跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 請問有無德福宿舍靚太?

teresa

我今晚會落order,如果你有嘢再加,你pm我la~~

大宅

你而家幾多week呀?

11week就開始有機會見到男定女架啦, 當然都要睇埋bb合唔合作比係影啦. 我都明白好緊張既, 我都經歷過呢個心情!!!
希望你如願以償係女啦!
小Panda
黎睇下ALVIN小豬B之家BLOG啦http://hk.myblog.yahoo.com/alvinleung0708

禁止訪問

大宅

你地都睇下我而家個死樣啦, haha!!!

click here - 1
click here - 2

小Panda
黎睇下ALVIN小豬B之家BLOG啦http://hk.myblog.yahoo.com/alvinleung0708

大宅

小panda,
你就好啦!! 而家7,8個月都無點肥到~~ 好羨慕你呀!! :-P

大宅

草莓:

我估我想肥都難喇, 因為而家我晚晚食完野, 個胃就好頂, 好唔舒服, 就算只食少少都係咁, 仲要一頂就頂到半夜, 而家成晚都無得訓, 係天光先可以訓到2個hours又醒訓唔到喇...
我已經食得唔多, 而家仲要咁, 你話點算...

草莓芝士餅 寫道:
小panda,
你就好啦!! 而家7,8個月都無點肥到~~ 好羨慕你呀!! :-P
小Panda

珍珠宮

teresa

已經落左order喇~~

大宅

小panda,
唔洗擔心啦~ 肚餓果陣就食, 唔餓就唔洗迫自己食, 我有胃口果陣就食多d, 無胃口果陣就唔食/食少d, 放鬆d會好d掛

我一直都無嘔, 但係近排返工搭地鐵, 唔知係咪企得耐, 就會想暈, 要即刻走出月台坐......一個星期都有一兩次係咁, 真係好驚自己暈o係地鐵入面呀!! 有次食左麥皮先搭車, 點知就想反胃添, 真係麻煩! 都唔知想點!
再過多30日我就唔洗做啦, 希望捱到啦!

大宅

草莓:

我而家都唔會迫自己食野, 想食就食lor, 唔想就唔食喇, 免得比自己太大壓力又唔開心架喇. 反正alvin自己都會扯我既營養, 最多就係我自己瘦少少lor, 唯有當減肥啦.

你自己都要小心d喎,暈真係可大可小架!!! 而家天氣hot, mtr又焗, 係會辛苦d, so 你自己take care呀, 係唔舒服就一定要搵野扶住先, 再話比人知道, ok?

昨天你說的package, 係好平, 不過呢, 如果無記錯, 個bb車係不可以摺架, 咁好唔方便你. 雖然平, 不過得物無所用只會阻你地方, 因為丟又可惜, 但又用不著, 仲要買過… 你都係再睇下先啦. 加上佢平成咁, 反映左個cost好低, 咁你都可以知道個quality係點啦. bb野都係小心d好...
小Panda

大宅

小PAN,
咁你係咪買晒床仔同車仔俾Alvin架啦!? 遲d可唔可以上你屋企研究下你d bb用品呢!? 因為而家真係唔知要買咩, 買邊樣好咁......

禁止訪問

禁止訪問

大宅

teresa,
小panda都未應承我! 我只係問咋, 佢都未答!! 哈哈~ 咁心急~~

大宅

草莓, sasa,

yes, 我已經買晒野喇.

好呀, 第時上我home睇下, 大家share下意見lor. 不過, 而家我只係折左床仔出黎吹, 因為有陣木味, 而其他野就check完之後入番左箱收好左, 我估我地都要8月先會拆番落黎, 到時話你知啦.

小Panda

大宅

唉! fri去左產檢, 又failed左喇...

我成個月先重左0.44lbs咋, 姑娘話一定唔ok, 到而家31w先得113lbs唔可以接受... 佢話比多2個week chance我增, 再增唔到就要pass番比醫生follow up喇, 搞到好似好嚴重咁, 我好唔開心, 仲好擔心添, 因為佢講野嚇人既, 我仲水皮到當場cry....

星期一我會再去c+睇, 本來7/11先去, 不過我d藥食晒, 而且我又擔心bb, 都係去睇多次個心安樂d...
小Panda

大宅

sasa,

ocean park好玩嗎? 不過今日勁hot又晒, 有無melt左??? 你地已經變左3隻燒豬? 有相睇嗎?
小Panda

大宅

小panda,
雖然你自己唔係好重, 但係你上次個醫生照過話你bb size正常喎, 有咩問題呢!? 咁唔係個bb size正常就得架咩!? 點解一定要阿媽増磅喎!? 唔洗怕佢, 個醫生嚇鬼你咋!!
咁你由有左到而家一共重左幾多磅呢!?

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

teresa

你仔仔點ar,退左燒未??
有冇see doctor呀??

首頁

尾頁

跳至