親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆:NamB 的帖子

伯爵府

好媽媽勳章

引用:各位媽媽,我剛去完legoland,+住legoland+h

原帖由 vencyk 於 14-01-20 發表
各位媽媽,我剛去完legoland, 住legoland hotel, 酒店真值回票價,include tax rm600, 我要三間房,所以三 ...
我都book咗初五至初七,三日兩夜,酒店D staff 能懂華語嗎?之後出番新加坡搭車方便嗎?

男爵府

回覆:暑假一家三口坐SCOOT淨機票$2415抵唔抵

Legoland hotel有lego送,但要用D腦,唔識英文唔緊要,看圖識字,數下就有驚喜,如果真係唔識,問staff, 但都要講英文,可住五大人

子爵府

好媽媽勳章

引用:Legoland+hotel有lego送,但要用D腦,唔識

原帖由 vencyk 於 14-01-20 發表
Legoland hotel有lego送,但要用D腦,唔識英文唔緊要,看圖識字,數下就有驚喜,如果真係唔識,問staff, 但 ...
即係要答啱問題就有禮物?問題响房間內?

男爵府

Bingo! 講晒出黎就唔好玩,我三間房有兩個小學雞就玩得好開心,BB班果個就等禮物,三種房都唔同

davywm    發表於 14-1-21 16:42
NamB  Thanks!  發表於 14-1-20 17:22

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:legoland+如有玩具反斗城會員+card+7+折,+

原帖由 nicole717 於 14-01-20 發表

legoland 如有玩具反斗城會員 card 7 折, 記得印埋coupon
是否print左coupon都要show張卡?我朋友去,她冇卡,我有,借比佢ok嗎?

NamB  coupon + card.  星咭無寫名嘅  發表於 14-1-20 17:24

男爵府

我十二點check in, 間酒店真係無物人,then ask late check out, no la. Finally, my sister ask she want to swim, but the pool open at 1000, cannot check out at 1000 ma, late for 1100

男爵府

我都BOOK 左7月尾坐SCOOT 去新加坡, 連稅, 行李, 飛機餐共$3800左右..

聽聞5月份KL 個邊會開一個新ANGRY BIRDS主題公園, 我都好有興趣去, 唔知會唔會近LEGOLAND 呢, 大家有無收到風?

大宅

點解你地D機票咁平架....我6月尾出發, BOOK左CX, 3大1細BB, 機票+TAX 都要成$10,000...OMG

公爵府

cx 又點同廉航呢。

子爵府

引用:cx+又點同廉航呢。

原帖由 heilok 於 14-02-21 發表
cx 又點同廉航呢。
今日我買咗scoot,2大1小,total$5046

子爵府

引用:cx+又點同廉航呢。

原帖由 heilok 於 14-02-21 發表
cx 又點同廉航呢。