夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:因為“性“引發起既問題

做乜都無用,根本個男人想同第2個搞,係5想同屋企果個 ,根本搞都曬氣,交功課,就算扮到天仙甘靚佢都5會想望一眼男人係咁賤

男爵府

回覆:yoyocandy 的帖子

問過,佢冇講,只係話佢平時係廁所沖涼既時候自己搞掂

侯爵府

樓主你已經唔算慘啦,我同我男友拍咗兩年幾拖宜家發展到差唔多一個月都做唔到一次,有時忍唔住問他點解咁耐都無一次他就話我又講呢啲,之前撩下他他又話我淫 咩mood都無曬....... 但係問心個句我男友又唔係唔愛我,係不復當年咁熱情,可能對咗咁耐食龍肉都無味啦。所以宜家我都唔期望他會好熱情主動,好彩我係女人,性對我黎講唔係必需品,不過就覺得有啲心淡,又覺得一世人流流長唔通就係咁樣對住個對自己無興趣的男人過世。

子爵府

引用:樓主你已經唔算慘啦,我同我男友拍咗兩年幾

原帖由 flori 於 15-07-12 發表
樓主你已經唔算慘啦,我同我男友拍咗兩年幾拖宜家發展到差唔多一個月都做唔到一次,有時忍唔住問他點解咁耐 ...
你未結婚完全可以話走就走,唔好浪費大家時間!

子爵府

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+15-05-26+發表Anyw

原帖由 LubiLubi 於 15-05-26 發表
佢講左話唔係唔想,係唔想同我,因為要前戲,如果佢係冷感或工作太攰而唔想我可以接受

...
咁唔好同佢做,自己diy仲好

別墅

家中女王 發表於 15-7-12 15:41
做乜都無用,根本個男人想同第2個搞,係5想同屋企果個 ,根本搞都曬氣,交功課,就算扮到天仙甘靚佢都5會想 ...
其實如果個女仔可以為個男仔打扮下,個男仔都應該要收貨啦,但啲男仔最衰係要有新鮮感。我女朋友⋯⋯初初都會打扮下,但係而家⋯⋯
不過過一排我都慣咗佢唔打扮個look lu
但老實講,對五六七年之後咩新鮮感都過期啦,

禁止訪問

大宅

引用:同老公越來越少做,直至前幾日我開口問佢,

原帖由 LubiLubi 於 15-05-25 發表
同老公越來越少做,直至前幾日我開口問佢,你係咪對我無興趣,亦或你性冷感?佢話唔係唔想,而係覺得同我做 ...
好簡單,唔要前戲,佢想點做就點做,千萬唔好抱怨。

等佢覺得冇壓力就有興致啦。

大宅

引用:Quote:原帖由 岚月亮 於 15-05-25 發表你系

原帖由 LubiLubi 於 15-05-25 發表
我地做既次數唔多,佢每次都無前戲,出得又快,我都無講過啲乜
反過來,你識唔識服侍佢? 有冇幫佢口口,用雙手小咀刺激佢令佢好high?

複式洋房

LubiLubi 發表於 15-5-25 13:49
同老公越來越少做,直至前幾日我開口問佢,你係咪對我無興趣,亦或你性冷感?佢話唔係唔想,而係覺得同我做 ...
1. 照鏡2. 減肥
3. 買性感衫
4. 多d新野 e..g SM...

首頁

尾頁

跳至