自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

dasy 發表於 23-6-3 10:43
其實到現在新版我都未知點拎一零幣
日日都達標,但昨日一零幣都得好少
...

見佢要開到寶箱才有幣賺到。難度高左。咁佢不如直接係換購品到加價算啦。以前個app好地地!整app的錢用來益大家賺多少少現金券仲好啦!

男爵府

減齡達人勳章

新不如舊,強烈建議回復舊版本

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

加好友

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Astra00 發表於 23-6-3 14:22
見佢要開到寶箱才有幣賺到。難度高左。咁佢不如直接係換購品到加價算啦。以前個app好地地!整app的錢用來 ...

直情廢爆,咁叫人仲有咩動力玩

男爵府

新版好搵笨

做好多野先拎到分

咁不如直接加價

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

新版唔洗旨意有新會員肯買保險加入

珍珠宮

BK Milk勳章

dasy 發表於 23-6-3 10:38
我覺得搵笨左,每日行盡都無以前120分

即係行幾多步都冇分?新版我覺得好煩好亂

珍珠宮

BK Milk勳章

youjump 發表於 23-6-2 20:54
whatsapp佢哋客服,俾番5月31日數據同登入email,佢哋會跟進

我又係冇咗幾日啲分,WhatsApp問緊,等覆

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

sfccwy 發表於 23-6-3 16:56

我肯定無,我每日都爆棚,都無120,依家係用能量開寶箱,先到加零幣

子爵府

減齡達人勳章

Please add me. Thanks

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

高級會員想加好友

attach1/tmp/phpU8XSQe

珍珠宮

florapang0426 發表於 23-6-3 16:47
新版唔洗旨意有新會員肯買保險加入

真係搵鬼買,我個份係13年前買落,可以玩多5年

大宅

回覆樓主:

高級會員徵友,thanks
attach0/tmp/php59eZIo

洋房

goo_littlebb 發表於 23-6-2 10:10
add me, 我都add哂上面既jm啦, 雖然我唔識有咩用

加我家人做好友呀!唔該晒
attach0/tmp/phpmbszTB

goo_littlebb    發表於 23-6-6 09:54

子爵府

男爵府

sfccwy 發表於 23-6-3 16:56

煩到唔想玩,行足都冇乜分,尋日只攞得50

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

大家add左好友後唔好即時派分俾對方, 今朝發現之前派左既會變左做已完成, 日後唔可以再派呀
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

miriam 發表於 23-6-5 09:01
大家add左好友後唔好即時派分俾對方, 今朝發現之前派左既會變左做已完成, 日後唔可以再派呀 ...

派分?你係指「全民派心心」?呢個係派心俾朋友,無影響喎,我啱啱照常派咗5個心心俾老公就完成任務了。「親友大召集」就要add兩個新朋友(我試過deleted老公再add佢唔計)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

hfl2000 發表於 23-6-5 09:13
派分?你係指「全民派心心」?呢個係派心俾朋友,無影響喎,我啱啱照常派咗5個心心俾老公就完成任務了。「 ...

呢個

已完成既唔可以再派
attach1/tmp/phpNhlGKU
attach2/tmp/phppWOgpd
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

miriam 發表於 23-6-5 09:23
呢個

已完成既唔可以再派

朋友嗰啲「已完成」係講緊你啲朋友都已經完成咗「親友大召集」呢個任務。呢個任務係唔需要派分,只需add朋友就得。
你哋可能上星期add咗好多朋友,佢今個星期繼續計算為合符任務資格啩?你睇吓今日有冇多咗120動能就知囉。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