美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 ho3186 於 08-8-6 23:26 發表

咁又真系無
不過1小時行路牙
真系有d難度wor

不如你教下我點樣忍口
口痕時可以食d 乜0黎止痕0y

我真系好想好想減咖

其實最重要係你要有目標,當你好想食野時,你要想一想,你為什麼要減肥,為左一個人,為左着衫靚等等,重要每日磅重,當你知道自己每輕一磅,目標會愈來愈近,好自然你就唔會為食。
http://www.joyfulclr.com/calories.htm試下參考這個網,見到自己以前食的食物是有幾肥,你就更加唔敢再咁大食。如果三餐以外想食野,我會食梳打餅或麥果杷,和飲大量水,或無糖、低糖飲品,希望幫到你,祝你成功。

[ 本文章最後由 bbjune 於 08-8-7 00:59 編輯 ]

禁止發言

複式洋房

原文章由 kkbb9999 於 08-8-11 21:32 發表
聽講諾美婷減肥藥有副作用,你不如試下Alli, 係美國食物安全局批準及認可,完全冇任何副作用。食左1個禮拜個肚腩扁晒。

www.productfromusa.com 先有得賣,香港市面我都找不到,係美國先有。 ...

照網頁內容所講,這隻藥同賽尼可無太大分別,如果要排油,點解唔食賽尼可要食哩隻藥,起碼賽尼可大部人都識,d唔知咩牌子的藥(可能係得我唔識)講真,你送比我都唔敢食。仲有,你係唔係哩間公司的sales,個個post都一樣,你要多d變化先有人信。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

終於食左一個月, 開頭個效果真係好好, 唔覺得有肚餓嘅感覺, 但食到第三 & 第四個week既時候, 就會覺得肚餓, 要食搵野食, 呢個月總共減左8kgs, 我會stop兩三個week睇下會唔會反彈, 如果無反彈既話就會試下15mg果隻, 到時再同大家分享.

民房

原文章由 bbjune 於 08-8-12 12:28 發表

照網頁內容所講,這隻藥同賽尼可無太大分別,如果要排油,點解唔食賽尼可要食哩隻藥,起碼賽尼可大部人都識,d唔知咩牌子的藥(可能係得我唔識)講真,你送比我都唔敢食。仲有,你係唔係哩間公司的sales,個個post都一樣,你要多d變化先 ...

你都好直接喎

複式洋房

有無人食係無副作用而又有效呀?

複式洋房

v hard to fall asleep and want to throw up...just 1 week....I lost 10 pounds (15 mg) How long would the side effects last.....I want to give up la...pls kindly advise

珍珠宮

畀面勳章

我食左就來三星期,減左五磅,頭幾日成日口渴,同埋有d心慌慌既感覺,一星期後呢兩種情況無左,不過去便便同之前比,要用多d力,頭個星期就有胞肚感,但呢兩個星期就會肚餓d,不過自己都唔敢放肆,日日上磅,睇到自己由133,到衣家128,雖然三星期先減5磅,不過好開心。

子爵府

原文章由 ilkkeb 於 08-8-25 03:01 發表
有無人食係無副作用而又有效呀?

我已經斷斷續續食左好耐(10 MG),05年第一胎生完食左2個月,LOST左10 LBS,之後STOP, 07年12月肥左,食到1月尾,LOST左10 LBS, 宜家生完第2個, 食左3 WEEKS, LOST左5 LBS, 對我來說,每次一D 副作用都冇,但我諗每個人唔同。

民房

我在bk見到d姊妹食完之後,效果幾好,終於走去藥房買阻10g,因見bk姊妹建議初初食先10g先,食阻8日只有口乾冇乜副作用,但依然成日想食野,係超想: !所以我食阻8日就放棄再食,我唸10g對我冇用,想出售,剩返20粒$300,有藥房開的單,想睇下有冇bk姊妹想試10g,又或者食15g頂晤順想轉返10g可交換!

大宅

食左會唔會訓唔著架?

大宅

我上年食過有用,但食下又停左無恆心,但因呢半年狂食野又肥左好多,所以上個月又買返黎食,食左15日,已減了7磅,好開心,因我可收減到7成胃口,所以食了此藥對我呢種"大食王"超有效,而且我食野口味清淡左,連食零食都無興趣~~

複式洋房

聽你0地0甘講,我都好想試下。

首頁

尾頁

跳至