跳至

首頁
56789...65

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Ekko 於 10-3-20 16:57 發表
ooo....我呢排突然add左好多個0906mami....差d分唔出邊個打邊個...kaka

其實…我都係=.=

禁止發言

大宅

係呀,佢同bb影d相好自然,家庭照亦好warm.but好似貴咗d

原帖由 momo627 於 10-3-20 02:59 發表

oh, what is it? The one you mentioned who take your pregency photos?

大宅

係呀,佢話無限時間,我又無諗過會倦喎,淨係諗住靚囉!等我再考慮下先

原帖由 cyhh 於 10-3-20 05:07 發表
我冇呀…因為我聽人講佢煙癮大,好臭,同埋之前好似冇姐姐幫手,塙到影成五六個鐘,我怕咁樣我會死…

大宅

好媽媽勳章

我又來了...又同bb去take 1影了...因為有coupon可以平$100的關係>.<31/3到期, 之前個bk mama又冇要到...咪自己用埋佢law...

雖然都覺得自己好變態, 但$760可影6個style同埋要晒所以相, 又真係好抵wor...所以, 覺得變態的心理只有幾秒...

po少少喺e度啦, 唔敢咁快po上facebook, 廢時俾c6見到=.=要睇full version遲d去fb睇啦...

(p.s.我覺得今次亞b仲多表情啊^.^)

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

睇見你D相,我越黎越想去TAKE1到影喇....
你而家6個STYLE加埋有幾多張相呀??同埋影家庭相係咪係6個STYLE入面扣呀

原帖由 cyhh 於 10-3-21 09:02 發表
我又來了...又同bb去take 1影了...因為有coupon可以平$100的關係>.

大宅

好媽媽勳章

家庭相要加$ga, 所以我冇影, 佢$300/3個造型(正價), 但4月如果我(舊客)refer去就此250/3個造型, 要晒所有相+$180~

6個造型有 222張, 同上次差唔多~

你睇左我個仔第一次果d未, 我好中意佢嘅警察^^
原帖由 Ekko 於 10-3-21 14:09 發表
睇見你D相,我越黎越想去TAKE1到影喇....
你而家6個STYLE加埋有幾多張相呀??同埋影家庭相係咪係6個STYLE入面扣呀

別墅

好媽媽勳章

朗朗琴日病左, 咳咳同流鼻水, 係咁打"ha chi", 睇左e生, 今日都未好番, 但一早book Vita Pixal, 改期只可以揀weekday, 為免papa要請假, 朝早見朗朗好番少少就去影.

我諗佢真係大個仔, 見到陌生人冇笑容, 又唔望鏡頭. d姐姐冇Studio 123個個姐姐咁落力, 不過都有不停引佢笑, 但朗朗就擺出一副cool樣, 唉!

影左"牛牛", "Little Bee" (個帽太緊撹到朗朗"一字眉", 好撹笑!), "蜘蛛仔", "八爪魚", &"花花".

Total影左100幾張相, 好似個個做型影得幾張, 影左又唔夠1.5 hr, package話2 hrs ga ma, d相唔笑又唔望鏡頭又未夠鐘點解唔影耐d? 不過d相都ok. 加$要哂d相, DVD slideshow, magazine UV panel, 連埋package, 都成$3,000, 都幾貴.

返到屋企上website再望下人地d相, 真係90%唔望鏡頭gu wor.........吓? 點解呢? 我鍾意正面多d wor. 原本有諗過join多個package, 但真係貴左d, 仲要d相唔望鏡頭wor.

大宅

好媽媽勳章

呢間vp我之前打過去問,d態度差到吖…
不過原來vp其中一個partner係我同事嘅十幾年朋友,我同事話如果我去影的話,佢幫我book同安排,會好d,不過上次打電話俾佢地寸完,都諗緊俾唔俾佢地賺我錢好…
原帖由 momo627 於 10-3-22 04:29 發表
朗朗琴日病左, 咳咳同流鼻水, 係咁打"ha chi", 睇左e生, 今日都未好番, 但一早book Vita Pixal, 改期只可以揀weekday, 為免papa要請假, 朝早見朗朗好番少少就去影.

