自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

引用:Quote:原帖由+vvbyy+於+15-06-02+發表另名

原帖由 Superman-GF 於 15-06-02 發表
我中學時,只和喇叭和DB生拍拖真係型好多㗎。有 boyish charm, brotherhood 嘅氛圍,令佢哋m ...
你讀邊間中學似乎已經呼之欲出

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Superman-GF+於+15-06-02+發

原帖由 木土土 於 15-06-02 發表
我囡d 夏天taste 露膊吊帶背心超短褲短裙,我唔太識欣賞,佢老豆直情無眼睇!

仲有,我囡住咗hal ...
你女女係咪hku?聽你咁講成日形住間hall係st johns college 哈哈

木土土    發表於 15-6-6 18:47

伯爵府

引用:我屋企人一直唔同意我放囝去名校,但佢地唔

原帖由 vvbyy 於 15-06-02 發表
我屋企人一直唔同意我放囝去名校,但佢地唔明白,名校有的training 係同普通學校不同,我同老公大學時感受 ...
超級明白,真係唔同啲。
記得我有朋友去醫學院面試,大家坐埋一齊group discussion 先自我介紹,間間名校,講出嚟大家都識,我朋友講間村校(band one英中),自己講完都會覺得,你哋有聽過嘛?明明大家都係成績有返咁上下先有機會去呢個interview,但自信嗰到就係會爭咁啲。

名校嘅人普遍係比較presentable,上到大學見好多,當學吓嘢囉,自己有著數,做人presentable好重要。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 vvbyy 於 15-06-02 發表另名

原帖由 木土土 於 15-06-02 發表
我fd 個DB仔,係HKU,佢仔話真係大多名校同普通學校分別埋推,唔係咩歧視,只係唔啱傾!

...
agree, 正如我同富豪都晤arm傾,我最多講去边度high tea, 人地富豪講weekend去边度出海,level 都唔同!

禁止訪問

引用:有時睇雜誌,明星第二代,發現小時候和長大

首頁

尾頁

跳至