懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原文章由 maipo 於 08-10-2 17:32 發表
遇到哩d 賤e生真係不幸,
不過我生第一胎果陣都係男e生,
都無o野架, 好好, 真係興幸自己
唔係無哩d 事發生, 我地要post
我多d 人知呀!

呢d e生真係心理變態呀!

...

yes, agree
but still everday 害人

大宅

佢臭名遠播...正人渣呀

男爵府

一於KEEP住個POST,比多D人睇到,SENT比多D朋友睇

侯爵府

2024年龍年勳章

AGREED

原文章由 thundersml 於 08-10-3 21:50 發表
一於KEEP住個POST,比多D人睇到,SENT比多D朋友睇

大宅

呢個醫生太過份la!竟然有咁多受害者,一於傳比多d人知先得

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-9-29 02:14 發表
唔好話老公唔比入,就連阿媽都唔比入呀
個次睇完佢之後,我就無再去睇佢啦.....

如果佢比老公跟埋入去就唔會渣得咁過引啦

大宅

乳房檢查係唔會揸胸架. 我幾年前試過一次在公立醫院做婦檢, 之前預約了女醫生, 後來個女醫生有急症, 護士話有一位男醫生未去食lunch, 問我做唔做檢查,唔做可以再約下個月, 我諗, 算啦, 有女護士在場.

之後有位男醫生入來, 就好詳細話我知今次檢查做D咩, 需時幾耐, 然後佢戴上手套, 當佢幫我檢查胸部時, 每邊順時針用手指按4,5下, 問我有無邊下特別痛, 有無覺得邊度硬, 平時有無自我做同樣檢查, 有無邊大邊細, 問完就完了.

之後做婦檢, 好清楚咁講以下會做D咩, 放咩入去, 目的係取sample, 度位. 全程不用1分鐘. 成個檢查都係10分鐘度. 姑娘全程在旁邊.

大宅

聽完大家講,我覺得呢個鄧醫生,正一"鹹濕佬"!
千祈咪幫襯佢!

大宅

原文章由 thundersml 於 08-9-13 13:52 發表

佢响浸會掛單架嗎!

係呀, 佢係浸會大紅人, 好多人識佢架, 我上星期係浸會見到佢
按住D 年輕護士條腰講野, 好心佢啦公眾地方都咁

大宅

好媽媽勳章

嘩....咁狼死....
原文章由 CAFECAFE28 於 08-10-5 18:45 發表

係呀, 佢係浸會大紅人, 好多人識佢架, 我上星期係浸會見到佢
仔仔在3/6/09出世喇...

facebook:www.facebook.com/candyliu1218

侯爵府

2024年龍年勳章

最好比d報紙/雜誌揚曬他的賤野出來

男爵府

正衰人,人地信醫生既專業,佢就利用醫生既專業,影響晒醫生既形象

複式洋房

呢個醫生真係好有問題喎,有咩理由乳房檢查要楂胸o架!

啲護士又衰到做幫凶...唉...

[ 本文章最後由 acheng 於 08-10-8 00:23 編輯 ]

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

其實你係消費者, 係唔係有d檢查可以拒絕嘅咩??佢惡, 你咪惡過佢囉, 錢係你度~

我婦檢時, 醫生幫我check 胸都唔駛赤裸裸, 只係解開bra帶, 有時只需申手入去檢查, 唔需要打開晒架喎, 陰超又會有條裙仔俾你遮下, 插入去都唔駛打開......

就算而家我有左bb, 都未試過check胸, 照肚都唔駛除底褲, 只需拉到岩岩好, 唔駛睇到bikini位已經ok喇~

任何朋友家人或老公, 都可以跟入去~不過唔好過份, 1-2位唔會鬧你~

大宅

各位真係要小心D, 我有個朋友都有睇過呢個醫生, 佢都係用同樣手法, 一入房個姑娘就叫佢除 BAR & UNDER, 個醫生都無問過佢有咩問題就要檢查上面, 我個朋友覺得好唔舒服(心理上).
我朋友都係由佢既朋友介紹佢去, 之後佢上網check番先至知原來個個醫生真係有好大問題, 所以各位小心 d..

水晶宮

原文章由 CAFECAFE28 於 08-10-5 18:45 發表

but the nurse .................

男爵府

近期對醫生好 失望

複式洋房

You have to complain him through 香港醫 務 委 員 會, not 醫院管理局 because he is not working in government hospital. 香港醫 務 委 員 會 is responsible for all conduct problem of all doctors in Hong Kong and can suspend or cancel his license.
Complaining to 香港醫 務 委 員 會 is even more effective to police because police is only interested in crime, not conduct.
http://www.mchk.org.hk/
http://www.mchk.org.hk/complain/index.htm

大宅

keep on this mail.

yy

原文章由 lisacheer 於 08-10-12 21:10 發表
You have to complain him through 香港醫 務 委 員 會, not 醫院管理局 because he is not working in government hospital. 香港醫 務 委 員 會 is responsible for all conduct problem of all doctors in Hong K ...

水晶宮

原文章由 lisacheer 於 08-10-12 21:10 發表
You have to complain him through 香港醫 務 委 員 會, not 醫院管理局 because he is not working in government hospital. 香港醫 務 委 員 會 is responsible for all conduct problem of all doctors in Hong K ...

no use ga
before 1 lady try to complain him, but ..........
because " mo 證人 " ar

首頁

尾頁

跳至