跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 美素佳兒(美素力,美素樂,美素高)媽咪會

rl2999..我想要sales 電話.thank you!
米路.... ... 澄澄同銘堯係同年月日出世,銘堯係邊度出世架?

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6) Peggy --仔仔 (傲風)-05/08/2000 & 囡囡(傲晴)
18/05/2003
7) Daisy -- 囡囡 (韻心) - 18 Dec 03
8) jasma --囡囡(jasmine) -- 11/09/2001
9) pollykk2002---囡囡(佩琳)--21-1-2003
10)謙謙媽 -- 仔仔 (卓謙) - 09 OCT 00
11)米路 -- 仔仔 (銘堯) -- 29/11/2003
12)rleung --仔仔(小b)-- 17/Jan/2003
13) hinhin.mami -- 仔仔 (軒軒) -- 2 Jun 2003
13) Lauren -- 囡囡 (Sophie) -- 26-10-2003
14) haomama -- 囝囝(寬寬) -- 1 Jun 2003
15) popoma -- 囡囡 (霖霖) -- 17 Apr 2000
16) Hokkaido--孖仔(哥哥&細細)--24 Jun 2003
17) 小白--囡囡(妹妹豬)--30 Jun 2003
18) happydino -- 囡囡 (紫韞) -- 15 Jun 2001
19) Samuel媽 - 仔仔 (Samuel) -- 6 Dec 2001
20)澄澄媽媽 -- 囡囡 (海澄) -- 29 Nov 2003

大宅

babysamsam,
我打過電話去熱綫問, 佢話要用熱d水開, 大力d搖.
我開8安奶, 會先用2-2.5安熱水, 放奶粉, 搖到奶粉熔好, 再加凍水至8安, 一直都好好, 唔怕一舊舊.
babysamsam 寫道:
經常飲到尾会有一舊舊奶粉唔溶,搖又唔得筷子搞又唔得
頭痛

男爵府

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6) Peggy --仔仔 (傲風)-05/08/2000 & 囡囡(傲晴)
18/05/2003
7) Daisy -- 囡囡 (韻心) - 18 Dec 03
8) jasma --囡囡(jasmine) -- 11/09/2001
9) pollykk2002---囡囡(佩琳)--21-1-2003
10)謙謙媽 -- 仔仔 (卓謙) - 09 OCT 00
11)米路 -- 仔仔 (銘堯) -- 29/11/2003
12)rleung --仔仔(小b)-- 17/Jan/2003
13) hinhin.mami -- 仔仔 (軒軒) -- 2 Jun 2003
13) Lauren -- 囡囡 (Sophie) -- 26-10-2003
14) haomama -- 囝囝(寬寬) -- 1 Jun 2003
15) popoma -- 囡囡 (霖霖) -- 17 Apr 2000
16) Hokkaido--孖仔(哥哥&細細)--24 Jun 2003
17) 小白--囡囡(妹妹豬)--30 Jun 2003
18) happydino -- 囡囡 (紫韞) -- 15 Jun 2001
19) Samuel媽 - 仔仔 (Samuel) -- 6 Dec 2001
20)澄澄媽媽 -- 囡囡 (海澄) -- 29 Nov 2003
21)circleyu -- 囡囡 (盈盈) -- 27 Jan 2003

男爵府

babysamsam,
我開奶5-6安, 大約落3安熱水, 未試過唔溶喎,
不過你要睇下個熱水壺

男爵府

澄澄媽媽,
Welcome you & pls check pm la.

男爵府

各位,
今日同sales姐姐傾過電話, 好似有新

別墅

hi 各位媽咪..

我仔而家唔係食呢隻, 不過想食no.2 美素樂or萬朝, 唔知美素樂好唔好?

屯門葯房 promote $117/no.2 買3送 1 ..好平...
如果還有遺憾 又怎麼樣呢  
傷了痛了懂了 就能好了嗎  
曾經依靠彼此的肩膀  
如今各自在人海流浪  
逃不開 愛越深越互相傷害  
越深的依賴 越多的空白  
該怎麼去愛  
如果還有遺憾 是分手那天  
奔騰的眼淚 都停不下來  
若那一刻重來 我不哭  
讓他知道我可以很好.....

男爵府

好媽媽勳章

Samuel媽 :

聽講話唔好用全熱水沖奶因為會令到奶中既營養流失.
Samuel媽 寫道:
babysamsam,
我打過電話去熱綫問, 佢話要用熱d水開, 大力d搖.
我開8安奶, 會先用2-2.5安熱水, 放奶粉, 搖到奶粉熔好, 再加凍水至8安, 一直都好好, 唔怕一舊舊.
[quote]
babysamsam 寫道:
經常飲到尾会有一舊舊奶粉唔溶,搖又唔得筷子搞又唔得
頭痛
[/quote]

別墅

[quote]
rl2999 寫道:
各位,
今日同sales姐姐傾過電話, 好似有新

別墅

hohomimi 寫道:
hi 各位媽咪..

我仔而家唔係食呢隻, 不過想食no.2 美素樂or萬朝, 唔知美素樂好唔好?

屯門葯房 promote $117/no.2 買3送 1 ..好平...

hohomimi:
話!你屯門邊間葯房呀?0甘平?為起8x蚊罐

男爵府

澄澄媽媽,
係咩? 無新promotion!

男爵府

hi all mummy,

i am sorry that i want to ask can u exhcange for me ?

我有金裝美素樂2號400g想交換安嬰寶A+2號400g

sorry.......again

別墅

rl2999 寫道:
澄澄媽媽,
係咩? 無新promotion!

係呀,不過我係問美素力(1號).

男爵府

澄澄媽媽,
呵, 我負責問哂所有

大宅

hello!samsam發燒幾日冇上嚟,估唔到有o甘多留言,thx各位!我会try吓
evil: 好嬲 :因為我買咗pigeon嘅耳溫機約$400,燒到103都探不到温度,打電話投訴又唔肯退貨,而家掉又唔係對住又眼怨

男爵府

babysamsam,
bb好番

大宅

之前佢都換咗部新嘅比我,都係一樣囉

男爵府

babysamsam,
打電話去消委會投訴佢.

伯爵府

我都係用百靈, 囡囡出世用到依家(2年幾), 未換過電, 但仲work得好好.

大宅

西田bb展我都買咗部百靈,同pat pat差一度,幾準!

我有諗過去消委会但我唔見咗張單唔知得唔得呢?

首頁

尾頁

跳至