單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 丫飛 於 08-2-1 17:24 發表

真係架...唔該你呀>V

我星期二早上十點半要去美孚房處...幫到你嗎:恭: :喜: :發: :財:

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-2-2 02:34 發表

我星期二早上十點半要去美孚房處...幫到你嗎:恭: :喜: :發: :財:

係咪申請公屋個D呀??
如果係可唔可以幫我拎份申請公屋D FORM??
因為我諗住到18歲就申請多間屋...
如果你可以幫我拎到的話..我就可以擺份FORM係屋企..
到時唔洗特登出去拎完再返屋企..@@"
唔該你先...
再拜個早年..XD :恭: :喜: :發: :財:
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你樓下有冇房處(交屋租0既地方)佢地都有表格令架!又或者你直接去房處申請.咁就一次攪豎.
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

別墅

OK OK丫飛,冇問題...連同你要既一齊攞卑你

男爵府

原文章由 梓軒媽咪 於 08-2-2 19:22 發表
你樓下有冇房處(交屋租0既地方)佢地都有表格令架!又或者你直接去房處申請.咁就一次攪豎.

下...原來個d有得拎架@@"
我同我媽仲以為要去個d 度拎..
房署唔係係何文田架咩??
可能我媽都太耐冇去拎..佢都忘記了- -"!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-2-3 01:14 發表
OK OK丫飛,冇問題...連同你要既一齊攞卑你

好呀..唔該你唷~*

紀錄:

別墅

原文章由 丫飛 於 08-2-3 11:55 發表

好呀..唔該你唷~*

其實係你樓下可以攞的...不過睇睇我今日攞比你嗎?
我今日過去上水啊,咁凍你唔好落街啦msn我吧!!
而且今日day off啊 !!

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-2-3 12:53 發表

其實係你樓下可以攞的...不過睇睇我今日攞比你嗎?
我今日過去上水啊,咁凍你唔好落街啦msn我吧!!
而且今日day off啊 !!

有事呀..!!!!!!!
我咪開左個POST有人送罐奶粉俾我既..
佢問你可唔可以係上水火車站拎埋俾我..
如果唔得我就出去拎..佢話見你拎野俾我想叫你隨便拎埋俾我..
但你會唔會拎住好多野呢@@"
不如你打俾我丫..我PM我電話俾你!!

紀錄:

別墅

原文章由 丫飛 於 08-2-3 13:16 發表

有事呀..!!!!!!!
我咪開左個POST有人送罐奶粉俾我既..
佢問你可唔可以係上水火車站拎埋俾我..
如果唔得我就出去拎..佢話見你拎野俾我想叫你隨便拎埋俾我..
但你會唔會拎住好多野呢@@"
不如你打俾我丫..我PM我電話俾 ...

ok ok己約了...到時再打卑你啊

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-2-3 13:59 發表

ok ok己約了...到時再打卑你啊

好好...唔該哂你呀

紀錄:

首頁

尾頁

跳至