跳至

首頁

尾頁

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

我都收到了, 亦已回覆了, 我都有去美善簡介會呀

原帖由 carol123 於 09-11-26 18:16 發表
今日收到靈糧後備信, 有無人收到?

別墅

haa..大家都報祟真會美善...我收到信話要45mins interview ....怕怕....

原帖由 carol123 於 09-11-26 12:39 發表
我仔仔都係0712超細bb, 仔仔面試康傑收左上午班, 頌安宣道收左全日班, 靈糧無消息, 下星期面試祟真會美善, 我唸都好難考入, 因為上星期簡介會上校長已講今年有210張申請表, 只有3份機會入到, 加上面試內容45分鐘遊戲 ...
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

好媽媽勳章

我同你一樣阿,仲要12月超細阿我個女
原帖由 kawaiiliz 於 09-11-24 23:45 發表
我囡 0711 IN 左 2 間, 暫時未有一間收佢呀, 我而家都好忐忑不安

大宅

好媽媽勳章

我都收到美善的interview信,12月5號上午10點,我下年搬去錦泰,真系好想可以入到 個間

大宅

我地 in 12點, 今日去左中大張煊昌 in, 阿囡表現好好, 人地問咩都肯答, 係 in 咁多間, 最好的一次, 希望呢間 ok 啦

原帖由 Emily_fung 於 09-11-28 13:57 發表
我都收到美善的interview信,12月5號上午10點,我下年搬去錦泰,真系好想可以入到 個間

大宅

今日收到信, 終於有一間收左阿囡了

大宅

好媽媽勳章

邊間阿,我都未有阿,打左幾次去合一堂,都叫我等...唉
原帖由 kawaiiliz 於 09-12-1 23:08 發表
今日收到信, 終於有一間收左阿囡了

大宅

中大張煊昌

大宅

好媽媽勳章

我今日終於收到合一堂信拉,你收到未
原帖由 kawaiiliz 於 09-12-2 01:03 發表
中大張煊昌

大宅

我冇報合一堂呀, 早於 8月想報時, 佢話唔收細 b, form 都唔收, 就已經放棄左呢間學校

原帖由 Emily_fung 於 09-12-3 14:50 發表
我今日終於收到合一堂信拉,你收到未

大宅

好媽媽勳章

喔..我地一起等聖心拉..哈哈
原帖由 kawaiiliz 於 09-12-3 22:15 發表
我冇報合一堂呀, 早於 8月想報時, 佢話唔收細 b, form 都唔收, 就已經放棄左呢間學校

大宅

我已經收到聖心既信了, 唔收呀, too bad

大宅

好媽媽勳章

我未收到阿.....不過而加總叫有間收左都好D,你個女in美善in成點阿
原帖由 kawaiiliz 於 09-12-5 18:56 發表
我已經收到聖心既信了, 唔收呀, too bad

大宅

佢都 ok 既, 係做手工唔得 law, 好似冇咩興趣咁, 故仔個 part 就一半半啦, 專心程度好過上次 in 靈糧, 表現最好就係玩車同爬架 law

原帖由 Emily_fung 於 09-12-6 22:44 發表
我未收到阿.....不過而加總叫有間收左都好D,你個女in美善in成點阿

大宅

好媽媽勳章

我都收到聖心信拉,吾收阿......唉

別墅

in左美善, 阿仔表現唔錯, 不過唔知收唔收細b
老師完全沒有問家長question, 只有問阿仔....

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

我女星期六突然發高燒, 所以去唔到崇真美善in, 本佢安排我星期一去, 但女女仲未好返, 加上我攞假有D困難, 咁我多口問主任攞多D資料, 原來上午班只收60個位, 其中20個會預留俾現在讀N1嘅學生, 40個位裡面會首選有哥哥姐姐响度讀嘅學生, 剩返落嚟嘅學位其實真係所餘無幾, 所以決定放棄唔in, 佢將我放响waiting list~

大宅

咁我個女都凍過水了

原帖由 新地 於 09-12-8 09:47 發表
我女星期六突然發高燒, 所以去唔到崇真美善in, 本佢安排我星期一去, 但女女仲未好返, 加上我攞假有D困難, 咁我多口問主任攞多D資料, 原來上午班只收60個位, 其中20個會預留俾現在讀N1嘅學生, 40個位裡面會首選有哥 ...

別墅

美善收左阿仔讀下午, 好開心呀! 知唔知一星期有幾多節英文及普通話!

其實, 依家都好煩, 浸幼收左, 不過成$3xxx 學費 +$1200 校車, 除左活動教學及可博直上黃錦輝中小學外, 英普只係課外活動才有, 語文方面較弱

大宅

好媽媽勳章

我個女都系下午,我都好開心,到時我搬去個度,校車費都可以悭翻
原帖由 minako 於 09-12-10 18:25 發表
美善收左阿仔讀下午, 好開心呀! 知唔知一星期有幾多節英文及普通話!

其實, 依家都好煩, 浸幼收左, 不過成$3xxx 學費 +$1200 校車, 除左活動教學及可博直上黃錦輝中小學外, 英普只係課外活動才有, 語文方面較弱 ...

首頁

尾頁

跳至