夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 soso1227 的帖子

發現小三最近刻意放好多未婚夫的相... 理性落黎, 我就會想~ 可能佢真的改變!
加上見到個男人好善良~ 真係唔忍心令佢受我這段子的苦!!....
所以..... 都係做唔出~

別墅

kittyau1228 發表於 13-9-11 23:05
佢有一次就會有第2次!因為係個男人本身問題!口講話愛你,但佢唔定性,就算結左婚,有小朋友佢都唔會定, ...
所以決定分開了! 覺得決定是對的,也慢慢習慣中,不過偶爾都好傷心沮喪!
JM,辛苦你了~ 一定很心傷.... 依家佢都繼續維持3角關係?BB妥得穩嗎? 好好保重呀,生左個B後,再打算!.... Take care!

大宅

引用:Quote:kittyau1228+發表於+13-9-11+23:05+

原帖由 wwgls 於 13-09-11 發表
所以決定分開了! 覺得決定是對的,也慢慢習慣中,不過偶爾都好傷心沮喪!
JM,辛苦你了~ 一定很心傷.... 依 ...
Lee個第3者係返兜,上年因為lee個女人差d離婚,佢話唔再揾,但佢唔夠2個月又揾返個女人一直到我再發現! 佢話唔再揾個女人~但邊可信~因為過去一年佢愛lee個女人多過我,就算知我有左都係~

BB依家良好 只係佢一出世可能冇爸爸

男爵府

回覆:心仍在痛....

可以佢地覺得各有另一半唔佢上身

別墅

引用:Quote:原帖由+wwgls+於+13-09-11+發表所以

原帖由 kittyau1228 於 13-09-11 發表
Lee個第3者係返兜,上年因為lee個女人差d離婚,佢話唔再揾,但佢唔夠2個月又揾返個女人一直到我再發現!:pi ...
唉.... 聽到都覺得心痛!
他心裡面有其他人時.... 愛也變得極有限。
無論如何....要好好為自己和BB好....

別墅

回覆:Su_su 的帖子

可能初初真係抱住呢個心態...
佢話初初諗住傾下...玩下... 點知玩出感情 真的別高估自己的定力....

子爵府

引用:是這樣的,我跟我男朋友已經接近6年,已經

原帖由 wwgls 於 13-07-06 發表

是這樣的,我跟我男朋友已經接近6年,已經是談婚論嫁的地步。
你未結婚未有小朋友,放手就好………………如果我未結婚,未有小朋友,我都好想放手,可惜……我結咗婚有又有小朋友應該點做好…………

大宅

引用:Quote:原帖由+kittyau1228+於+13-09-11+發

原帖由 wwgls 於 13-09-11 發表
唉.... 聽到都覺得心痛!
他心裡面有其他人時.... 愛也變得極有限。
無論如何....要好好為自己和BB好....
只怪自己心軟,咩都俾曬lee個男人,仲要死心塌地,俾佢呃完一次又一次,所以真係要帶眼識人!

別墅

引用:Quote:原帖由+wwgls+於+13-07-06+發表本帖

原帖由 lovenambb 於 13-09-11 發表
你未結婚未有小朋友,放手就好………………如果我未結婚,未有小朋友,我都好想放手,可惜……我結咗婚有又 ...
sorry for that.... 確實, 有了小朋友.... 需要考慮的更多... 不是這麼輕易離開關係。
最近發現的?... c6點睇呢件事?

別墅

回覆:kittyau1228 的帖子

希望你能夠為自己作出好的決定... jm, 給力!

大宅

引用:+本帖最後由+wwgls+於+13-7-6+21:19+編輯+\\

原帖由 wwgls 於 13-07-06 發表

是這樣的,我跟我男朋友已經接近6年,已經是談婚論嫁的地步。
想話你知,我有類似經歷,我選擇原諒佢,但一齊返之後我成日懷疑佢,結果分手,同左我而家老公一齊,好開心快樂。我無後悔同ex一齊,但後悔唔決絕分手,浪費多幾年青春。

複式洋房

引用:我之前都係咁,一齊六年,一直以來好信任佢

原帖由 Lovelovebear 於 13-07-06 發表
我之前都係咁,一齊六年,一直以來好信任佢好老實,關係很好,已計劃第二年結婚,最後俾我發現佢背住我識左 ...
我之前個一個賤男都係同你一樣,一齊七年了,又係係深圳識左個女仔,我比左幾會佢,但係都係有第二次既發生!最終同佢分手!但係我好興幸,同佢分開,之後就識到我呢家既老公,仲生埋baby了!

大宅

我帶住BB仲有機會尋下個春天?

別墅

回覆:lazyqueen80 的帖子

很鼓舞呢! 繼續幸福快樂!

別墅

回覆:babylove_0430 的帖子

好大機會, 有一就有二.... 三.... 我都唔想讓自己再承受這種痛...

恭喜你! stay sweet!

別墅

回覆:kittyau1228 的帖子

JM 你大約幾歲?
我見我身邊有成功個案... 不過即使尋找不到... 如果他繼續重犯, 你又願意繼續容忍c6這樣嗎?

複式洋房

Jm...就算有了小朋友,如果我身邊既男人仲係咁做,我都一定會同佢分手,呢D男人完全冇諗過我地為佢陀BB 係幾咁辛苦,唔容易既一件事!佢仲要搞埋D咁既野,可見佢係未成熟既一個人,我明白自己另一半,偷食個種心痛至極,崩潰既心情!但係再一齊真係架,你個心會成日懷疑佢,狂cheek佢,自己又愛得辛苦,唔一定要依靠男人,先可以養大一個BB,自己也可以,係辛苦D!同埋我自己身邊既朋友,朋友的朋友!都係有個小朋友,但係都搵到一個好歸宿!加油

子爵府

引用:Quote:原帖由+lovenambb+於+13-09-11+發表

原帖由 wwgls 於 13-09-12 發表
sorry for that.... 確實, 有了小朋友.... 需要考慮的更多... 不是這麼輕易離開關係。
最近發現 ...
其實都冇實際知道啲咩,只係有一朝我問佢電話password係咩,我話想睇佢電話,佢唔比,之後佢再問我點解要睇,我話點解唔睇得,佢話電話裏面全部都係佢自己啲嘢…………我覺得好怪,好似身有屎咁………………

別墅

回覆 lovenambb 的帖子

有無其他野唔尋常?
如果未發現D乜.... 反而好好專注在二人的關係上呢~ 好好栽種段關係! 難得做得成夫妻,好好珍惜同經營!! 加油呀!!

首頁

尾頁

跳至