時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:我咁諗,果間野專收雙非,雙非小朋友都係+

原帖由 shannnb 於 15-05-23 發表
我咁諗,果間野專收雙非,雙非小朋友都係 中國高手,同懷肥子有得打~
最多大家路過黃大仙見到 ...
頂,呢個post都有得笑

子爵府

引用:嘩!真的很高大,你看前排的小朋友與他的對

原帖由 Cat108 於 15-05-23 發表
嘩!真的很高大,你看前排的小朋友與他的對比!上堂時,如坐鄰邊⋯小朋友會否很驚!

...
老師都怕怕喇,唔夠打

伯爵府

引用:佢應該去特殊學校囉佢點睇都似白痴仔, 記得

原帖由 BOMDBORN 於 15-05-23 發表
佢應該去特殊學校囉佢點睇都似白痴仔, 記得叫啊賤婦出錢幫佢請老師單獨上堂呀, 唔好害到 ...
我都想講佢似智力障礙者

子爵府

引用:Quote:原帖由+Nok_Nok+於+15-05-23+發表好

原帖由 Pinky28 於 15-05-23 發表
個樣成個呀叔甘仲12歲?當香港傻的嗎?
紋都有幾條,同埋佢係未修左眉化左粧

子爵府

引用:Quote:原帖由+catlover1026+於+15-05-23+發

原帖由 Dragonbaby2014 於 15-05-23 發表
那間願意收懷仔的大成小學,本來連一班 16 人的開班線都不達,但多得雙非學童湧港,竟然現在風風光光開七班 ...
垃圾學校,睇佢發生大單野點收科

男爵府

根本係大陸長大 , 近排偷渡黎香港

子爵府

引用:+根本係大陸長大+,+近排偷渡黎香港+

原帖由 msms0117 於 15-05-23 發表
根本係大陸長大 , 近排偷渡黎香港
似係

禁止訪問

引用:佢非法入境,周街打人,政府都唔依法處置咁

侯爵府

畀面勳章

回覆:如果真係虛報年齡

希望政府今次唔好求求期期,請依法處理

男爵府

年齡係次要,問題係太暴力。全世界都有孤兒,唔通全部偷渡過嚟攞居港權。
個婆婆當年好似係用雙程證,全部都要返上大6先啱。
此例一開,就越來越多人嚟,到時無屋住,無學位咁點解決?

伯爵府

catlover1026 發表於 15-5-23 14:39
第一佢咁大隻又大力,第二佢好似有晒特權咁,第三佢真係好似一個成年男人
如真有個女做左佢同學,我寧願轉 ...

大宅

回覆:catlover1026 的帖子

一睇額頭d紋,又現白頭髮,肯定20歳以上,肥大叔,米再扮幼稚,扮低b,扮可憐,當香港人傻的嗎自從回歸以來,香港人沒有一日好日子過,永遠都要俾班蝗蟲分享我地香港人應有的一切

Ling.Ling1212    發表於 15-5-24 16:58

子爵府

引用:一睇額頭d紋,又現白頭髮,肯定20歳以上,

原帖由 Jadencool 於 15-05-24 發表
一睇額頭d紋,又現白頭髮,肯定20歳以上,肥大叔,米再扮幼稚,扮低b,扮可憐,當香港人傻的嗎:ange ...
呢單真係要驗明正身,就算真係十二歲都要返大陸,大陸都有孤兒院掛

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

跟本就系一個局,香港市民俾B6同膠層玩緊呀,明無?

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:我咁諗,果間野專收雙非,雙非小朋友都係

原帖由 shannnb 於 15-05-23 發表
我咁諗,果間野專收雙非,雙非小朋友都係 中國高手,同懷肥子有得打~
最多大家路過黃大仙見到 ...
我驚我搭車經過,忍唔住

Ling.Ling1212    發表於 15-5-24 16:29
不知所謂的乙陸!!!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Pinky28+於+15-05-23+發表好

用戶要求終止服務

其實佢幾多歲唔係問題,我話之佢8歲10歲定18歲,都係應該番上去!而家好似變左執著佢個年齡,咁一旦佢去照骨,真係12歲,啲議員又會執著話,佢俾人懷疑,心理受到好大傷害,佢肯去照而好合作,我地唔應該再質疑佢既留港年數等。

我支持無論佢幾多歲,留左幾多年,都要番大陸

彤彤希希    發表於 15-5-24 16:31
elyseluk    發表於 15-5-24 13:25

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁樣放呢個人落黎,情況咪即係住工廈要求打尖上公屋一樣

男爵府

首先表明,我認為佢要遣返,亞婆亞公都要受制裁。我唔認識佢地,亦無見過佢真人。

不過我想講,我仔身形同佢有d似,剛9歲,145cm高,超過100磅,超大食,而家已有幾條啡/白髮,呢幾日真係有少少憂心。

水晶宮

引用:首先表明,我認為佢要遣返,亞婆亞公都要受

原帖由 cottontree 於 15-05-24 發表
首先表明,我認為佢要遣返,亞婆亞公都要受制裁。我唔認識佢地,亦無見過佢真人。

不過我想講,我仔身形同 ...
好多野諗嗎

首頁

尾頁

跳至