婆媳關係

跳至

首頁
56789...99

尾頁

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

如果班親戚打來,唔使講咁多嘢,最好是扮天氣先生:呀.......啊..........做嘢...拜拜。我諗2~3日之後就費事再打來啦

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

好明顯,阿叔今次避席,就係怕左你C6個句「咁關心某人99,俾間屋佢地住lol」,得班8婆出面,慳D啦:;pppp:,叫埋C鬼62上黎呀笨

男爵府

BK Milk勳章

回覆 Sammy1981 的帖子

要唔要介紹 d 專做劏房嘅地產俾某人呀,我都有認識個bor,不過港島區唔知啱唔啱佢wor ,我今次真係好有心幫佢地解決問題架

wong191    發表於 12-4-21 01:04
FilaLi  佢地咁鬼麻煩, 唔好又要害多個劏房屋主 & 隔離左右D人    發表於 12-4-19 11:37
minnayan    發表於 12-4-19 10:50
bejovial  Good idea!!!!  發表於 12-4-19 10:28
茱迪B媽媽    發表於 12-4-19 01:58
wingman001  good  發表於 12-4-19 01:26
carentam    發表於 12-4-19 01:19
gladyslwl  你真係好幫得手  發表於 12-4-19 01:02

公爵府

2024勳章

Sammy1981 發表於 12-4-19 00:29
我估佢地主要都係希望我地唔好咁快要某人佢地搬走,因為佢哋好似仲未搵到地方。
但係daddy就話一定唔可以退 ...
亞Mi你好幸福呀, 身邊有2個咁錫你又咁man既男人

大宅

Mi,唔好理嗰D會傷害自己既人,養好身子最緊要!對付D衰人最好就活得比佢哋好加油

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mamibbchu 發表於 12-4-19 00:51
你DADDY O岩到不得了,聽佢話啦

下面段說話喺PART 2 被BLOCK,呢樹重新打一次 :
樓主你係一個慷慨又大方嘅人,我都係齋睇嘅粉絲,不過見到你而家開心返,真係戥你高興,支持你,希望你早日遠離果班蛀米大蟲,早日生個乖B,祝福你~
SORRY可能我手快快屏蔽錯左!!
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

報到~~

大宅

引用:我估佢地主要都係希望我地唔好咁快要某人佢

原帖由 Sammy1981 於 12-04-19 發表
我估佢地主要都係希望我地唔好咁快要某人佢地搬走,因為佢哋好似仲未搵到地方。
某人99好似有層樓

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:mamibbchu+發表於+12-4-19+00:51+你D

原帖由 梓軒媽咪 於 12-04-19 發表
恰緊眼瞓突然見到版主update。
我以為你又封艇。
有人講你就即答!原來你都係FANS!

侯爵府

醒目開學勳章

引用:Quote:mamibbchu 發表於 12-4-19 00:51 你D

原帖由 梓軒媽咪 於 12-04-19 發表
唔緊要啦版主,你咁盡責,我地喺度傾得好放心

ailHO  Sorry, 點評錯誤 >.<  發表於 12-4-28 13:10

侯爵府

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 梓軒媽咪 於 12-04-19 發表SO

原帖由 RAY媽 於 12-04-19 發表
我以為你又封艇。
有人講你就即答!原來你都係FANS ...
我見我段文又俾版主回覆,個心都有啲驚驚地,好彩今次冇事

大宅

你dad講得啱,吾可以再讓步!你老公同dad都叫你吾好去,甘你就乖吾好去啦,陣間去左,比癲狗親就吾好啦!況且而家件事發展成甘都吾係你話到事,任何決定都係你老公同dad作主,D無謂人閒什人等(三姑六婆)一概吾好理吾好見啦!全部精神放在調理身體上,努力造B好過啦!等你報喜呀!

FullOfBlessing  係啦, 唔好再拖泥帶水, 再拖只會製造更多傷害.  發表於 12-4-25 07:18
cwtlovelkm    發表於 12-4-24 16:17

子爵府

引用:Quote:原帖由+Sammy1981+於+12-04-19+發表

原帖由 金有喜 於 12-04-19 發表
某人99好似有層樓
係喎,但家下喺到扮慘,可能嗰間得750呎唔夠佢個寶貝孫住啊。大家jm都知佢2b6仔拿幾貴氣架啦,個老公揾25k唔駛供樓唔駛交租都唔夠佢洗咁。

侯爵府

RAY媽 發表於 12-4-19 01:18
我以為你又封艇。
有人講你就即答!原來你都係FANS ...

一追再追..............追post順手睇下有冇得封
12點後上一上黎.無野就
重有part2係過左2千大關我先關閉....你地重睇到.如果封.睇都唔比你地睇
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

大宅

無錯,無必要比D無謂人影響心情,得閒做下facial 好過

侯爵府

mamibbchu 發表於 12-4-19 01:20
我見我段文又俾版主回覆,個心都有啲驚驚地,好彩今次冇事
我咁得人驚咩.

大宅

畀面勳章

報到
睇小一兩日真係睇小好多野
我會繼續支持你

男爵府

禾都報到先,某人99佢地一定吾會搬,個仔搵得25k點搬呀!計返條數,佢地實賴皮唔搬!!

伯爵府

引用:我估佢地主要都係希望我地唔好咁快要某人佢

原帖由 Sammy1981 於 12-04-19 發表
百分百同意,咁有形反面丫na

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

大宅

亞mi:聽老公話,唔好去,去咗又比d難聽說話,聽咗又唔開心,
聽Daddy話,不可讓步

首頁
56789...99

尾頁

跳至