跳至

首頁
56789...11

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 0501的bb, 1歲生日快樂

焯禧...個shirley媽係咪=shirley168 ...

點都好, 希望個個bb都健康快樂

薳然媽媽 寫道:
祝今天生日的bb生日快樂, 身體健康, 聽教聽話

sandy~~~~~~14/Jan~~~~仔仔~~~~~焯禧
shirleywuwu~~14/Jan ~~~~囡囡 ~~~~~敏澄(Avis)
小蕃茄~~~~~~14/Jan~~~~仔仔~~~~~廸廸

[size=x-large]特別祝敏澄 聰敏過人, 開心晴朗 !!![size=x-large]

另外, 希望焯禧bb腳仔無事, 大踏千里
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

男爵府

好媽媽勳章

另外, 借個地方黎...想補祝喬媽的大女琳琳噚日生日快樂, 身體健康康, 開開心心...同小喬妹妹相親相愛

大宅

施晴朋友,

我好似我媽媽架,成日搭訕....
我媽媽同您爸媽差唔多, 佢係我未出世之前, 已經每個月都有捐錢架啦, 因為佢助養左一個尼泊爾哥哥, 不過佢唔係為我積福, 而係佢見到有好多窮困既小朋友無書讀, 無飯食, 所以希望盡小小綿力, 幫助吓. 其實我地出生在這世界, 真的已經很幸福 :wink: . 媽媽會將auntie joycelyn話個 hk$11損比同一機構.

最近媽媽見我咁乖, 依家考慮再助養多一個, 唔知會係姐姐定又係哥哥呢 ?

Evelyn

施晴媽咪 寫道:
joycelyn ee:

媽咪同爸爸向我一出世, 就已經用左我的利是錢錢(雖然我的不足夠)"名義"每月捐款架勒...做善事去幫人之外, 亦係幫一家人積福呢...今次你話捐11蚊, 我地一定樂意咁做/支持...因為能夠捐到錢去幫人係我地的福份...真希望各位多多支持

施晴小朋友上

男爵府

好媽媽勳章

近排d媽咪一人分析兩角

[quote]
薳然媽媽 寫道:
施晴朋友,

....
Evelyn

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

再一次...能夠幫到人, 係我地的福份

[quote]
薳然媽媽 寫道:
施晴朋友,

...
最近媽媽見我咁乖, 依家考慮再助養多一個, 唔知會係姐姐定又係哥哥呢 ?

Evelyn

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

babygigi ~~~~15/Jan~~~~仔仔~~~~~昊恩 (RYAN)
vvbb~~~~~~15/Jan~~~~囡囡~~~~~映霖(Michelle)
saiuke~~~~~~15/Jan~~~~仔仔~~~~~倬一(Tek)
mori~~~~~~~15/Jan~~~~囡囡~~~~~樂瑤
amandalee~~~15/Jan~~~~仔仔~~~~~德寶

生日快樂, 身體健康

複式洋房

babygigi ~~~~15/Jan~~~~仔仔~~~~~昊恩 (RYAN)
vvbb~~~~~~15/Jan~~~~囡囡~~~~~映霖(Michelle)
saiuke~~~~~~15/Jan~~~~仔仔~~~~~倬一(Tek)
mori~~~~~~~15/Jan~~~~囡囡~~~~~樂瑤
amandalee~~~15/Jan~~~~仔仔~~~~~德寶
[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY
歡迎來參觀嘉熙仔仔@小小天地 (第一輯) (第二輯)

大宅

etyan 寫道:
我又入$$[quote]
Joycelyn 寫道:
[quote]
yoko(蕃薯媽媽) 寫道:
好多鋪頭都有捐錢箱的.好似麥當當啦,便利店啦,
經過我會去入錢錢.願天下所有BB都有福氣.
我想問,點解係11蚊既 [quote]
Joycelyn 寫道:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[size=large]To: 有 bb 詩的各位媽媽

如果我幫你的 bb 作了詩, 你又 "願意" 幫我 / 幫你的 bb 積福的話, 你可張 HK$11 捐到出面之任何慈善機構. 但如果用少少錢幫倒有需要/好我作詩係唔收錢的, 窮困的人, 我會好開心的.

