單親天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024勳章

你自己都係小三

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我對樓主最有印象既事係佢知道自己大肚,就呻無人幚手坐月等,好徬徨無助,似未成年少女生第一胎咁,

再後來,原來仔都已經生過,

伯爵府

回覆:大家可以不用回复此貼

唔該樓主你快d去做結扎,免得再害多一個小朋友

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

fanfan0582 發表於 15-3-19 18:38
唔該樓主你快d去做結扎,免得再害多一個小朋友
仲要所謂負責任係納稅人幚佢養小朋友,

唔係,正確係納稅人養埋大人.

男爵府

你前夫有小三,你又輪迴一次做人小三破壞人地
唔好話你無叫奸夫離婚
你未離婚搞埋一齊,你自己都要負責任
仲要食老綜
希望你之後好好盡責湊大對仔
諗清楚先再生

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 saberlily 於 15-03-19 發表

原帖由 chiu51057 於 15-03-19 發表
正確係同另一個有家庭既男人上床,攪散人地家庭
樓主唔想小三破壞自己家庭,而同時間佢亦做同一樣事。仲係度懶偉大話唔想害條生命,講真果句,如果係咁我寧願佢落左佢又或者簽紙放棄撫養。

香港呢,只要辛苦啲唔會餓死既

大宅

的確,懷孕後才知道自己是小三,所以我分手,自己湊b,不可以嗎

男爵府

引用:的確,懷孕後才知道自己是小三,所以我分手

原帖由 bensonhappy 於 15-03-19 發表
的確,懷孕後才知道自己是小三,所以我分手,自己湊b,不可以嗎
思覺失調呀
有咗嗰件嘢同你住到個肚5個月之後你另一件又同你有咗5個月上床喎!!
淫婦

男爵府

bensonhappy 發表於 15-3-19 19:18
我好少出聲,但睇咗兩日都忍唔住,真心講句,真係“鄧”你哋兩個小朋友可憐
兩個大人加埋都應該有5張幾嘢,但都唔識認“錯”

男嘅喺度呻個女不是,但都冇諗過當初自己個“家”點……

女嘅話唔知做咗人第三者,但離都未離就同另一個男人攪大個肚……

咁樣就叫做相方做得都正確冇責任,而且仲要互罵??唔通個責任係個bb唔啱時候嚟??

我識好多媽媽攞綜緩,我從來都支持果d媽媽帶住小朋友又做唔到嘢嘅攞。但睇到呢兩個鋪,我心諗:點解我要交稅嚟養呢d人囉

siumi0212    發表於 15-3-19 22:03

男爵府

鬧劇無眼睇

公爵府

引用:Quote:原帖由 bensonhappy 於 15-03-19 發

原帖由 chiu51057 於 15-03-19 發表
思覺失調呀
有咗嗰件嘢同你住到個肚5個月之後你另一件又同你有咗5個月上床喎!!
淫婦
淫和賤真系分不開的

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:的確,懷孕後才知道自己是小三,所以我分手

就算唔係小三,你都通姦。

不知所謂的乙陸!!!

大宅

是呀,懷孕後知到自己是小三,點呢,分手自己湊羅,不覺得這樣的決定有錯,謝謝

大宅

我已經向版主申請刪除這篇懷有怨恨的文章,因為傷心失望過去,我的目標是努力湊大2個寶貝,版主未刪除之前,這裡的任何發帖,我將不再回應,謝謝各位啦,謝謝你們的意見和支持鼓勵與批評,很多收穫

大宅

回覆 bulldemon 的帖子

忘記回复你,我一個人湊住2個,請問如何返工,請問有人不願分手對我做出不實的人生攻擊,難道我一段回應澄清也有錯,他對我和我家人和騷擾,我從來無說他任何壞話,他卻這樣冤枉我,系人都氣吳過啦,我不願去破壞人地家庭,最後我也錯,所以我無語,比較你們不是我朋友,不知道我的事,謝謝你的意見,你可以選擇回复,我不會再回應,對得住你所謂的納稅人的錢,

伯爵府

你兩個小孩有這樣啊媽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~!教育他們

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

理直氣壯甘叻,又對得住纳税人……仲問人會吾會睇吾起你?出小d聲咪無人知你甘淫囉……糸甘生,去家計會學下避孕啦……

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

上鋪牌都未打完就走過隔離抬打第鋪, 5輸有鬼咩
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

侯爵府

瞓得好勳章

哇…幾個月無回來 結果有咁正既野睇喎

子爵府

畀面勳章

引用:回覆 bulldemon 的帖子忘記回复你,我一個

回覆 bulldemon 的帖子

忘記回复你,我一個人湊住2個,請問如何返工,請問有人不願分手對我做出不實的人生 ...
大把媽媽都係湊住2位小朋友自己又同時去到做野啦唔使搵籍口既

首頁

尾頁

跳至