美容扮靚

跳至

首頁
56789...11

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:支bb+cream我係葵芳sasa搵唔到呀不過我買左

原帖由 manman1026 於 11-10-17 發表
支bb cream我係葵芳sasa搵唔到呀不過我買左支去死皮嘅凝露,森田藥粧(台灣野),我尋晚試左,都ok喎,好易 ...
可以post張相睇下嘛?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:lovejy 的帖子

就係e支

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:支bb+cream我係葵芳sasa搵唔到呀不過我買左

原帖由 manman1026 於 11-10-17 發表
支bb cream我係葵芳sasa搵唔到呀不過我買左支去死皮嘅凝露,森田藥粧(台灣野),我尋晚試左,都ok喎,好易 ...
葵芳自己都搵唔到,一問sales原來掛咗係第二度,有好多支(大)

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:momoko2008 的帖子

咁有無得試下隻色架等我得閒又出去昅下先

男爵府

我琴日都買左喇,o係sasa買左Lip essence, 我之前用開forever, 我覺得無Forever咁潤,但係以平一半的價錢黎講,算係好好喇...
另外o係city super買左BB cream,sasa得大支裝,未試。
但係支Collagen我就萬寧同Sasa都穩唔到呀!

大宅

hungc9 發表於 11-9-8 20:02
就係呢隻pore putty
我想問...BB Cream 可5可以當係...化妝前嘅打底霜呢? 我果支就用晒, 而且只係岩夏天用, 我想問有無好抵又5 lup嘅打底霜可以推介下呀?

thanks!
38W - BB 重3.333KG(面向肚)
37W5D - 頭開始落盤骨
35W - BB 重2.642KG
33W5D - 肚圍39 "
29W - 肚圍38 1/2"
21W - 肚圍35 1/2"
22W - 已經5再係單邊踢個肚, 係左右2邊一齊起飛腳 ~^^~
24W - 肚圍 36 1/4"

伯爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

我都推介一隻保濕mask俾大家,就係Aquamoist保濕mask,$99有5pcs,萬0買,可以等佢75折買,我用過個效果ok,又夠貼面

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

塵大聞 發表於 11-10-17 14:30
之前搵過幾間莎莎都無,頭先lunch去左citysuper搵,終於買到喇,我用citysuper卡有95折仲平過sasa呀,bb cr ...
大笨象控油粉餅好唔好用?大約幾錢?

複式洋房

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

今天買的,折完先$24.6,好抵,仲含有Q10,夜晚搽完按摩瞓一流!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+smallmui+於+11-10-14+發表無

原帖由 hungc9 於 11-10-14 發表
無記錯好似$59.9 150ml
呢支Biore紫色卸妝油真係幾得我買$69.9,150ml。

amysiu328  仲有香味tim~  發表於 11-10-25 23:57

大宅

引用:Quote:原帖由+hungc9+於+11-10-14+發表無記

原帖由 marcus_hclee 於 11-10-22 發表
呢支Biore紫色卸妝油真係幾得我買$69.9,150ml。
我都用緊!平、靚、正

水晶宮

0120 發表於 11-10-17 11:36
hi all

請問有咩平, 靚, 正既day cream推介呢,

大人,

我用緊OLAY White Radiance , 都幾好, 唔lup.

岩岩買左一set LOREAL Revita Lift Day Cream + Night Cream. 原本只打算買NIGHT CREAM, 但見到特價套裝 - HK$208. 而且, OLAY 就黎用完, 所以買成一SET.

天空之城, 快樂之地

男爵府

琴日第一次用哩支BB cream 唔係幾o岩我,我覺得好難推,我買左2支,我仲有一支全新的,如果有JM有興趣,$40讓俾你地,唔介意的話,開左用1次o個支都可以俾埋你....我唔想就咁丟左佢好浪費

minmin  搽後白唔白咖?因我皮膚黑黑地!如唔白,我幫你買支吖。  發表於 11-10-23 18:46

水晶宮

引用:Quote:0120 發表於 11-10-17 11:36 hi all

原帖由 PCCW2319 於 11-10-23 發表
大人,

我用緊OLAY White Radiance , 都幾好, 唔lup.
pccw

我買左laneige了

大宅

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我又想問下呢, pore putty 有隻係粉餅的, 有藍色 and 紅色, 有冇JM用過好唔好呢? 或者有邊隻好呢, 我想要透明冇乜色 但遮毛孔.... 但唔好見到有層粉係面的..

THANKS !!

carng.ng  我用過pink盒spf40幾好  發表於 11-10-29 23:06
大事化小, 小事化毛.........

別墅

Let's me search this lip essence at Mannings tomorrow. Tks all.

珍珠宮

回覆:hungc9 的帖子

珍珠宮

回覆:hungc9 的帖子

今日去莎莎無得買

大宅

終於係九龍灣sasa買到Lip essence & collagen, 2隻野都好正ar, Lip essence 我夜晚查來訓, 第2日唇好潤, collagen 一d都唔"粒"又唔"痴" , 之前試過買幾百蚊個d都唔得, 呢支collagen $88 jar.

多左個大眼妹

首頁
56789...11

尾頁

跳至