在職全職

跳至

首頁
56789...60

尾頁

複式洋房

我用過p 同h...兩隻珈珈都用到pat pat紅哂.....h我覺得d碼太細...p又成日漏...最後都係用mXrries.... 又軟身又吸水..有時出街5-6個鐘...滿哂都唔漏...size又大d...珈珈都係啱啱轉大碼....p加價後...佢仲平d....!!!卓x有得賈...都算ok平...你可以試吓...

原帖由 sandra28 於 10-6-13 02:07 發表
冇用過呀 ! 嚧嚧感覺出面唔濕咁我又驚會好焗......因為鉫鉫而家條頸比佢"咬"到紅曬 ( 出汗, 而家要搽野 )......我怕佢會出尿疹個d.......! 我用過p兩條line, 妮x 同 h ( 出面感覺會濕濕地, 但我諗係透氣d ) ! 但都係 ...

複式洋房

德仁勁多人...次次想去買..見咁多人都走頭....
開奶茶我都係買衍X個隻...方便D....
原帖由 Cindyjasper 於 10-6-13 00:45 發表

我都係喺德仁買片架,德仁d野真係平好多, 而且我試過喺唔同地方買開奶茶, 明顯地德仁d開奶茶係乾淨d
你講果隻"噓噓"係乜黎架, 係唔係好用過h, 價錢呢, 邊個平d呀 ???? ...

男爵府

畀面勳章

我好懶,冇煲開奶茶,只係買衍生沖~
唔易嫁,好少一個月都冇一次,可能我仔訓覺姿勢問題,
所以先會漏咋....
原帖由 Cindyjasper 於 10-6-13 03:27 發表

係呀, 我每個星期都會煲一次開奶茶俾亞仔飲, 我一星期都會返兩三次葵芳, 因亞媽喺度住, 所以都會喺葵芳買野囉

噓噓樂係唔係好易夜晚漏尿架 ????? ...

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 jaimegaga 於 10-6-13 09:02 發表
德仁勁多人...次次想去買..見咁多人都走頭....
開奶茶我都係買衍X個隻...方便D....

衍x好似都係甜甜地, 驚會有痰, 所以都係自己煲好d

大宅

我自己煲的

大宅

http://www.birth.hk/catalog/product_info.php?products_id=1390

你睇下啱唔啱用!

原帖由 sandra28 於 10-6-12 01:06 發表
呢兩日長開冷氣瞓覺 ( 之前set 時間制冷氣同風扇每個鐘輪住開 )之後, 鉫鉫出少咗汗, 變相疴多咗 vv.......兩日都爆片......頭先去揾有冇bb 用既夜用尿片.......係冇既 ! 唔想夜晚搞醒個女換片.....佢會扭計喊到老公 ...

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日睇咗三間卓x都冇曬貨, 可能假日啦! 佢真係平過荷x好多呀.......d staff 話應該星期二返貨 !
原帖由 jaimegaga 於 10-6-13 08:58 發表
我用過p 同h...兩隻珈珈都用到pat pat紅哂.....h我覺得d碼太細...p又成日漏...最後都係用mXrries.... 又軟身又吸水..有時出街5-6個鐘...滿哂都唔漏...size又大d...珈珈都係啱啱轉大碼....p加價後...佢仲平d....!!!:g ...

琥珀宮

唔該曬你喎 ! 不過我諗住試下merries 先! 我始終覺得尿片吸得均衡過學習褲! 而且呢隻個size 由12kg 起, 而家鉫鉫27磅幾, 我驚會鬆.......因為隻隻牌子cutting 都唔同, 起碼等鉫鉫重多三幾磅先用會隱陣d !
原帖由 fattigerbb 於 10-6-13 15:15 發表
http://www.birth.hk/catalog/product_info.php?products_id=1390

你睇下啱唔啱用!

大宅

我啱啱問過我個FRIEND, 佢話呢個WEEK要盤點, 唔會入貨住, 大部份都冇哂貨喇, 我E+都睇緊邊到有貨, 真係好難買呀

原帖由 sandra28 於 10-6-13 23:49 發表
今日睇咗三間卓x都冇曬貨, 可能假日啦! 佢真係平過荷x好多呀.......d staff 話應該星期二返貨 !

大宅

我比你睇條LINK咪係MERRIES囉, 仲要係夜用架, 你睇咩呀?

原帖由 sandra28 於 10-6-13 23:54 發表
唔該曬你喎 ! 不過我諗住試下merries 先! 我始終覺得尿片吸得均衡過學習褲! 而且呢隻個size 由12kg 起, 而家鉫鉫27磅幾, 我驚會鬆.......因為隻隻牌子cutting 都唔同, 起碼等鉫鉫重多三幾磅先用會隱陣d !
...

大宅

我睇到淘寶有得賣, 仲要係128蚊人仔, 不過驚驚地....

琥珀宮

咪係睇夜用羅! 12kg ( 26磅幾 ) 起......咁鉫鉫而家廿七磅幾......我驚會鬆.......
卓x 大碼尿片都係128 之ma......所以星期二再去睇下.....

原帖由 fattigerbb 於 10-6-14 00:01 發表
我比你睇條LINK咪係MERRIES囉, 仲要係夜用架, 你睇咩呀?

琥珀宮

你有朋友响卓x到做?
原帖由 fattigerbb 於 10-6-13 23:56 發表
我啱啱問過我個FRIEND, 佢話呢個WEEK要盤點, 唔會入貨住, 大部份都冇哂貨喇, 我E+都睇緊邊到有貨, 真係好難買呀

大宅

係呀!仲叫佢有貨就call我

原帖由 sandra28 於 10-6-14 00:15 發表
你有朋友响卓x到做?

琥珀宮

你都想轉呀 ? 聽日都會叫老公放工時去睇下......

原帖由 fattigerbb 於 10-6-14 00:21 發表
係呀!仲叫佢有貨就call我

大宅

係呀,試下囉,佢又係成日都漏,但周圍都好難買喎!

原帖由 sandra28 於 10-6-14 00:26 發表
你都想轉呀 ? 聽日都會叫老公放工時去睇下......

大宅

我用兩個仔都係用HUGGXXX都OK無事喎!

大宅

呢兩日真係好熱好濕, 開晒抽濕機都唔掂!

琥珀宮

係好焗 !
落完街返到屋企都濕曬........
原帖由 mavis_chiu 於 10-6-14 15:07 發表
呢兩日真係好熱好濕, 開晒抽濕機都唔掂!

複式洋房

唔好意思咁多位媽咪!可能我表達唔好,我係話我囡夜晚瞓覺時要着尿片(日間巳戒咗幾個月)咁我/工人都會用灦紙巾同佢抹下面(疴尿個度)囡囡就會係咁講媽咪唔睇即係唔俾我哋!我咁樣講唔知大家明唔明?

首頁
56789...60

尾頁

跳至