自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ernestchow 於 09-1-5 23:16 發表
有冇人買到peeling?要卓悅的?

citysuper賣晒, 我睇過全銅鑼灣sasa卓悅都無山竹peeling gel賣, 跟住我係citysuper買左一支粉紅色牙膏形嘅peeling gel, $85 , 用匯豐citysuper卡有95折添~

侯爵府

嘩... 原來呢到有人問我野...

好, 我 copy 過黎~

好~ 再講一次~ Shu Uemura 呢支 base 有2色, 粉紅色同肉色~ gi 出黎係泡泡黎既~ 要用 粉紅色定肉色就要問返 Shu Uemura D sales 姐姐喇... 我唔係好識...

不過搽出黎, 係無色無味~ 如果你問我, 我會話你知, 搽左好似無搽咁, 但其實係幫左上左妝後改善面色, 控油 +防晒~

如果齋用呢支 Shu Uemura base, 個人覺得, 唔可以當化左妝, 只可以做到控油 +防晒

p.s. 搽左係唔會潤嫁~

我都想話... IPSA 果個base... 真係令我魚足一日!!!
我用完又係變左白面人~ 我比同事彈爆我~ 話我千年道行一朝 "song" 呀! 陰公~

所以IPSA sales 比我果2個 sample 我馬上dum 左!!

不過
原帖由 ktmami 於 09-1-8 13:35 發表
我用左王色BASE+ISPA 103色, 成個白面人, 好TERRIBLE.

Ronicakwok 想問下植村x隻mouse base 有冇色??潤唔潤.

禁止訪問

New chapter....

首頁

尾頁

跳至