自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:suilangmui+發表於+13-9-20+19:55+港

原帖由 hohoho2013 於 13-09-20 發表
性病交流就有份
可憐!

珍珠宮

引用:點解而家咁多人鐘意返大陸娶老婆,+跟本好多

原帖由 fiona_k 於 13-09-20 發表
點解而家咁多人鐘意返大陸娶老婆, 跟本好多都唔會有好結果

而家公屋鬼死咁多人講普通話, 你話有 ...
其實都係香港男人衰 唔娶大陸老婆咪少d新移民 賴得邊個 第時教d仔一定唔可娶b6!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

如果真係咁高質素. 就會係港女想嫁內地男...
而唔係內地女想嫁港男啦....

林鄭...不如分條開數la...
分自願性供款和非自願供款la..
你咁like班新內港人士,自願的去貼佢地囉...
睇你幾時破產﹖

首頁

尾頁

跳至