跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

kwan0520 寫道:
聰明豆,

是否照舊11:00 am呀?

dear kwan0520, wandy, 煒良ma,
約實11:00am到啦! 吾識路記住打比我喎!! 我地係咪一齊食lunch呀? 如果係就簡單d食下公仔麵咁好吾好, 或者有無提議丫???

sabina,
妳係咪3點幾先來呀??

子爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Kwan 寫道:
喂喂, 我參加國王送大禮, 中了奬呀 不過唔知係咩奬呀, 我第一次玩咋, 今日食甜筒又中多o左一條呀, 我就黎中六合彩架o拿 $$$$$$$$$$

kwan,
中左記得我呢個襯家呀!

伯爵府

一定啦, 你把聲好D未呀!

wandyfok 寫道:
kwan,
中左記得我呢個襯家呀!

子爵府

kwan,
我把聲而家好sexy呀!

伯爵府

咁你明天打雀雀要忍下O拿 你地唔好蝦我襯家呀

kwan,
我把聲而家好sexy呀!

子爵府

sabina_bb 寫道:
剛剛今日有啲野做所以遲左小小上綱, 點知你地突然搬家. 不過我唔係最遲, 起碼Wandy都沒報到

sabina,
係呀!我昨天下午去左睇醫生,夜晚又好累,所以咪無上黎囉!但我一上黎就唔好似o個個傻婆咁開左part 4都仲係part 3打字呀! (我無開名,唔好 我呀!)
仲有係[size=x-large]"網"唔係"綱"呀!

子爵府

Ka_wai 寫道:
wandy應該去咗揍佢對寶貝放學!

都係ka_wai醒呀!

大宅

我都估係呢度架啦,事關油蔴地屋苑絕無僅有,我都係油蔴地之友嚟架,因為我教會係YMCA對面咋!

聰明豆 寫道:
由中華書局對住o個條街(即係向海皮方向行), 幾個街口就到, 其實問人"油麻地察館"實知架, 就o係正察館隔離囉!!! pm收我地址啦!!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

侯爵府

仲有係[size=x-large]"網"唔係"綱"呀!

衰野呀! 晨早流流就捉人字呀???

子爵府

聰明豆 寫道:
好啦! 我有空的話就去買個痛快吓!!!

豆,
每位女士都有"空"架啦!

侯爵府

cherly 寫道:
我都估係呢度架啦,事關油蔴地屋苑絕無僅有,我都係油蔴地之友嚟架,因為我教會係YMCA對面咋!

知道妳啦! 之前都聽妳講救世軍o個D, 我已經知妳蒲慣白粉區囉!!!

侯爵府

豆,
每位女士都有"空"架啦!

都未必架! 有D真係近附無架!!! 妳仲追緊MESSAGE 呀??

子爵府

聰明豆 寫道:
由中華書局對住o個條街(即係向海皮方向行), 幾個街口就到, 其實問人"油麻地察館"實知架, 就o係正察館隔離囉!!! pm收我地址啦!!!

[size=x-large]"油麻地察館"應該係[size=x-large]"油麻地差館"呀!

大宅

點只蒲白粉區咁簡單 我下次約埋你係後巷等 ..... 一齊 吓啦!

聰明豆 寫道:
知道妳啦! 之前都聽妳講救世軍o個D, 我已經知妳蒲慣白粉區囉!!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

係"油[size=medium]地差館"至真呀!!

[size=x-large]"油麻地察館"應該係[size=x-large]"油麻地差館"呀!

子爵府

kwan,
我會就住架啦!我諗d雀友都會就我掛!?

豆,
係呀!追完啦!點呀?

cherly,
咁而家bebe仲有無燒呀?

sabina,
collins點呀?退左燒未呀?

伯爵府

聰明豆,
我應該坐地鐵呀, 行幾耐先到架, 屎啦, 我成日迷路架喎

侯爵府

喂! 喂!!! :evil: :evil:

咁快追到咁近既MESSAGE既??

侯爵府

cherly 寫道:
點只蒲白粉區咁簡單 我下次約埋你係後巷等 ..... 一齊 吓啦!

我吾洗 本身已經 咁架喎!!!

侯爵府

cherly 寫道:
係"油[size=medium]地差館"至真呀!!

妳又再火水加油呀??

首頁

尾頁

跳至