婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

美亞 你講的有道理.但如果單單是為邦na姐而俾人封左戶?...就唔低la ?... 發表於 2 分鐘前

無話唔抵! 其實幫朋友都唔會幫成咁,無關係又點會瞓晒身? 根本無一個討論區會容許打手,而佢仲要推介一間聲名唔好、用除牌醫生既醫學美容院,已經係一個問題啦!

lolmum  哈?间美容院E生是无牌?  發表於 12-8-17 22:41

男爵府

拿,即係咁,佢教人投資有冇著數都好,唔想揣測佢既動機啦。我地來睇d實際既證據。

之但係已經有多個證據顯示出sammy同美容院既老闆anna係同一人,如果一次半次就叫「巧合」,但三四五六次既「巧合」,就未免太令人懷疑。所以先有結論,美容院既老闆同呢度樓主sammy好有可能係同一人,就算唔係同一人都有極密切關係。

就以佢呢個故事內容來講都有好多唔合情理之處。如果各位無落搭幫襯佢美容院,無實質金錢上既損失,只係曾經陪佢哭代佢肉緊既姊妹,覺得唔緊要,當睇左一個故仔,唔覺得被欺騙左感情,咁咪ok,其實選擇你自己所信,證據就擺哂享度,信唔信都在你地自己架姐。

Milpitas  Like!  發表於 12-8-18 06:30
tedghost  係  發表於 12-8-17 22:34

珍珠宮

終於追完.....煮個飯就成十版喇......

tedghost  有排追  發表於 12-8-17 22:35

水晶宮

畀面勳章

Erised 發表於 12-8-17 22:14
拿,即係咁,佢教人投資有冇著數都好,唔想揣測佢既動機啦。我地來睇d實際既證據。

之但係已經有多個證據 ...
有姐妹信左去做 效果唔好又晤敢出聲

tedghost  真係摻  發表於 12-8-17 22:35

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

davis 發表於 12-8-17 21:56
醒醒 la,重新讀她的故事,假到出汁。

你都醒下, 睇清楚我寫乜先鬧人好唔好?

係婆媳版作故仔都好,基本上除咗感情,大家都無咩實質損失,但牽涉到美容版就唔同,大家都係因為婆媳版而建立互信,點知有人借同情心推銷爛鬼美容院,真心分享就話啫,果間野名聲咁差都介紹人,介紹人已經有問題! 所以我話好矛盾,感情上跟咗呢個post咁耐,就算佢誇大咗都希望件事係真,但事實上,造假指數極高,我之所以係度發表,都係想同呢樹相識咗咁耐既JM中立分析下,唔好感情用事咋!

翡翠宮

BaoYue_BaoKun 發表於 12-8-17 22:24
有姐妹信左去做 效果唔好又晤敢出聲

果啲應該企出嚟! 否則轉頭有人改個名又扮FD,又唔知呃咗幾多人呀!

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:alicemic+發表於+12-8-17+21:32+我都

原帖由 davis 於 12-08-17 發表
醒醒 la,重新讀她的故事,假到出汁。

我有追開呢個post.
我唔覺得樓主話自己係千金小姐,佢一直都話係小康之家。討論裡佢對家人好好,對丈夫的家人好好。其實娶新抱係咁,真係幾生修到。
我唔知咩叫期權。就係佢教,我先知。水能載舟亦能覆舟。我唔熟水性,所以冇玩。但係佢有心教人亦肯教人,呢D係一個人嘅優點。而我係得益者。

如果佢寫嘅嘢係假嘅,個世界係冇一個咁可憐嘅B女,我會覺得非常慶幸。

JKmami  期權係比較專業投資, 教人玩期權=教人賭錢, 如果唔夠專業知識, 係會害死人  發表於 12-8-18 01:22
Anpanmama  個世界係冇一個咁可憐嘅B女,我會覺得非常慶幸.......Agree!!!  發表於 12-8-17 22:58

禁止訪問

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 6

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

畀面勳章

alicemic 發表於 12-8-17 22:27
果啲應該企出嚟! 否則轉頭有人改個名又扮FD,又唔知呃咗幾多人呀!
之前講左無數次 S千金話被欺負 吹g圍人 邊個仲夠膽講

tedghost  黑社會大姐  發表於 12-8-17 22:42
tedghost  黑社會大姐  發表於 12-8-17 22:42

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

RAY媽 發表於 12-8-17 22:29
我有追開呢個post.
我唔覺得樓主話自己係千金小姐,佢一直都話係小康之家。討論裡佢對家人好好,對丈夫的家 ...

