自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樂觀少少睇, 朱 00 咁當然好好, 但亦好難得; 後生女有 d 未識打扮衣著無咩品味, 亦唔係個個都靚. 自信多少也來自外貌, 不過唔係唯一 "來源" 會比較好喎.

原帖由 fatping 於 10-6-15 18:09 發表
keep得點好, 都同青春少女無得揮, 以為自己幾靚幾得一拍埋d18,22度即無得比, 但人越大就知道外表唔太重要, 內里先係長久, 我公司有d同事年過40都重好重視外表, 咁真係會有人望吓佢地, 但只係望羅, 自己亦曾經係咁, ...

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

http://mytv.tvb.com/news/tuesdayreport/107565/15#page-1

http://mytv.tvb.com/news/tuesdayreport/107777#page-1

原帖由 myww 於 10-6-14 14:16 發表
有無睇無記星期二檔案 '抗衰老之謎'? 好正!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

唔到你唔接受,只要我有健康既身體,就好知足了, 我又有個好老公,兩個小寶具,算係咁架喇!

我反而擔心年紀越大,個身體機能會越差,呢點係我最concern, 所以而家我開始要keep做運動,打番好身體個底。

當然,如果有埋個靚樣就pecfer喇!

伯爵府

呢個係人生的過程, 我自己就會好欣然接受, 而且唔同年紀都會有唔同的風采, 最重要係心境年輕咪得law, 我最怕係街見到d年齡同打扮不符的人士, 呢d人咪以為一身潮服就可以挽會青春.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

可以唔接受嗎 ?

就算個樣 keep 到年輕十年二十年都好, 但你 身體內 d 零件係唔會變年輕 ga

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔接受都要接受!-

子爵府

我都4x歲自問keep得ok啦!好彩住在美國,鬼佬唔識睇我們中國人年齡,大仔差不多16歲,同佢哋嘅同學父母比較又唔覺自己老,不過我比較佢嘅同學身材重fit。

男爵府

接受....因為後生比人話老積, 反而而家中年比人話後生, 有時同個女手拖手, 好多人眼望望以為我地.......基民!

保持心境開朗, keep住皮膚唔好太乾, 著衫in小小, 最重要唔好比自己過肥, 自信心都爆d!!!

認同健康最重要!

首頁

尾頁

跳至