夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

引用:老公星期一有回家,大女用被子遮住自己偷偷

原帖由 吉蒂媽 於 12-09-01 發表
老公星期一有回家,大女用被子遮住自己偷偷哭話流眼水,再問話掛念爸爸!

...
女女好可憐!!樓主你邊己要堅強啲!要鼓勵女女,比多啲關心女女!點解爸爸可以咁忍心咁樣對自己最親嘅人!

複式洋房

相信你老公以後會後悔的,加油呀!為著個女對自己好的

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

男人. 唉............(唔識講)
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

大宅

回覆:老公成2個多星期冇回家

聽說老公今日去了福田的金港豪庭唔知是什麼?

子爵府

回覆 吉蒂媽 的帖子

是深圳的屋苑,可以租和買。你c6想金屋藏嬌?
他不是沒有錢嗎?
mc <()>

大宅

引用:回覆+吉蒂媽+的帖子 是深圳的屋苑,可以租

原帖由 mc 於 12-09-03 發表
回覆 吉蒂媽 的帖子

是深圳的屋苑,可以租和買。你c6想金屋藏嬌?
我估佢去玩

大宅

引用:Quote:原帖由+mc+於+12-09-03+發表回覆+吉

原帖由 吉蒂媽 於 12-09-03 發表
我估佢去玩
你點知佢去?

大宅

引用:Quote:原帖由+吉蒂媽+於+12-09-03+發表我估

原帖由 karryy 於 12-09-03 發表
你點知佢去?
又俾人見到,我好冇用今日去咗老公公司樓下等佢

大宅

引用:Quote:原帖由+karryy+於+12-09-03+發表你點

原帖由 吉蒂媽 於 12-09-03 發表
又俾人見到,我好冇用今日去咗老公公司樓下等佢
佢俾人見到?

你去等佢,咁見唔見到佢?佢又見唔見到你?

大宅

其實你都比左機會佢, 係佢自已無好好珍惜你地珍惜呢個家, 呢一刻佢選擇連家庭都唔要第日真係好難面對佢, 亦都好難再接受佢, 我地做女人都要留返小小尊嚴比自己! 樓主, 有時間睇下西厲人妻丫, 睇左之後你可能有所領誤, 小三離開左佢老公之後, 佢老公想挽救呢段婚姻, 我好記得佢老婆答佢: 可是我回不去(國語)! 我堅持一樣野, 覺得就算結左婚既女人都要打扮下, 十個男人有九個都鍾意睇靚既野, 所以我結婚後仍然會花錢打扮, 扮靚一下自己, 最起碼有時同佢出街我都感覺到有男人望下自己,千奇唔好比自己變成黃面婆啊, 希望你活得開心, 祝福你

大宅

引用:Quote:原帖由+吉蒂媽+於+12-09-03+發表又俾

原帖由 karryy 於 12-09-03 發表
佢俾人見到?

你去等佢,咁見唔見到佢?佢又見唔見到你?
見到我

別墅

大宅

問自己想要甚麼,???

別墅

回覆:吉蒂媽 的帖子

樓主,睇到我都心up,我係單親成長,爸爸喺我好細個,因為坃女人而同我媽媽分開。對於不知回頭嘅男人,要不也罷,我自己嘅睇法係,就算回頭都唔再要,因為一個無承擔嘅男人先回出軌,有一次就有第二次。我最關心係你同小朋友感受!要同一個唔珍惜你嘅人角力係好攰,因為佢每一次唔聽電話,每一次俾你知佢同小三嘅事,只不過係喺你傷口灑䀋,點解要俾佢継續傷你?要做勝利一個,首先要識放手,執着只會令你走入困局,行後一歩睇成段関係,先找到出路。另外,大女嘅反應已吿知你其實佢知道你地發生咩事,佢係成件事最受害嘅一個,但佢好懂事,唔想你唔開心,先同你講佢流眼水,你要感到欣慰,因為佢真係大個女,佢真心保護媽媽!就算將來touchwood 同c6分開,都唔好覺得對唔住個女,因為個女其實係想媽媽可以真正開心,真正大笑多d!
我講得多左,因為我企左喺呀囡角度,我以前都係咁同我呀媽講,叫佢同老豆分開。之後,我同呀媽呀妺三個人生活,雖然好艱苦,無左一個輕鬆嘅童年,但我地三個人過得好快樂!
樓主,之後條路係點,真係唔好擔心,我知你係好媽媽,同埋你有個乖囡囡,佢一定會好愛你嘅!

子爵府

回覆 吉蒂媽 的帖子

你在c6的公司樓下等他,為了甚麼?

你有問過自己究竟現在是為誰而活嗎?你是兩個女兒的靠山,你情緒低落,你兩個女兒都會為你而擔心。人要先好好學懂愛自己,才可以讓別人來愛自己。很明顯你c6一點都沒有想及你和一對女兒,你越緊張他,他反而走得越快。他根本知道你的每一個行動,他又怎會去緊張你?出軌的男人心如鐵如冰呀!人活著就應該好好善待自己,把精神放回孩子身上。
mc <()>

首頁

尾頁

跳至