興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

鬥智又鬥力
原帖由 小草 於 11-3-7 12:19 發表
祝你馬到功成~
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

子爵府

迪迪尼都想... 不過今期係想去沙灘, 郊外個d, 已經plan咗星期五亞女放假同佢去迪迪尼架啦! 同埋超想坐飛機囉!
原帖由 hehalady 於 11-3-7 11:52 發表
迪迪尼

子爵府

哈哈, 而家個公園近我家好多, 快則半個鐘多d就入到去架啦!!!!!!
原帖由 小草 於 11-3-7 12:00 發表
即係叫佢落公園玩~

珍珠宮

原帖由 小草 於 11-3-7 12:00 發表
即係叫佢落公園玩~
引用:
原帖由 hehalady 於 11-3-7 11:52 發表
迪迪尼

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好煩!頭先又打黎話 $169,繼續比我 reject,次次都係講果幾句,我知佢地有職責sale我,我都唔想 up 佢地線,但真係好煩,唔想同佢地角力,但又唔甘心明明可以再平,無理由比貴價!討厭!
原帖由 JENNYSKY 於 11-3-7 14:40 發表
鬥智又鬥力

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

遲到好過無到...

補祝LA MA二少: 生日快樂!

希望3G老公平安渡過....

早一兩個星期比較忙....
在公, 好多嘢要FOLLOW.
在私, 一日之內要PACK好晒啲嘢搬屋,原因係人哋話要大裝修.暫時搬咗去同屋苑一個細啲單位....mouth:

暫時無得上網...無家居電話...朝朝地鐵開工我就知道係朝早5點幾....

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小草 於 11-3-7 12:19 發表
祝你馬到功成~
過去睇睇 ↓

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3737592&extra=&page=1
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 11-3-7 14:40 發表
鬥智又鬥力

水晶宮

原帖由 pinkyhsy 於 11-3-7 14:50 發表
迪迪尼都想... 不過今期係想去沙灘, 郊外個d, 已經plan咗星期五亞女放假同佢去迪迪尼架啦! 同埋超想坐飛機囉!

水晶宮

原帖由 pinkyhsy 於 11-3-7 14:51 發表
哈哈, 而家個公園近我家好多, 快則半個鐘多d就入到去架啦!!!!!!

水晶宮

原帖由 小草 於 11-3-7 15:44 發表
好煩!頭先又打黎話 $169,繼續比我 reject,次次都係講果幾句,我知佢地有職責sale我,我都唔想 up 佢地線,但真係好煩,唔想同佢地角力,但又唔甘心明明可以再平,無理由比貴價!討厭! ...

水晶宮

原帖由 2jmama 於 11-3-7 18:02 發表
遲到好過無到...
補祝 LA MA 二少: 生日快樂!

原帖由 2jmama 於 11-3-7 18:02 發表
暫時無得上網... 無家居電話... 朝朝地鐵開工我就知道係朝早 5 點幾....
明天會更好

水晶宮

Good Night

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 小草 於 11-3-8 09:19 發表
早早~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

good morning~
原帖由 3littlepigs 於 11-3-8 09:48 發表
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

水晶宮

Good Morning

珍珠宮

原帖由 hehalady 於 11-3-8 10:15 發表
Good Morning
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

今日 link 個舊 topic 出 o黎 分享 o下 .... 無意中睇到當年一個 post,節錄如下 ↓

BTW,呢個係舊 topic,我 up 番上嚟 jar .... 題外話,講單花邊新聞比大家知:

某版主:(面向小女子)喂!話時話,妳知唔知點解我會入你哋個瘋人 topic 吹水吖?

小女子:點知啫!

某版主:無 .... 妳之前開咗個關於妳有病嘅 topic(佢所指嘅即係依家呢個 topic),咁我睇吓睇吓,咪入去瘋人 topic 果度留意吓,同妳傾吓計 lor,諗住都唔傾得好耐 ..... Ha ..... 點知妳依家重未屎得 wor!

亞版主 )))

大家估唔估到係邊個版主呢
回味一 o下 ..... 好窩心啊 ..... 數 o下 手指,大家都臭口 o左 好多年 lu ......

家陣睇住小瘋人一天一天長大、老蚌就生產力發達 ....

王國長老

王國長老

噢....遲到好過無到,我都係度補祝二少:
生日快樂!
身體健康!
學業進步!

原帖由 JENNYSKY 於 11-3-7 10:04 發表
祝二少:
生日快樂!
身體健康!
學業進步!
http://www.hkicons.com/_2214.gif" border="0">
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

首頁

尾頁

跳至