跳至

首頁

尾頁

男爵府

這裡越來越熱鬧,唔知下一個是誰

大宅

好媽媽勳章

多謝各位的祝福和禮物, 今日先識浦頭, 敬請見諒, 餵人奶, 真係好眼瞓, 成日淨係掛住瞓覺, 無時間去減肥, 最新指數係160 , 醫生話我血壓高, 又有糖尿, 要我減肥, 點知營養師話我仲坐緊月, 兩星期之後先開始, 咁直係話我仲有兩個星期可以狂食

妹妹叫陳思錡, 英文名仲未諗到, 妹妹E + 有5KG, 用埋手頭上個兩包NB, 就開始要用細碼尿片囉
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 daikam 於 09-5-30 14:23 發表
妹妹叫陳思錡, 英文名仲未諗到, 妹妹E + 有5KG, 用埋手頭上個兩包NB, 就開始要用細碼尿片囉

思錡, Suki
未坐完月都有5kg, 奀妹仔喎

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 daikam 於 09-5-30 14:23 發表
多謝各位的祝福和禮物, 今日先識浦頭, 敬請見諒, 餵人奶, 真係好眼瞓, 成日淨係掛住瞓覺, 無時間去減肥, 最新指數係160 , 醫生話我血壓高, 又有糖尿, 要我減肥, 點知營養師話我仲坐緊月, 兩星期之後先開始, ...

我嘅指數同你應該差唔多咋

複式洋房

我將於09年7月生啦,而我亦係西區住,唔知係咪join呢到呢? 有d咩都可以交流下?

男爵府

各位有玩FACEBOOK的朋友仔~

我在FACEBOOK開了個社團,大家可以過去繼續吹水!

男爵府

大家停課期門有咩野搞?

複式洋房

點add??

原帖由 monica_kam 於 09-6-23 15:33 發表
各位有玩FACEBOOK的朋友仔~

我在FACEBOOK開了個社團,大家可以過去繼續吹水!

大宅

好媽媽勳章

嘩, d人去哂邊樹ar~ 失蹤哂

我返工la, 中環友約出來lunch得閒ma~

下星期二開學囉, 到時達達會讀全日, 話就話比達達返全日適應下, 荼實係屋企無人得閒同佢玩就真

王國長老

原帖由 daikam 於 09-8-28 11:30 發表
嘩, d人去哂邊樹ar~ 失蹤哂

我返工la, 中環友約出來lunch得閒ma~

下星期二開學囉, 到時達達會讀全日, 話就話比達達返全日適應下, 荼實係屋企無人得閒同佢玩就真 ...

我估轉戰facebook啩

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-8-28 20:27 發表

我估轉戰facebook啩

轉哂去個邊玩game就真, 咁妳有無開

王國長老

原帖由 daikam 於 09-8-31 15:15 發表

轉哂去個邊玩game就真, 咁妳有無開

我無facebook戶口的

大宅

大家好, 我新來報到,我四月生左個女,住西環區,好少上嚟這post,請多多指教!!

王國長老

原帖由 coolche 於 09-9-1 13:03 發表
大家好, 我新來報到,我四月生左個女,住西環區,好少上嚟這post,請多多指教!!

04年??

OR

09年??

男爵府

facebook都係冷清清!

現在個個都忙於找小學!

大宅

09年四月, so baby turning 5 months soon

王國長老

原帖由 coolche 於 09-9-2 11:29 發表
09年四月, so baby turning 5 months soon

但呢度嘅小朋友係04年喎, 就嚟5歲 OR 5歲咗

大宅

sorry, 搭錯爹 ... my elder son is 22 mths, so closer to your 4-5 year old kids

大宅

hi,
好耐無見,因為我公司之前upgrade電腦,唔知點解搞到上唔到bk. 仲以為以後都無得同你地傾計tim!:(
現在正忙於為Annabel幫佢報小學!
你地點呀? 呢度都好靜wor! 近期有咩特別既事呀?

男爵府

原帖由 princesshk2 於 09-9-17 17:43 發表
hi,
好耐無見,因為我公司之前upgrade電腦,唔知點解搞到上唔到bk. 仲以為以後都無得同你地傾計tim!:(
現在正忙於為Annabel幫佢報小學!
你地點呀? 呢度都好靜wor! 近期有咩特別既事呀? ...

Hi,我們都忙緊報小學,九月廿五日要交表,你呢!你會報那一間?

首頁

尾頁

跳至