自由講場

跳至

首頁
56789...11

尾頁

別墅

原帖由 麼麼貓 於 10-2-9 11:07 發表
玩得大左d啵.而且唔係好信:

男人有幾個女人真係唔出奇,但好小人會影低佢留念.

妳唔覺得男人做完之後只會zzzz(睡覺),不會攪第二d野呀.

陳冠希咪係人辦lor

大宅

好媽媽勳章

個新娘都幾夠狠WOR~~
而且幾有腦, 除左要一拍兩散之外, 仲可以一次過交代晒, 唔洗煩~~
新娘部署好晒, 計好晒數!酒席系男家比錢! 叫D賓客攞返D人情, 男家咪蝕到乜咁~~真系抵佢LOR~!!

大宅

原帖由 小福媽媽 於 10-2-11 15:02 發表
仲咩其中1個BK媽媽EMILYXXXX DELETE晒之前D留言????

因為講我知既朋友叫我唔好上網講~費事影響當事人~而我見到其他討論區都有bk d留言~費事講咁多啦~再者~信與唔信都係大家自己認為~唔駛大大隻字係度話人吹水~咩"朋友個朋友"呢d說話~信咪信~唔信咪唔信~對我冇影響~我見bk有呢個topic~所以入黎搭下咀~唔信既咪睇完就算囉~唔駛一口話人吹晒水既~再者~如果我有份參與呢個婚禮~肯定唔會上網講囉~所以我一早講明係朋友講我知~大家亦可以當一則奇聞~唔駛太上心.......

珍珠宮

好媽媽勳章

真係玩得好大

究竟以家d人處事咁突破

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

大家最近好 like 用呢個大頭

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 wendykaka 於 10-2-11 23:40 發表
大家最近好 like 用呢個大頭

係BK賜比我地嘅

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 傻BB 於 10-2-11 19:45 發表
之前有人話婚禮喺迪迪尼搞嘅 ...
有無迪迪尼嘅員工可以證實一吓呢?
好想知係堅定流啊~

就算唔可以申請婚姻無效
對新娘嚟講都無乜損失
咁無面嘅事佢都做得出
又點會介意做失婚婦人呢~~
...

邊個夠膽上網講? 唔驚講完俾人投訴話唱佢整到工都冇埋? 我係佢地都拉埋把口算, 反正好戲已經收看.

另外我唔會否定依件事可能性, 就當係城市傳聞囉.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 YongXin 於 10-2-9 13:45 發表
趁咁人齊,如果我係新娘,我講完仲要請個死佬同個伴娘上台,交個咪比佢地。。。發言。

唔係個新娘茅面,係對狗男女茅面。

新娘應該 [煎] 2 巴姦夫淫婦先走.

男爵府

好勁呀!做得好,果對狗男女好抵死

伯爵府

原帖由 simbaba 於 10-2-11 04:01 發表
用下腦就知幾成真,當TVB c9劇咩.

一般介紹新人成長/婚禮Video,事先會用

電腦會剪成Video 加上BGM,一般新人

之前都看過.

除非佢真係駁部Mac即時用iphoto(幻燈

片Show)即場加相Key入去..

所以故事可信度底,D情節 ...

唔係每個新人都會之前睇隻 dvd 架. 當年我 c6 就冇睇喇, 叫佢睇佢話我睇咗就得囉. 所以新娘事前整定都唔出奇.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

就係新娘子都好無面,所以無佢身邊既朋友會將件事講出黎放上網囉。如果係你朋友,你都會封嘴啦?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

風so 講緊喎....

講得好deTails 呀!!!!!!!

水晶宮

瘋show 快活人 江美儀講緊呀~~
wakakakakaaaaa

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好想知個新郎當時有咩反應, 無人描述佢既??

江美儀只講伴娘即時奪門而逃!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 thunder_bunny 於 10-2-12 11:52 發表
瘋show 快活人 江美儀講緊呀~~
wakakakakaaaaa

咁激...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好搞笑, 某地方見到...

其實我當晚其中一隻炸子雞

個晚我訓緊覺 無啦啦就俾人拎左去煮
不過唔打緊丫 我都已經預左有今日
炸左幾個字後 就俾人抬出去大廳
沿途聽到D侍應同廚房佬係度講 咩閃卡
我無為意咩事啦
入到大廳 就見到熒幕上面show住張一男一女攬埋一齊既相
仲無著衫添
我睇到眼到突埋 拿拿臨問隔離條東星斑發生咩事啦
點知佢話 新娘播左張相出黎之後 就叫大家拎埋人情走
我見大家都開始散場 咪同d炒飯 糖水傾下計囉
返黎一上就見到有人開post

水晶宮

原帖由 chaaa 於 10-2-11 21:19 發表

陳冠希咪係人辦lor

如果冇記錯...私取希希玉相發散出去既0靚仔搞到要坐監啊...希望新狼伴凉唔會甘絕...
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

真定假,玩到咁激!!

禁止訪問

首頁
56789...11

尾頁

跳至