跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 10)

Ka_wai 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
唔係呀, 下一個目標係介手指呀

呢個真係好有難度呀~~ [/quote]
以jeffrey咁既性格佢一介就介到架啦 don’t worry

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 10)

Ka_wai 寫道:
[quote]
好呀麻煩係 到時你call我我地一齊lunch呀, 八人一珠好嗎

sat朝你瞓醒call我啦,我老公個日可能會放假。 [/quote]
我個日10:30am要去tko私家做產檢, 咁我好早瞓醒架bor 你想幾點啫

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

哎呀我剛剛留左我個姓比佢添 我剛剛落左bank過錢跟手打電話比佢佢真係飛左去voice mail. 咁我今晚再打比佢啦

佢開緊工, 晏D會CALL妳, 佢話今日無嘜人

伯爵府

以jeffrey咁既性格佢一介就介到架啦 don’t worry

噖晚我哋成家一齊係computer睇相,佢見到自己啜手指張相時都定咗一定,跟住我就乘機同佢講咦....食手指好醜怪同dirty呀,不如唔好食囉,佢聽完居然答我yes喎! 點知轉頭又食番~ :tongue: 我諗佢都知啜手指係唔啱,但個心隱實在太大啦。

伯爵府

我個日10:30am要去tko私家做產檢, 咁我好早瞓醒架bor 你想幾點啫

我sat通常都會好早起身,你產檢完後call我啦。

伯爵府

kwan0520 寫道:
佢開緊工, 晏D會CALL妳, 佢話今日無嘜人

我都古到無咩人架啦 咁我等佢打比我啦 tks

珍珠宮

Ka_wai ,

妳睇了隻DVD(歌壇李笑好)未

大宅

o i c ~ 我就唔會幫佢攞住個"細佬",我只會按住佢條褲避免滴濕囉!唔知幾大先會自己攪掂呢?

佢企係樹啫, 我地都要用手指幫佢攞住個"細佬"架, 佢點識啫
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

伯爵府

Ka_wai 寫道:
噖晚我哋成家一齊係computer睇相,佢見到自己啜手指張相時都定咗一定,跟住我就乘機同佢講咦....食手指好醜怪同dirty呀,不如唔好食囉,佢聽完居然答我yes喎! 點知轉頭又食番~ :tongue: 我諗佢都知啜手指係唔啱,但個心隱實在太大啦。

噖日collins都係啦, 哭到lur地咁我細細妹係度仲用佢個電話錄左佢lur地既video, 跟住play比佢睇, 佢成個人呆左仲好唔知點咁走黎我樹要我抱 我諗佢都覺得自己樣衰同唔好意思掛. 我緊係又係咁醜佢啦

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]

我sat通常都會好早起身,你產檢完後call我啦。 [/quote]
我諗我11:xx左右攪掂架啦, 咁你幾點入到黎啫

伯爵府

Ka_wai ,

妳睇了隻DVD(歌壇李笑好)未

呀..睇咗啦,個位mami唔係呀~ 個位妹妹望落去都有3-4歲。

另外...嘻嘻~~我又想你幫我買薜x琪個隻"熱火舞x"隻碟呀~

伯爵府

PHmami 寫道:

o i c ~ 我就唔會幫佢攞住個"細佬",我只會按住佢條褲避免滴濕囉!唔知幾大先會自己攪掂呢?

[quote]
佢企係樹啫, 我地都要用手指幫佢攞住個"細佬"架, 佢點識啫
[/quote]
我都等緊果日 最唔鐘意幫人攞”細佬” :mrgreen:

伯爵府

PHmami 寫道:

我都無幫佢攞住個細佬,我只會叫佢"中"前d個身咁咋。

珍珠宮

Ka_wai 寫道:

另外...嘻嘻~~我又想你幫我買薜x琪個隻"熱火舞x"隻碟呀~

長頸鹿妳又鐘意 咩呢 concert定cd

伯爵府

我洗手放工啦, 聽日同後日你地都見我唔到
粒衰豆又去左yahoo打雀雀

伯爵府

我今晚問實老公先覆你啦,如果佢無得放就只得我同jeffrey入嚟搵你。 jason要去swimming呀~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]

我今晚問實老公先覆你啦,如果佢無得放就只得我同jeffrey入嚟搵你。 jason要去swimming呀~ [/quote]
ok la

珍珠宮

ka_wai,

妳有無問過我攞孫燕姿既飛 今日幫amy攞了兩張6折飛

伯爵府

長頸鹿妳又鐘意 咩呢 concert定cd

我唔l係like佢,我只係like佢d歌咋。係mini concert嚟架,我今日係"元x"睇到。

伯爵府

ka_wai,

妳有無問過我攞孫燕姿既飛 今日幫amy攞了兩張6折飛

好似無~~

首頁

尾頁

跳至