我諗佢真係大個仔, 見到陌生人冇笑容, 又唔望鏡頭 ...

禁止訪問

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

我就係鐘意個藍帽子果個look呀~
咁你refer我去丫!! 不過呀仔呢幾日病病地,我諗要過一兩星期先去得喇

原帖由 cyhh 於 10-3-21 14:17 發表
家庭相要加$ga, 所以我冇影, 佢$300/3個造型(正價), 但4月如果我(舊客)refer去就此250/3個造型, 要晒所有相+$180~

6個造型有 222張, 同上次差唔多~

你睇左我個仔第一次果d未, 我好中意佢嘅警察^^ ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Ekko 於 10-3-22 14:25 發表
我就係鐘意個藍帽子果個look呀~
咁你refer我去丫!! 不過呀仔呢幾日病病地,我諗要過一兩星期先去得喇

好呀,我呢兩日會收到佢嘅e coupon,到時send俾你吖^^

複式洋房

原帖由 pamela_beee 於 10-3-22 13:08 發表
我地 weekend 都係去左 Vita Pixel 影呀, 好彩阿 B 都算好合作。姐姐一引佢就係咁笑騎騎!!! 我地影左一個鐘多 D 就搞掂,攝影師都讚阿 B 表現好好!

原來影 BB 相好累的,好多 pose 同動作! 攝影師叫我地再影多 D 合照, ...

我想bb出牙仔去呢間影呀! d相好唔好呀? package點呢?

別墅

好媽媽勳章

原帖由 cyhh 於 10-3-22 09:09 發表
呢間vp我之前打過去問,d態度差到吖…
不過原來vp其中一個partner係我同事嘅十幾年朋友,我同事話如果我去影的話,佢幫我book同安排,會好d,不過上次打電話俾佢地寸完,都諗緊俾唔俾佢地賺我錢好… ...

VP has more styles lor, but photographer of Soha is more patient and spends more time to take photos in different angles.

You see my photos la, which studio you think is better?

別墅

好媽媽勳章

原帖由 pamela_beee 於 10-3-22 13:08 發表
我地 weekend 都係去左 Vita Pixel 影呀, 好彩阿 B 都算好合作。姐姐一引佢就係咁笑騎騎!!! 我地影左一個鐘多 D 就搞掂,攝影師都讚阿 B 表現好好!

原來影 BB 相好累的,好多 pose 同動作! 攝影師叫我地再影多 D 合照, ...

So good, they also say some babies love smiling so it would be easier to take photos.

Is it your first photo shooting? Yes ah, very tired and everytime I rely on the staff to make him smile, haha.

別墅

好媽媽勳章

原帖由 floralawsf 於 10-3-22 16:17 發表

我想bb出牙仔去呢間影呀! d相好唔好呀? package點呢?

You can see their package and photos in their website ga.

Effect of poster is very good, but quite expensive as compared with same product (I mean UV panel in same size) in Studio 123. If you know how to make the "effect" and where to make the UV panel, it would be worthwide to take photos there and make the panel yourself.

複式洋房

我都想帶仔仔去影相,請問邊間好?

大宅

好媽媽勳章

我就係覺得vp嘅style幾特別…
原帖由 momo627 於 10-3-22 23:37 發表

VP has more styles lor, but photographer of Soha is more patient and spends more time to take photos in different angles.

You see my photos la, which studio you think is better?

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 pamela_beee 於 10-3-23 17:52 發表
我家姐影過好多間,佢都話 Vita Pixel 係呢個價位算係最好。我地輯相好靚呀,睇相既時候我有 D 感動,真係開心到眼濕濕!

要盡快影啦,咁 BB 先最 cutie!!! 牙仔越多越老積嫁!!!

原來佢地有好多造型網站無 show 出黎嫁,我地 ...

法官我LIKE...

首頁
56789...65

尾頁

跳至