[size=large]詩人媽 Joycelyn 上

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/quote]

yoko(蕃薯媽媽):

係丫, 好多鋪頭都有捐錢箱的 (好似麥當當啦,便利店啦).

經過我會去入錢錢 ..... 謝謝你的支持啊! 柏柏有你這位媽媽真幸福 / 有福氣!

[size=large]11蚊 ..... 見銀兩少少地, 吉數, 有玄機 (幫 bb 屋企挽回家庭不好之事/身體健康, 幫 bb 積福/慈祥善德).

Joycelyn [/quote][/quote]

etyan :

多謝支持!

Joycelyn

大宅

施晴媽咪 寫道:

媽咪同爸爸向我一出世, 就已經用左我的利是錢錢(雖然我的不足夠)"名義"每月捐款架勒...做善事去幫人之外, 亦係幫一家人積福呢...今次你話捐11蚊, 我地一定樂意咁做/支持...因為能夠捐到錢去幫人係我地的福份...真希望各位多多支持

施晴小朋友上

施晴小朋友 :

謝謝你的支持! 你真乖乖 (touchwood x 8,000,000).

Joycelyn ee

大宅

薳然媽媽 寫道:
施晴朋友,

我媽媽同您爸媽差唔多, 佢係我未出世之前, 已經每個月都有捐錢架啦, 因為佢助養左一個尼泊爾哥哥, 不過佢唔係為我積福, 而係佢見到有好多窮困既小朋友無書讀, 無飯食, 所以希望盡小小綿力, 幫助吓. 其實我地出生在這世界, 真的已經很幸福 :wink: . 媽媽會將auntie joycelyn話個 hk$11損比同一機構.

Evelyn

[quote]
施晴媽咪 寫道:

施晴小朋友上
[/quote]

Dear Evelyn :

也很多謝你的支持啊! 你都好乖巧 (touchwood x 8,000,000).

Joycelyn ee

男爵府

[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY[/quote]

大宅

Happy Birthday!!!

大宅

[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY[/quote][/quote]

大宅

補祝以下小朋友

HAPPY BIRTHDAY

BIRTHDAYbabygigi ~~~~15/Jan~~~~仔仔~~~~~昊恩 (RYAN)

大宅

[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY to
all BB

vivichu~~~~~16/Jan~~~仔仔~~~~誠聰(Elvis)
paggie88~~~~16/Jan~~~囡囡~~~~??
banhung~~~~~16/Jan~~~仔仔~~~焯晞 (Brian)
yoko(蕃薯媽媽)~17/Jan~~~仔仔~~~柏朗
yuki877~~~~~17/Jan~~~仔仔~~~漢寧

太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

男爵府

好媽媽勳章

vivichu~~~~~~16/Jan~~~~仔仔~~~~~誠聰(Elvis)
paggie88~~~~~16/Jan~~~~囡囡~~~~~~??
banhung~~~~~~16/Jan~~~~仔仔~~~~~焯晞 (Brian)

生日快樂, 身體健康

大宅

[size=x-large]祝各位bb生日快樂, 身體健康, 一世無憂 :mrgreen:

vivichu~~~~~~16/Jan~~~~仔仔~~~~~誠聰(Elvis)
paggie88~~~~~16/Jan~~~~囡囡~~~~~~??
banhung~~~~~~16/Jan~~~~仔仔~~~~~焯晞 (Brian)

大宅

[size=large]HAPPY BIRTHDAY

yoko(蕃薯媽媽)~~17/Jan~~~~仔仔~~~~~柏朗
yuki877~~~~~~17/Jan~~~~~仔仔~~~~~漢寧

大宅

[size=xx-large]祝:柏柏
[size=xx-large]生日快樂!
身體健康!
快高長大!

[size=x-large]happy birthday~

大宅

Happy Birthday!

首頁
56789...11

尾頁

跳至