自由講場

跳至

首頁
56789...14

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

BK Milk勳章

athruzala 發表於 13-11-18 14:02
朋友就同你講嘅野一樣,如果無野,點會花咁多時間係哩個女人度,朋友話我無腦。

...
愛情係盲目既,唔係無腦,而係未見到事實,難以相信吧,仲有一樣,現今偷食無需要過夜晚,日光日白也行,做行街去邊都得啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:原帖由+姍630+於+13-11-18+發表無論

原帖由 athruzala 於 13-11-18 發表
我真係想打電話比果個女人。我有果個人電話。
唔好打!有野同無野你都处劣勢!唯有平心靜气坐低講清楚!

Chowying    發表於 13-11-18 18:38
808280    發表於 13-11-18 16:14

放下自在

侯爵府

BK Milk勳章

回覆 sumaggie101 的帖子

將個波交比第三者,不失為一個好方法

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

完全無野的話,男人唔會發惡大返你

但可能只係曖昧中,未去到肉體關係,
如果預左出左事就離婚,
我會call個女人搞清楚。
如果仍想婚姻繼續,
唔好理個女人,
先搞好和C6的關係。

侯爵府

回覆:婚姻亮起紅燈

我好想知,我有咩方法可冷靜落來,我一返到屋企見到佢,我唔識點講。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

可不可以叫長輩睇住個女,
同C6出街食飯,
再平心靜氣講,
為左頭家,
之前有乜事都算數,
由今日起放棄嗰個女客戶,
不可以再有任何聯絡,
寧願做少d生意,
睇C6肯唔肯再算。

大宅

樓主,你仲愛唔愛佢?又或者可否因為小朋友容忍佢?

我諗小三的存在係肯定的,就算你打比小三都無用,最緊要係男人放手

我覺得你觀察多一段時間先啦,如果男人明知你介意仍然明目張膽,真係唔洗恨

侯爵府

引用:可不可以叫長輩睇住個女,同C6出街食飯,再

原帖由 soso1227 於 13-11-18 發表
可不可以叫長輩睇住個女,
同C6出街食飯,
再平心靜氣講,
佢話佢返去辭職,唔做。我就話,唔係份工嘅問題,係你地兩個人嘅問題。唔好當我傻架啦。唔係人講咩我都信,我有腦諗野架,我有思想架。

大宅

你老公一定有嘢....只不過未敢再進一步....同佢講清楚咩事要晚晚傾電話仲要傾咁耐...如果係客無理由係咁樣....唔駛瞓呀....你做d行為令我不安....相反如果係我...晚晚同個男人傾電話傾咁耐...你又會點諗...我唔係無理取鬧....我已經聞到有味.....睇下佢有咩反應 !

大宅

BK Milk勳章

你C6好似真係o係度發爛渣, 講埋哂d歪理, 俾我都唔會信!
不如你以其人之道還治其人之身, 睇下佢點講~
不過你都係搵機會同佢平心靜氣傾下, 佢下下發爛渣傾到D咩? 淨係死口話無野, 死口話唔離婚, 好人都俾佢迫傻啦! 而家要好好搞清楚你地兩公婆既關係先啦~

侯爵府

佢話唔離,佢話有個咁好老婆,點會做d咁嘅野,有個咁好嘅家,佢話唔好傻啦。但我返唔到轉頭啦,我好多謝佢,係我心口插左一刀,哩一刀痛到,令我痛醒左。我好多謝佢。

男爵府

回覆 athruzala 的帖子

每個人容忍度唔同,我一定唔會忍,亦都忍唔到!
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

侯爵府

引用:回覆+athruzala+的帖子每個人容忍度唔同,

原帖由 LuckyGirl 於 13-11-18 發表

每個人容忍度唔同,我一定唔會忍,亦都忍唔到!
我就係做唔到。

janetlam74  如果你係十字路口唔知點又唔返得媽媽家,去明愛軒晴度靜下佢地會幫你  發表於 13-11-20 08:27

男爵府

冷靜,如果真係工作關係就太無辜了

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

athruzala 發表於 13-11-18 15:32
佢話佢返去辭職,唔做。我就話,唔係份工嘅問題,係你地兩個人嘅問題。唔好當我傻架啦。唔係人講咩我都信, ...
其實佢肯辭職都代表佢對頭家仲有依戀,我地知道你好傷,但如果兩公婆一向冇問題,
為左個女,就俾一次機會,
要佢停止聯絡個女人和叫佢轉電話,
再觀察

男爵府

你要振作!向好方面惗,你尚算後生,最緊要你女已經10歲,好過仲要照顧埋bb嗰d
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

引用:Quote:原帖由+soso1227+於+13-11-18+發表可

原帖由 athruzala 於 13-11-18 發表
佢話佢返去辭職,唔做。我就話,唔係份工嘅問題,係你地兩個人嘅問題。唔好當我傻架啦。唔係人講咩我都信, ...
妳唔好諗埋一邊,10年緍姻係咪要比機會佢証明佢冇攪攪陣,唔好一口認定佢有錯,信任去咗邊,既然佢提出辭職就可解決問題,咁咪比多少少時間,等佢証明。
加油

前面是絕路~希望在轉角

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你老公唔肯同你離婚已經代表佢仲愛你啦…冷靜D唔好亂諗住

首頁
56789...14

尾頁

跳至