自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

男爵府

畀面勳章

tomatoMM 發表於 11-9-7 15:53
唔覺好笑開7槍中5槍
而且盡量唔打重要部位
仲想點

我只係想提返, 大家都係生死關頭, 點解只係笑外國人, 幫自己人
香港又好, 菲律賓又好, 美國又好, 中國都好, 要比較既唔係槍法 而係要保護人/自己,
有邊個想對住d凶徒開槍ga, 其實只係為左保護人, 一係就為左保護自己... ...

所以我都唔明d人, 點解要計開幾多槍, 都唔諗下係為咩而開, 就嘈... ...

(所以有時會暗串佢地...sorry)

珍珠宮

畀面勳章

唔好話警察
早年咪有單消防救自殺女
因為自殺女捉住消防員條救生繩
又唔肯入屋
比消防員用左小小武力迫自殺女入屋
都比蘋果大大標題話消防行駛爆力
家陣真係做乜都無意義
係咪都比人插

大宅

回覆 milk323 的帖子

我都唔知係D咩野人權組織...永遠都係講風涼說話,樓主講得對..咁叻你去做呀...又睇下你會點呀...而家呢個社會D人(所謂咩組織,咩野政客)講既都係癈的, 成日針對政府...呢樣果樣...咁叻你去做呀...你做就會百分否完美???無人投訴....支撐POLICE 支持一哥.

nick360   Agree  發表於 11-9-7 16:25

珍珠宮

畀面勳章

nick360 發表於 11-9-7 16:07
我只係想提返, 大家都係生死關頭, 點解只係笑外國人, 幫自己人
香港又好, 菲律賓又好, 美國又好, 中國都好 ...

可能我仲係好憎菲警所以我接受唔到攞菲警同港警比較

可惜一年後既今日一樣都無改過
點叫人可以放下

咁又唔會激死, 始終自己都要過活, 但接受唔到就係接受唔到啫

nick360  你講既都係事實, 其實我講只係態度, 因為我怕最後被影響同激死果個只有你  發表於 11-9-7 16:23
nick360  怨氣不能令世界和平的, 包容多d, 給別人改正同進步既時間  發表於 11-9-7 16:18

子爵府

SY 發表於 11-9-7 11:39
除了開槍, 不如諗下有乜辦法對付這類失常既人:

電槍

唔好怪我直,如果早知道係咁d警察就唔會普通裝束咁上樓啦,你係咪同癈up議員一樣係度講癈話。

男爵府

畀面勳章

lee個打極唔死既情景令我臨起d喪屍片,一開頭又係d喪屍打極唔死,d警察仲要比喪屍咬等我仲笑片中d警察傻仔,點解唔一槍爆佢頭。
其實個問題咪就係我知片中既係喪屍,新聞中既係人囉,警察無打算殺佢咪開幾槍直至佢停囉,我唸個警察都無唸過佢打極唔死架麻!大佬!

nick360  agree, 就算傻既都係人ar ma  發表於 11-9-7 16:27

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子爵府

支持香港警察,支持一哥!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

支持香港警察,支持一哥!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:SY+發表於+11-9-7+11:39+除了開槍,+

原帖由 兔仔得媽 於 11-09-07 發表
唔好怪我直,如果早知道係咁d警察就唔會普通裝束咁上樓啦,你係咪同癈up議員一樣係度講癈話。

...
睇新聞接消息個陣話係有人自殺咋嘛,咁點會帶咁多裝備

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話時話, 以後有哩啲case, 可唔可以叫人權組織哩班廢up人上去調解呀? 叫孔令瑜去擺平佢吖o麻!

唔好再揾警察了, 因為警察唔尊重人權吖o麻!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

而家啲人都唔係針對件事, 根本上警察而家做咩啲人都反對......我支持一哥

大宅

支持HK POLICE!

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔好話警察早年咪有單消防救自殺女因為自殺

原帖由 tomatoMM 於 11-09-07 發表
唔好話警察
早年咪有單消防救自殺女
因為自殺女捉住消防員條救生繩
好記得個條女,係咁打個消防員,真係想叫個消防員推佢落去好過:;pppp::;pppp:

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

開槍又有人鬧,唔開槍自己同其他人又有危險...

我強力建議香港警察增加金鐘罩鐵布衫入警隊訓練課程!!! 咁比個傻佬劈幾刀都頂得住~~~

The moon is reaching for me~

珊瑚宮

好媽媽勳章

唉......個個把口講就叻,到堅做時睇下佢班人點吖,比個男人用刀斬都仲唔拔槍,咁係咪要生""Au Au"企係度比佢斬吖

珊瑚宮

好媽媽勳章

而家 d police做野已經好克制架啦,d人(傳媒)下下以為自己大聲兼搵部機影住就好勁,下下有佢講冇人講

大宅

回覆 milk323 的帖子

agree

首頁
56789...10

尾頁

跳至