自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

waiyuktsoi 發表於 17-11-26 18:46
我係唔明點解個個話我有錢 ,親戚請去旅行都都有罪

好多親係美國 ,佢地有錢請你去咁多次旅行?咁洗費你都要自己出掛,唔通佢地次次都包哂你全費?嘩!咁系美國得住都好有錢下喎。

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

霜霜 發表於 17-11-26 18:50
好多親係美國 ,佢地有錢請你去咁多次旅行?咁洗費你都要自己出掛,唔通佢地次次都包哂你全費?嘩!咁系美 ...

親戚開餐管,係家族生意 ,請我去果啲地方唔使好多錢,又唔係請我去歐洲,
我的生命由我主宰.

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

waiyuktsoi 發表於 17-11-26 18:57
親戚開餐管,係家族生意 ,請我去果啲地方唔使好多錢,又唔係請我去歐洲,
...

你去親戚餐館佢哋當然可以包你全費,但去日本、韓國、泰國,唔通人地又包?
另外去美容院,買鑽戒,又系親戚買俾你?

我唔明先問,唔系有心針對。

用戶要求終止服務

霜霜 發表於 17-11-26 19:07
你去親戚餐館佢哋當然可以包你全費,但去日本、韓國、泰國,唔通人地又包?
另外去美容院,買鑽戒,又系親 ...

男爵府

問咗都無用喇,佢一時話幫人問,一時話自己吹水,一時話親戚請,就算答咗你都唔知信邊個好

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔係話你針對我,介子換款咋,你都見到人地點閙我喇棄婦喎 ,離咗婚拎介子換款好出奇咩 ?住公屋唔可以戴介子?
我的生命由我主宰.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

咩事呀!變左大6人post, 咬住唔放?

珍珠宮

oneone11 發表於 17-11-26 19:27
問咗都無用喇,佢一時話幫人問,一時話自己吹水,一時話親戚請,就算答咗你都唔知信邊個好
...

唔明可以問我,我會答,
我的生命由我主宰.

禁止訪問

珍珠宮

baobao.mama 發表於 17-11-26 19:31
嘩,明明問人咩價,又以為兜到,當你過骨……咁美容院呢?又用咩換?用超市禮券換?
...

住公屋唔可以去美容院
我的生命由我主宰.

禁止訪問

子爵府

男爵府

waiyuktsoi 發表於 17-11-26 19:29
唔係話你針對我,介子換款咋,你都見到人地點閙我喇棄婦喎 ,離咗婚拎介子換款好出奇咩 ?住公屋唔可以戴 ...

唔係住公屋唔可以戴介指,而係你拎緊綜援但又有咁多富貴行為,收入與支出不符呀嘛,啲解釋又太牽強,咁未有疑問囉

珍珠宮

oneone11 發表於 17-11-26 19:36
唔係住公屋唔可以戴介指,而係你拎緊綜援但又有咁多富貴行為,收入與支出不符呀嘛,啲解釋又太牽強,咁未 ...

我冇拎(emoji)援喎
我的生命由我主宰.

珍珠宮

baobao.mama 發表於 17-11-26 19:34
可以,公屋你都拎左啦,梗係聲都大D嫁喇 不過住公屋可以有錢到$1600做一次facial,你當初申請公 ...

我份人工冇超政府規定喎 ,我日日食清菜咪有錢去美容院囉
我的生命由我主宰.

男爵府

waiyuktsoi 發表於 17-11-26 19:37
我冇拎(emoji)援喎

你舊帖有寫喎

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至