親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

mimi1102 發表於 19-4-29 10:27
請問groupon.au 入面的價錢, 佢寫$, 係美金定澳幣?

澳元

大宅

灝童媽咪 發表於 19-4-29 11:18
澳元

謝謝!

男爵府

灝童媽咪 發表於 19-4-29 09:46
入0000

Ok ok, 今晚試一試先,thx!

男爵府

回覆 winniepoon 的帖子

買了,買了,還買埋 Galaxy 的餐卷。

別墅

littlelambb 發表於 19-4-26 21:08
剛睇Sea World Resort 有Stay 3 Pay 2 offer, Aud773.85三晚,算抵嗎?

上面提話A199一晚, 我都係諗住最多住兩晚, 所以仲等緊個PROMOTION

別墅

2von 發表於 19-4-28 16:04
我地剛剛去左Melbourne + GC,我覺得硬件係一流嘅... 學JM話,Melbourne泊車非常貴(A$1X/hour),GC大部份 ...
謝謝分享, 想問SEAWORLD RESORT係咪有得泊車架, 唔知泊車貴唔貴呢?

大宅

winniepoon 發表於 19-4-28 23:06
請問你 sea world resort 是訂哪種房呀? 個 package 是包 5-day pass ga?? Thanks!!

只係普通Studio Room + entry to 3 theme parks。我諗酒店上行政方便就直接俾張day pass。

大宅

ShirinBean 發表於 19-5-3 13:35
謝謝分享, 想問SEAWORLD RESORT係咪有得泊車架, 唔知泊車貴唔貴呢?

酒店免費泊車,但我地有試過所有車位都泊哂,最後就咁泊左路邊

別墅

2von 發表於 19-5-3 13:57
酒店免費泊車,但我地有試過所有車位都泊哂,最後就咁泊左路邊

謝謝你,不過我諗緊如果住resort, 又係入面theme parks玩,架車係咪仲要,定園內仍然需要自駕

大宅

ShirinBean 發表於 19-5-3 14:05
謝謝你,不過我諗緊如果住resort, 又係入面theme parks玩,架車係咪仲要,定園內仍然需要自駕
...

我都想知free嗰 4 個 theme parks 同 Sea World Resort 係咪都有d遠呀?

大宅

mcppwong 發表於 19-5-3 14:19
我都想知free嗰 4 個 theme parks 同 Sea World Resort 係咪都有d遠呀?

Sea World響resort旁邊,有monorail 或者可以行過去,其他3個要揸大概半個鐘車先到。

大宅

暑假去cairns, gold coast, 有冇兩個city 既酒店推介,唔洗大,最緊要方便,因為唔揸車。

大宅

回覆 02413124 的帖子

可否介紹一下邊間bnb,謝謝,!

子爵府

09bobo 發表於 19-5-5 23:21
回覆 02413124 的帖子

可否介紹一下邊間bnb,謝謝,!

因我都未住,唔知得唔得,住完ok會回來再介紹

大宅

睇樹熊去GC睇好定BNE睇好?

侯爵府

夏天玩到顛

想問問暑假去塔斯曼尼亞,會否落雪?

子爵府

回覆 superme42 的帖子

我會去GC Currumbin Wildlife Sanctuary

男爵府

我剛去完住了RESORT 2晚, 等我試下答大家.

RESORT同3個主題公園好遠, 開車要25-30分鐘. 我聽到有SHUTTLE坐, 但吾知幾錢同幾耐一班.

SEA WORLD THEME PARK係貼住RESORT, 住客可以早半小時入場. 正常係10點開門. 佢地比左張5日的門票, 我地真係去左MOVIE WORLD的CS CENTRE問, 可以5日任出入的.

FREE PARKING, 無限. 3個THEME PARKS都係FREE PARKING.

COUNTRY PARADISE好多大陸團, 好快睇完. 有得同樹熊抱住拍照. 仲有KANGROOS, 可以摸和合照, FREE.

順帶一提, 大家一定要買HUNGRY BLUSTER, 10 MEALS + 10 SNACKS, 抵到爛. 仲有買入面的一個汽水樽, 第二日REFILL 只加AUD7.99, 全日任加SOFT DRINKS.

利申:我係買左AUD199/NIGHT x 2 nights 的PACKAGE.

大宅

coney 發表於 19-5-7 15:05
我剛去完住了RESORT 2晚, 等我試下答大家.

RESORT同3個主題公園好遠, 開車要25-30分鐘. 我聽到有SHUTTLE坐 ...

請問你指無限free parking, 係因為你買左樂園套票, 還是因為佢本身就係free parking ?

我諗住我會去Wet "n" Wild 同埋 Movie World

子爵府

回覆 coney 的帖子

真係2晚都有5日的門票咁正??? THXTHX 請問你幾時去架? HUNGRY BUSTER X10仲有??? 我見佢網站得番X1,如果仲有就好啦.

首頁

尾頁

跳至