夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉... 以家d 女仔係咪咁 cheap..
衰到不停撩人老公...
如果係我...發現不停有呢d 三唔識七嘅女子add..
真係有機會諗到唔好嘅野...

如果佢承認,你會點?! 原唔原諒?
如果你預備好心理,呢d 梗係當面問清楚,好過隔空講啦!

大宅

回覆:見到狐狸精啲whatsapp

樓主,你同99關係如何? 我覺得你唔可以自己一人大住肚面對,bk jm只可以比意見你,行動一定要搵屋企人陪。如果你同99關係好,你不妨同佢傾下… 叫奶奶叫個仔返屋企住啦… 你c6要自己反省下同比人鬧人架! 比人鬧就交返比佢屋企,你小心自己身體同BB呀! 另外,你而家幾多周呀?

大宅

樓主,你要小心身體呀,始終bb先係最重要,唔好動胎氣呀!

另外,睇完你講既野,我覺得你c6好有問題,又約model私影又睇援交網,好明顯係搵食格! 不如你好好為自己同bb打算,開始諗定後路 (例如錢、屋等等),萬一真係有咩事,都可以好好照顧自己同bb。你c6真係好信唔過,九成九有下次,你要小心呀~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

d 男人真係

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆:正太2011 的帖子

宜家23週!我好了解我c6如果俾佢屋企人知,一定會唔想再一齊!我真係唔知…我開始好亂,我有同我姐姐講!佢叫我留定錢係身邊,有咩就返屋企,唔洗怕

複式洋房

小三真賤格!!鄧你慘...唉

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

寧教人打囝,莫教人分妻,但我唔想你行錯,包單佢地係肯定有路,問清楚條氣都順d.加油!

caca11  "莫教人分妻" - only suitable 50 years ago.  現今男人..完全兩回事  發表於 13-1-9 14:14

伯爵府

男人就系甘賤 我已經死心 隻眼開隻眼閉 我真系好懷疑點解我大左肚佢就冇哂癮所以樓主吾好吾開心 生完比啲顏色佢睇

洋房

男人如果有鋪咁既癮真係好難搞。從你c6唔認再反咬你一囗開始,佢以經連自己都成功咁欺騙埋。。佢唔認錯,也不會内疚,更妄想佢會改吧。。。。
剷晒fb,電話,甚至閙走條mk妹。。。都係治標。。佢過一陣,又捲土重來。。我認為你而家要做好自己,開開心心咁迎接小生命。。記然現階段冇野可以做住,休戰先,身體要緊!!

禁止訪問

大宅

引用:但佢既工作一定會接觸到好多唔同既人,叫佢

原帖由 tctg 於 13-01-02 發表
但佢既工作一定會接觸到好多唔同既人,叫佢delete1仔名既電話,我覺得冇可能!如果佢再有心,用個男仔名我就 ...
我想問你老公做咩行業?

大宅

幾日有乜動靜

別墅

引用:今日一朝,見到c6個電話有個不記名女人神咁

原帖由 tctg 於 12-12-29 發表
今日一朝,見到c6個電話有個不記名女人神咁早send個Hi?我之前都有見過,但冇理!今日唔知點解,手多多扮我C6 ...
一次不忠,百次不用…

大宅

C6既職業我唔方便係度講,宜家我地剛剛賣咗間屋,換個地方,呢幾日就忙緊啲賣買佢又冇咩特別野,我唔舒服,佢特登請假同我睇下醫生,可能我唔舒服啦!佢對我又特別細心但我都唔會鬆懈mouth:

大宅

回覆 yanky321 的帖子

一隻手係拍唔響。擺明就係個男嘅屎忽痕周圍食。從佢講嘢嘅方式,呢個好明顯係習慣。講多哂氣。為自己同孩子,留多幾個錢旁身。

大宅

回覆 janistang 的帖子

我見得偷食男多,從來唔啲表面工夫。想當年我嗰嘅男友瞞住我識第二個,仲買電話,帶我周圍佢玩,因為內疚嘛。

水晶宮

引用:C6既職業我唔方便係度講,宜家我地剛剛賣咗

原帖由 tctg 於 13-01-06 發表
C6既職業我唔方便係度講,宜家我地剛剛賣咗間屋,換個地方,呢幾日就忙緊啲賣買佢又冇咩特別野,我唔 ...
係因呢件事賣樓? 唔好想咁多啦,保重身體最重要。

天空之城, 快樂之地

男爵府

引用:不過你好似有少少打草驚蛇

原帖由 你好嗎 於 12-12-29 發表
不過你好似有少少打草驚蛇
我又唔覺,越早鬧爆佢等佢容易收手更好

正用手機app,請勿點評,因為是看不到的。如要回覆請用引用,多謝合作!

複式洋房

真係把鬼火

大宅

咁質是你老公都無打算同你分開啦。咁你就一定要比啲下馬威個狐狸精睇。一於喺網上面唱爆佢。睇下隻狐狸精以後仲敢唔敢搞人老公

首頁

尾頁

跳至