懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我懷孕2次產檢都無檢查胸部的,第一次懷孕看男醫生,沒檢查下體,第二次看女醫生有檢查,大約我記得咁做目的好似係摸下子宮大小咁上下

珍珠宮

畀面勳章

回覆:** 婦科醫生黑名單 **

荃灣港安xx奇醫生全科(注:不是婦科醫生)幾個月前因肚痛,m又未到,去睇下咩事抽住痛(有機會有bb)已經同佢講我可能會有bb,唔幫我驗又唔抽血(我有要求抽咖)都扮聽唔到,之後叫我瞓上床,好快手噤禁落我肚,係噤拍我肚(超大力仲好痛tim之後我好大聲話好痛萬一我有左你噤禁法有都變無啦)之後佢好串話~你一定無bb~~~妖~~如果噤幾下可以check到有無就唔洗驗孕棒同抽血啦~~~~之後問返其他同行醫生~話佢無醫得淨識睇$做人(好like 做b6客)

大宅

呢個post真係好有用

我都想講下, 佐敦蕭x生(女醫生), 佢有得睇婦科同婦產科, 見到好多b6人睇佢, 生意勁好所以每次等最少2個鐘, 但呢個醫生睇我每次都勁趕時間, 無講咩野, 問佢又一句起兩句止, 同我檢查時(用鴨咀拑)好大力又粗魯, 痛死我, 收費勁貴仲要俾cash無visa, 後黎轉睇仁安, 收費差不多但醫生同服務都好佢幾百倍.

男爵府

回覆 kkmmcc 的帖子

婦產科醫生釘牌15月 , 轉眼間, 又可以申請復牌啦!

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20110109/00176_024.html

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:** 婦科醫生黑名單 ** ...

中環黃xx
小x檢查要渣胸、練乳頭、用完一輪鴨咀鋏、忽然用手指潦我陰蒂
曾報警,可惜姑娘在塲
有jm pm過我試過

伯爵府

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5118058

伯爵府

See this
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5118058

複式洋房

引用:+本帖最後由+召藥師+於+11-4-4+19:00+編輯+

原帖由 mimi005 於 08-09-17 發表
嘩!要報警!

複式洋房

引用:+本帖最後由+召藥師+於+11-4-4+18:52+編輯+

原帖由 紫月媽媽 於 10-04-26 發表

睇左咁多呢個鄧x釗既衰野, 就連D姑娘都幫埋佢, 真係忍無可忍, ...
係囉!姑娘都幫佢吾比孕婦老公入去!奇都爆!

大宅

引用:大家千期唔好去佐敦杜x峰医生!我以前係入

原帖由 kkmmcc 於 12-07-13 發表
大家千期唔好去佐敦杜x峰医生!我以前係入面做姑娘!我第一曰返工巳經怕怕!因为入面有得做人工流產!及佢 ...
針cam???報警啦

水晶宮

jorden 鄧 x 釗呀
同事中招

push push push

大宅

各位, 有冇新既黑名單加??? 因為我搵緊醫生, 希望唔好搵個有問題, 靠大家報報料!!! THANKS!

別墅

引用:幾年前有左後,有朋友介紹去睇佢,佢檢查時,

原帖由 WINLEG 於 08-10-05 發表

幾年前有左後,有朋友介紹去睇佢,佢檢查時,姑娘唔比我老公一齊 ...
好恐怖!超賤格!

榮 耀 的 王 是 誰 呢 . 就 是 有 力 有 能 的 耶 和 華 、 在 戰 場 上 有 能 的 耶 和 華 。

別墅

引用:旺角雅蘭+黃逸wa,+有咗六周,朋友介紹去睇

原帖由 VVW 於 12-07-18 發表
旺角雅蘭 黃逸wa, 有咗六周,朋友介紹去睇佢,一照超聲波就話個胎畸形,佢真係用"畸形"形容,話個胎唔得㗎 ...
變態嫁,佢有無良心

榮 耀 的 王 是 誰 呢 . 就 是 有 力 有 能 的 耶 和 華 、 在 戰 場 上 有 能 的 耶 和 華 。

別墅

引用:佐敦鄧x釗超咸,藉胸部檢查揸人地個胸&摔乳

原帖由 baby_happy 於 08-09-15 發表

佐敦鄧x釗
。。。。。吓?????
咁都得?報警啦!

噶爸+噶媽=噶B
噶噶豬一家
=====================
雖說往事只能回味,但有事不能回避!

大宅

鄧X釗•=鄧遠x?

大宅

炎夏勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章

http://hkhclib.wordpress.com/med ... s-scandal-listings/

複式洋房

回覆:baby_happy 的帖子

佢有冇帶手套檢查架?

複式洋房

引用:雅蘭蕭x蘭睇佢仲快過睇街症,有問題佢都冇

原帖由 marie貓 於 08-09-14 發表

雅蘭蕭x蘭
我睇過佢,我仲記得我當時只系period問題,佢已開10幾隻葯比我食!又話要打針同聞氧氣。。。結果我系回家途中地鐵上口唇發紫&暈左!我媽咪立刻打電話比呢位醫生問佢比左咩葯我食同打咩針!但佢啲姑娘竟然話醫生診緊症吾得閒接電話。。。。好在我媽咪系養x醫院姑娘識急救&送我去睇別的醫生啦。。。如果吾系我諗我而家都吾知仲可吾可以係呢到分享呢件事啦!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:佢有冇帶手套檢查架?

原帖由 Nicou 於 13-07-17 發表
佢有冇帶手套檢查架?
冇,徒手做檢查

首頁

尾頁

跳至