想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

原帖由 卡文 於 09-12-14 11:12 發表

所以相信我今晚臨訓一定會好緊張 , 好彩我今晚去飲 , 應該夜返 , 所以應該會好攰~~~~

等你好消息~

男爵府

量體溫..???無喎~係咪買探耳仔果種呀

禁止訪問

大宅

卡文,

祝你 bingo 呀!高溫12日。。。Yeah Yeah Yeah!

各位 sis.,

我想問吓,你地係咪 dodo 完,老公出返嚟嗰時會有 D 丁丁流返出嚟㗎,咁跟住你地自己郁係咪都會有丁丁流出嚟㗎?

Thank you!

禁止訪問

大宅

升升升升升升升

原帖由 卡文 於 09-12-14 10:55 發表

我淨係得上個cycle的體溫record , 上一次o既今日都仲係高溫 , 聽日就會跌到落36.5x , 第十四日就會跌到落36.3x , and then m come.......
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

我公司都接受中醫
我今日都sl

原帖由 蔡夫人 於 09-12-14 10:46 發表

只要係註冊o既中e出o既醫生紙都承認架!!~~~
[url=http://www.TickerFactory.com/]

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

係邊買嫁....??
其實d26 check係咪早得滯呀....??
可唔可以話比我聽重有雞會呀....好灰呀

大宅

知道!!! 不過我都擔心嘢咗比個仔呀! 因為我尋日未發病既時候, 佢飲過我支水呀! 希望佢抵抗力好無事啦! 我今晚放工會去搵彭ec執d藥飲下, 因為我食緊中藥唔想食西藥, 同埋睇下彭ec會唔會寫張假紙比我聽日休返一日息, 我地公司如果係感冒就可以當係sick leave, 所以我今晚會問埋彭ec架啦! 之後返屋企沖埋個涼就上床訓返陣先, 夜d起身再食過嘢囉!

原帖由 lcf 於 09-12-14 10:44 發表
你似乎真是病bor,小心d呀,返到家一定要帶口罩呀,唔好傳染左比個仔。而你自己就飲多d水,今晚早d訓,真是頂唔住都要食藥呀!一陣lunch食碗粥la,唔好食d難消化ge野呀!take care! ...

大宅

我dodo完老公出返嚟既時候, 無丁丁流出黎喎! 我老公仲話我係吸丁魔女! 之後我會用嘢墊高patpat約30mins左右就去沖洗架啦! 我多數係到第二朝先流返出黎既!

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-14 12:16 發表
卡文,

祝你 bingo 呀!高溫12日。。。Yeah Yeah Yeah!

各位 sis.,

我想問吓,你地係咪 dodo 完,老公出返嚟嗰時會有 D 丁丁流返出嚟㗎,咁跟住你地自己郁係咪都會有丁丁流出嚟㗎?

Thank you! ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 卡文 於 09-12-14 12:15 發表

希望我可以有好消息話你知~~~

卡文~升升升升升升
等緊你個'秘密'呀

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-14 12:16 發表
卡文,

各位 sis.,

Thank you! ...

我有墊高 PAT PAT 等左 15-20 分鐘先落床架....之後都會有丁丁流返出黎, 不過可以放心, 精兵入左去啦

複式洋房

我上個星期四去照卵泡..
醫生話我個卵泡只係得size10咁細..
未排卵..要去到size16-17先得...
佢叫我今日再返去照...今日係星期一...
但係我個卵泡都係size10...
好唔開心...
唔知幾時先會排卵...
各位sis有無呢種經驗亞...

大宅

size10係唔係即係1cm呀? 我今個cycle既day16去照, 醫生話得1.6cm唔夠大, 仲未排出黎, 但子宮內膜就夠厚, 果時有1cm厚, 咁醫生叫我day20再去照睇下有無大到啦! 照果朝紅d有50-60%深粗, 有哈哈笑(60%深粗), 之後去到醫生度, 見到粒egg去到2.7cm大, 子宮內膜就1.39cm大, 醫生話大得好快喎! 應該準備排出黎啦! 睇果卵泡好似得返個殼係度, 可能排出咗都唔定, 跟住果晚紅d有80-90%深粗, day21朝紅d仲有80-90%深粗, 有哈哈笑(90-100%深粗), day22就跌temp啦! day23就開始升, 我而家等緊result, 希望今次會中啦! 不過我小腹同之前既cycle一樣, 間唔時又唔多舒服或痛下咁, 我都有少少打定輸數架啦! 不過彭ec同我講過, 卵子每日會大0.2cm, 而我就每日大咗0.25cm, 所以妳或者再等下, 妳可以試下飲d全脂奶, 都應該有幫助架! 加油呀!!!

原帖由 Pobie 於 09-12-14 15:42 發表
我上個星期四去照卵泡..
醫生話我個卵泡只係得size10咁細..
未排卵..要去到size16-17先得...
佢叫我今日再返去照...今日係星期一...
但係我個卵泡都係size10...
好唔開心...
唔知幾時先會排卵...
各位sis有無呢種經 ...

大宅

卡文, 放鬆d, 我地支持你呀~~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至