即係你見過千金小姐真人?

似樂基兒MA?

另有會員話外面學期權要成2萬學費,要咩資格先可以教人GA?

翡翠宮

BaoYue_BaoKun 發表於 12-8-17 22:38
之前講左無數次 S千金話被欺負 吹g圍人 邊個仲夠膽講

佢啲粉C去晒FB專區,而家無人圍架啦! 希望果班人玩得有理智啲,見好就收,千祈唔好瞓晒成副身家就好喇!

伯爵府

2024年龍年勳章

CALVEN 發表於 12-8-17 22:39
即係你見過千金小姐真人?

似樂基兒MA?

唔好咁激動,我冇見過佢。

在POST中,佢冇話過自己似樂基兒。只係有人笑佢先生係MR. LAI,佢會係樂基兒。

我唔知期權要唔要錢學。

我比較幸運,呢個FORUM好多JM 都教人,不收費。我學咗好多餵奶知識,亦有JM 幫我買過我四圍撲都撲唔到嘅雜誌,亦有JM 提大家要理財(我因此在再三考慮下沒有再買儲蓄保)。

Milpitas  她说过自己没有乐基儿的嘴唇,但有她的高度。  發表於 12-8-18 06:37

大宅

alicemic 發表於 12-8-17 22:24
你都醒下, 睇清楚我寫乜先鬧人好唔好?

係婆媳版作故仔都好,基本上除咗感情,大家都無咩實質損失, ...

我沒鬧你,我同未清醒果 D 人講 ah! 你很清醒

alicemic    發表於 12-8-17 22:54

禁止發言

水晶宮

畀面勳章

引用:美容版我從未去睇過.我不知道是否有網友去

原帖由 美亞 於 12-08-17 發表
美容版我從未去睇過.我不知道是否有網友去過果間美容院.而得出的評價不好 ? 但我早前介紹一位家庭醫生俾我9 ...
個醫生係除牌醫生

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

RAY媽 發表於 12-8-17 22:49
唔好咁激動,我冇見過佢。

在POST中,佢冇話過自己似樂基兒。只係有人笑佢先生係MR. LAI,佢會係樂基兒。 ...

我激動咩?

大宅

cyan_tang 發表於 12-8-17 20:51
唔夠講就話唔抵得人,你估呢度得佢一個“有錢人”咩?何況係咪真係千金小姐只有佢先知

...
Agreed! 唔好再下下話我地無見識,食酸葡萄,大家唔知大家背景。

伯爵府

2024年龍年勳章

媽咪面 發表於 12-8-17 17:28
阿心肝,唔知你個泥生同daddy會唔會即刻call齊律師(即刻出綠屍信俾bk媽)、方e生(因驚你動胎氣)、中醫(即刻執反劑)上你屋企呢?!
你被人封戶咁大件事,你一向威慣,愛你的家人又點會忍心睇住你俾人蝦呢?!
話事話,可否介紹嗰位方e生俾我嗎?因為我想知,佢係名醫,要開個咩價錢先可以好似你咁隨時standby呀!
80萬鑽石我就無,但假假地都仲有超過80萬嘅寒舍,唔知有無幸請得起方e生呢
妳就好啦有公屋之餘又有樓..... mouth:

伯爵府

引用:Quote:媽咪面+發表於+12-8-17+17:28+阿心肝

原帖由 RAY媽 於 12-08-17 發表
妳就好啦有公屋之餘又有樓.....
公屋半年前決定買,都係十萬咋

而家住緊係99,不過已供完,轉左俾我同老公

芭芭拉

首頁

尾頁

跳至