二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

hi~
你有無留比我呀~~~
thank you~

大宅

已 SEND EMAIL

禁止訪問

大宅

[table][/table]

旅行坐廁

同小朋友出街時要四圍搵廁所真係好唔方便,有廁所又要排隊,排得隊黎分分鐘瀨左,依家有左旅行坐廁就唔使煩喇!只要搵一個唔係好當眼既地方就可以比佢大小便都得喇!完事後就搵垃圾桶掉左個膠袋就OK喇!好方便架,現想推介比各位爸爸媽媽,包裝(一個廁板及2個膠袋)用完可自行配用其他背心膠袋,6-7歲小朋友都ok,係街度買要$80蚊,而家係半價,攜帶方便,Size可放入公事包。可接合,接合後4.5CM高 X 20CM長 X 20CM闊,打開後10CM高,粉紅、黃同綠色,
$40一個,送貨方式郵寄。
平郵$5.2一件+$1.2郵寄証明。(保障雙方起見)
掛號只要另加$13。
郵寄証明,郵局要收多$1.2

以上費用買家支付

歡迎訂貨

依隻粉紅色已經唔出喇! 依家全部淨色

個坐廁腳要襟落去聽到拍一聲,姐你已經鎖家左個位,如果唔鎖到呢,你個小朋友一坐~~~~就會跌親喇!

衛生巾作用係吸尿,如果個膠貨穿左,你又唔知既就唔會怕啦!

如果唔係,你地就會~~~~~~~~~~~~一腳都係喇!

包裝不包括衛生巾架!

由於先前有d媽媽訂左,但又唔覆我,所以下星期一後我會比左現在要既媽咪先,訂貨注意:貨到後通知,一星期內唔回覆,就唔會再留喇!不便之處敬請原諒!

男爵府

好媽媽勳章

您好! 我想要黃色, 請回電郵給我, thanks
[email protected]
阿pye媽用品屋

男爵府

好媽媽勳章

星期六收到貨啦. 唔該晒. 質量同顏色靚過tommpxx 嗰款添. 帶埋出街起碼放心d

原帖由 jelly0414 於 09-3-24 10:16 發表
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/9/1/0/2/jelly_cyy-img145x121-1236138516____1-5.jpg" border="0">

旅行坐廁 同 ...

複式洋房

小朋友急?唔使搵廁所,好方便架!

我想要一個綠色, 請pm我, 幾時有貨呀?

男爵府

THX...真係好方便

原帖由 jelly0414 於 09-3-24 10:16 發表
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/9/1/0/2/jelly_cyy-img145x121-1236138516____1-5.jpg" border="0">

旅行坐廁 同 ...

大宅

依家得返小量貨,無哂就要下星期先有喇!

首頁

尾頁

跳至