自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章

祝福你和BB, 加油!!!!!!

大宅

Good luck add oil!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

樓主同bb都要加油呀

水晶宮

引用:我囡囡响浸會出世,當時由高偉強主診兒科的

原帖由 iki 於 12-01-15 發表
我囡囡响浸會出世,當時由高偉強主診兒科的,出世第二天他說我女心有雜音,但可以飲奶所以問題不大,可以出 ...
高醫生已經退左退啦,而家係佢徒弟楊霸成睇,楊醫生都係超好,好用心,而且喺旺角女就腳,我女up to而家夾佢都好ok...樓主,我好明白你既心情,我女都係ivf bb,之前亦overcome左超多痛苦和困難,咁難得先有佢出現,佢有事你一定超難受,不過你仲坐緊月,做媽咪要有好身子先至可以照顧到bb,你記住要take care好自己,我會幫你同bb祈禱,祝福你bb早日康復,如果有咩野,請隨時上來傾,我地一定會支持你架!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:哭跪求bb心臟醫生介紹

祝福樓主同bb, 加油!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

加油呀!

子爵府

我唔識,支持你,加油呀!

首頁

尾頁

跳至