自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

想知劇透可以睇呢度

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2353762/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E7%8D%A8%E5%AE%B6%E4%B8%A8%E5%B0%8E%E6%BC%94%E9%A6%AE%E5%BF%97%E5%BC%B7%E7%8E%87%E5%85%88%E5%8A%87%E9%80%8F%E9%9B%BB%E5%BD%B1%E7%89%88%E5%85%A7%E5%AE%B9-I-SWIM-%E5%8A%87%E9%9B%86%E5%86%87%E7%B5%90%E5%B1%80%E5%8E%9F%E7%8F%AD%E4%BA%BA%E9%A6%AC%E6%88%B2%E9%99%A2%E8%A6%8B

珍珠宮

lovececing 發表於 22-7-12 22:39
但游到咁衰都係輸少少已經好勁

開頭我諗係唔係黃亞樂睇住佢嚟打,刻意贏少少。
但頒獎時,黃亞樂個樣係唔開心,會唔會佢真係只係贏得少少?

男爵府

睇咗第一集,估唔到Jeffery啲戲幾好喎,做得好自然

珍珠宮

anpanmenbaby 發表於 22-7-12 22:39
想知劇透可以睇呢度

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2353762/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B ...

謝謝分享哦!
我啱啱都想問邊度有劇透。

珍珠宮

anpanmenbaby 發表於 22-7-12 22:39
想知劇透可以睇呢度

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2353762/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B ...

正呀,遲啲仲有Ansonbean同朱鑑然加入,尤其朱鑑然,好耐之前睇Seven已經鍾意睇佢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

은우수호 發表於 22-7-12 22:43
開頭我諗係唔係黃亞樂睇住佢嚟打,刻意贏少少。
但頒獎時,黃亞樂個樣係唔開心,會唔會佢真係只係贏得少少 ...

感覺唔似係刻意贏少少,反而係黃亞樂真係唔夠余浪沖游,點解呢?

睇到咁:
黃亞樂池底望余浪沖,已追上了,大家都同步游,埋尾竟然係相距少少喎,即是實際余浪沖游得勁。

侯爵府

畀面勳章

Horace_b 發表於 22-7-11 22:00
雖然好想睇(其實睇緊)Edan & Jeffery....但佢地扮中三,尼緊仲加埋Stanle ...

今集Stanley出場,終於知點解導演要搵佢。佢完全演到果種霸氣,演得幾好喎

珍珠宮

stagea 發表於 22-7-12 22:59
感覺唔似係刻意贏少少,反而係黃亞樂真係唔夠余浪沖游,點解呢?

睇到咁:

所以黃亞樂贏咗都唔開心!
維基原來有第1至5集內容簡介,
唔怕劇透可以睇睇
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/I_SWIM

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

은우수호 發表於 22-7-12 23:03
所以黃亞樂贏咗都唔開心!
維基原來有第1至5集內容簡介,
唔怕劇透可以睇睇

黃亞樂個樣唔高興
唔睇住,要睇劇呀

侯爵府

畀面勳章

은우수호 發表於 22-7-12 22:50
正呀,遲啲仲有Ansonbean同朱鑑然加入,尤其朱鑑然,好耐之前睇Seven已經鍾意睇佢
...

後尾會同其他學校比賽,一定仲緊張好睇

珍珠宮

anpanmenbaby 發表於 22-7-12 23:08
後尾會同其他學校比賽,一定仲緊張好睇

得十集,劇情應該去得好快

子爵府

anpanmenbaby 發表於 22-7-12 23:02
今集Stanley出場,終於知點解導演要搵佢。佢完全演到果種霸氣,演得幾好喎
...

免費巴士有點失色,角色冇乜突出。

大宅

期待電影!

大宅

而家日日有期待,好耐冇追劇了

水晶宮

anpanmenbaby 發表於 22-7-12 22:11
我仲以為佢著阿帆條泳褲

佢話死都唔著嘛
我地一家三口仲估佢無著褲,點知著條孖煙囪,真係笑鬼死

水晶宮

coldmilktea 發表於 22-7-12 22:28
甩褲,全家大笑

笑死我個女

禁止訪問

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

anpanmenbaby 發表於 22-7-12 23:02
...

自信的霸氣,但嬲點解嬴咁少嗰種失落,情緒和表情都拿捏得好好

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cyyiu 發表於 22-7-12 23:46
佢話死都唔著嘛
...

估到佢著孖煙囪啦

侯爵府

畀面勳章

cyyiu 發表於 22-7-12 23:46
佢話死都唔著嘛
...

仲要一路游一路甩,打格仔