親子旅遊

跳至

首頁
56789...10

尾頁

伯爵府

chiliginger 發表於 12-10-4 17:44
我都剛去完,阿仔最喜歡騎馬,是一個不錯地方,我們是搭火車轉高鐵轉城軌轉電動車去洒店

...

請問三歲半比唔比騎馬? 收費如何?

伯爵府

chrischeung 發表於 12-8-10 14:26
樂園系買增值咭,一張一百內有一百八十元另送一張動物園入塲。玩完可在塲內再增值,增一百送一百,園內遊戲 ...

請問三歲半小朋友合玩嗎?

伯爵府

我個仔一個四歲,一個九歲都覺得好好玩。

伯爵府

chrischeung 發表於 12-10-9 15:00
我個仔一個四歲,一個九歲都覺得好好玩。

請問三歲半小朋友多唔多機動遊戲合佢玩呀? (她只得93CM高好細粒)
騎馬她可以玩嗎? 因為她非常鍾意馬馬, 收費如何?
其實主要是帶小朋友去玩, 只得三歲半相信有好多野都玩唔到, 去兩日一夜足夠嗎?
我見長 鹿 農 莊 “自 費 項 目”照 片中講到要小票, 則是什麼? 一張幾錢架? 唔可以用你所講0既儲值卡玩???

禁止訪問

伯爵府

回覆 sn0629 的帖子

買咭一張一百元,吾記得是否送一百元.另送動物園入塲一張.

伯爵府

回覆 sn0629 的帖子

塲內所有机動游戲也是用咭比錢,所以必定買咭.塲內有好多BB遊戲,例如火車仔,天鵝仔,水上單車,水上電車等等都合小朋友玩.你放心啦,我細仔都系咁細,佢都覺得好玩,而樂園系比年紀細的小朋友玩.

伯爵府

Lqueenie 發表於 12-8-27 12:41
我研究過, 應該由順德大良新世界酒店轉的士去最近

所以可以去中旅社買 "永東巴士公司" 的車到順德大良新世 ...

請問在順德大良新世界酒店轉的士去要幾耐? 幾錢?
永東巴士係咪可以在深圳灣上車?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sn0629 發表於 12-10-10 10:01
請問在順德大良新世界酒店轉的士去要幾耐? 幾錢?
永東巴士係咪可以在深圳灣上車?
...

順德大良新世界酒店轉的士去要15-20 mins, 我一落巴士就有的士, 不過回程要預多 d 時間 call 車

永東巴士係咪可以在深圳灣上車? --> 唔想楚, 你打去中旅衽社問下

大宅

別墅

農莊湖景別墅平好多,可以嗎?

伯爵府

回覆 christine1227bb 的帖子

表面睇,NO啦

別墅

BOOK 咗新年去住1晚 (農莊湖景)

男爵府

引用:昨天剛回來,三日兩夜,兩個囝好開心(7歳

原帖由 LuckyGirl 於 12-08-29 發表
昨天剛回來,三日兩夜,兩個囝好開心(7歳,1.5歳),仲問下次可唔可以book多幾日! ...
好叻!1.5歲細仔一齊起辛苦嗎?我大5歲細1.5歲!你們也坐車去?細佬坐車又ok?

男爵府

訂房時同佢哋book埋車,好似$30定$50位(來回),弟弟免收車費
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

公爵府

引用: http://www.cnhotel.hk/chphoto/chphoto82

原帖由 chrischeung 於 12-08-09 發表
http://www.cnhotel.hk/chphoto/chphoto8201.htm

這裡有相
係咪所有遊戲自費?

公爵府

引用:Quote:原帖由 noodles9112002 於 12-10-05

原帖由 chiliginger 於 12-10-08 發表
先搭火車過羅湖/落馬洲,轉深圳地鐵去深圳北站,買高鐵票去廣州南站再買城軌票去順得站去c出口等長鹿電瓶車 ...
香港都有高鐵上廣州,可以到廣州轉咩車or鐵路??

大宅

回覆 christine1227bb 的帖子

請問新年去幾錢?

男爵府

引用:BOOK+咗新年去住1晚+(農莊湖景)

原帖由 christine1227bb 於 12-12-29 發表
BOOK 咗新年去住1晚 (農莊湖景)
我都plan緊!想新年去玩兩晚!
你係邊訂?幾多錢呀?

珍珠宮

首頁
56789...10

尾頁

跳至