影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 Ling225 於 09-8-26 11:43 發表

你話佢可以走秘密通道走我諗如果係咁一定會有好多採訪車跟佢到時可能更混亂,唔知大家仲記唔記得戴妃件事呢?可能有人覺得華仔用咁既方式拖朱小姐出黎唔岩, 我諗每個人做法都有唔同佢地一定有自己苦衷及理由,或者換轉角度睇人地依家喪父華仔咁拖佢係比朱小姐一個"十卜"呢.
如果佢地分開走D記者一定會追住朱小姐,到其時一定又會有人話華仔自私留下朱小姐一個人面對傳媒,既然係咪都要比人追咁不如大家一齊面對總好過朱小姐自己面對啦.

機場秘密通道又點止一條? 有心安排就一定可能平靜咁走,如果唔係d富豪同女明星偷食邊個咁容易,一早就上晒報啦!

我不過係一個平常既觀眾,佢公唔公開關係都唔關我事! 但機場show一出,就覺得佢好假,如果佢一心想低調,根本唔會係明知會失控既情況下拖朱小姐出嚟! 由傳出朱家有白事開始,幾乎有華人既地方都會有人特別留意劉華會唔會出現,其間各大傳媒又引用網民說話批評佢自私等等說法,係呢個咁高度關注時間,佢做出呢d舉動,我又真係唔覺佢有幾好囉!

d人成日將劉德華神化咗,係完美既化身唔會出錯,如果呢單野係陳冠A唔係劉華,佢就一定比人鬧死!

大宅

原帖由 alicemic 於 09-8-26 14:43 發表

機場秘密通道又點止一條? 有心安排就一定可能平靜咁走,如果唔係d富豪同女明星偷食邊個咁容易,一早就上晒報啦!

我不過係一個平常既觀眾,佢公唔公開關係都唔關我事! 但機場show一出,就覺得佢好假,如果佢一心想低調,根本唔 ...

你所講都有道理 , 不過今次無論佢點做都一定會惹黎好多抨擊

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

都唔明有乜好討論, 人哋家事都好理既, 真係咁得閒咩? 唔怪得d人話女人特別八啩啦!

原帖由 babesiu 於 09-8-26 17:17 發表
Agree. 朱小姐好委屈

禁止訪問

大宅

其實華仔點做都有人話, 不過點都好喇, 我都"十卜"華仔的!!

水晶宮

你ng g 就ng好係lee度講敢多la,
原帖由 alicemic 於 09-8-26 02:01 發表
真係好唔明大家一面倒讚劉華係好男人? 之前都只係覺得佢閃縮,由機場呢幕開始就覺得佢真係好離譜!

由一開始就唔承認同朱小姐既關係,到而家人哋死老豆,佢都唔敢認,出殯果日仲要勞師動眾,搵人擋住,驚c比人影到,連係靈堂都唔係 ...

男爵府

原帖由 worth同y 於 09-8-26 09:42 發表

真係要有10倍嘅愛先可以做這些所謂成功藝人背後的女人. 廿幾年無名無份, 明明無做錯事都要左閃右避. 真慘! 他們只顧自己嘅形象就漠視身邊人嘅感受, 真係有點先私.

祝朱麗倩守得雲開見月明. ...

絕對認同

珍珠宮

原帖由 purplekk 於 09-8-26 12:01 PM 發表
咁咪好啦, 而家堂堂正正好好多, 拍拖又吾係罪; 啱啱拍拖就話怕傳媒壓力, 但 24 年啦 ... 越收得密傳媒越咬住吾放.

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至