugpug88 於 10-2-3 22:25 發表
我又要UPDATE下先...

名字 預產期 第幾胎
netnetmammy 10月2日 第一胎k.k206 10月3 ...

你仲要update埋個簽名, haha仲計緊cycle!

首頁

尾頁

跳至