跳至

首頁

尾頁

大宅

如果你講緊今日去科學園,當然join得啦,因為今次係歡迎其他媽咪參加既

原文章由 csycin 於 08-9-14 00:02 發表

Waterloo,
重有衡衡呀...不過佢唔係28bb而係213bb lor...can we join?

大宅

騫騫今日來唔到啦...昨日去打歲半針, 今早開始發燒...... 又話10日後先燒架...點解會宜家燒 .....早知就過咗中秋先打啦....
你地記得影多啲相呀....

[ 本文章最後由 十仔 於 08-9-14 12:31 編輯 ]

大宅

唔好意思!! 衡衡今日來唔到啦...你地玩得開心d啦...下次再join你地啦...

複式洋房

唔好意思!! 上次去科學園冇來到, 因為小玥林出門口先眼訓, 諗住訓醒就來(about 1 hour), 點知一訓就去到五點鐘啦...sorry!! 下次再join你地啦!!

[ 本文章最後由 aralelo 於 08-9-21 23:17 編輯 ]

複式洋房

下次可唔可以試下去九龍區攪下節目

男爵府

大家有無新節目搞搞?? 好耐無見喇, 大家BB好 . 芊芊成日都行唻行去講東講西, 好搞笑 . 你地BB又點呀??

大宅

芊芊咁叻叻, 識得講好多野嘞...天朗依然係`外星人`階段, 完全係`第B類接觸`.

近來大家都應該忙於報讀NURSERY, 所以未有時間搞D咩戶名節目嘞.

不過依家天氣幾好, 涼涼地, 最適合去郊外玩

男爵府

原文章由 kittykid 於 08-10-23 15:53 發表
芊芊咁叻叻, 識得講好多野嘞...天朗依然係`外星人`階段, 完全係`第B類接觸`.

近來大家都應該忙於報讀NURSERY, 所以未有時間搞D咩戶名節目嘞.

不過依家天氣幾好, 涼涼地, 最適合去郊外玩 ...

天朗媽,

你好呀 . 芊芊歲半後真係突然講多好多野, 依家講到"爸爸飲水水","廚房煮麵麵", "婆婆去街街".. 可能女仔講野真係快D. 但與此同時, 就開始唔鍾意食奶, 食飯都坐唔定. 瘦到得21磅 .

去郊外玩好啱時候呀

首頁

尾頁

跳至