自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢樣百分百肯定不會往旅行,
根本出事前後從未想過去....
希望來緊日子上天不會派遣
還有台灣都係!

伯爵府

一定唔會去:;pppp:

男爵府

好媽媽勳章

回覆 LilianLegend 的帖子

貼埋錢都唔會去.

我都係掙扎左好耐最近先買番香蕉同mango咋

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:你地仲會唔會去菲律賓旅行呀?

No no no ....

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

never

翡翠宮

點都唔會去

題外話:好多菲律賓人都就黎變晒做香港人啦

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

諗都冇諗過哩個地方.

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:DoReMi媽媽 的帖子

No la~~

果個垃圾總統

子爵府

回覆 meow~meow 的帖子

到依家想起那些晝面,我仍忍唔住會眼濕濕!記得事件發生前幾日先接個菲姐返屋企(第一次請菲姐),佢知有呢件事,佢同我講話d警察無錯,佢弟弟都係警察!我無同佢爭議,因為我覺得無謂,同佢講佢都唔會明,雖然佢呢11個月都做得唔錯,不過我唔會同佢續約啦!我決定我呢世都唔會去菲律賓,唔會再請菲姐!因為實在太難忘記,仲有南海單嘢!仲有嗰條「四眼龜」嘅嘴臉,仲有件事發生無耐後要加多甚麼醫療保險費比菲政府!我實在覺得佢哋係度笑緊我哋,當我哋hk人白痴,好似覺得我哋hk人無咗佢哋d菲姐唔得咁!我成日覺得隻「四眼龜」會自覺得意咁想「唓!你哋班港人,一方面又要憎恨我哋,一方面未又係要靠我哋d菲律賓嘅國民幫你哋手,無我d國民,你哋食蕉啦!」然後姦笑!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

No

舊年暑假我問佢想去邊到玩. 佢話去菲律賓, 我話no, 因聼說治安唔好, 好多綁架. 佢種話我呢度又驚, 果度又驚, 邊度都唔使去. 慘劇發生後, 佢聲都唔敢聲.

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章

去過....無咩手信買mouth:
無咩好玩

反而泰國去過2次, 但都想再去

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

唔會去 因為歷歷在目

子爵府

no~ 呢世都唔會去

侯爵府

唔會.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

no,從未想過要去

伯爵府

打死都唔會去囉~:;pppp::;pppp::;pppp:

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

no la:;pppp:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:你地仲會唔會去菲律賓旅行呀?

本身冇野玩食買....
睇風景relax游水,大把選擇。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一定唔會去呀

首頁
56789...10

尾頁

跳至