自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:今晚睇溫拿演唱會.........賴野

今晚誰是嘉賓?

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:anju 的帖子

阿B solo 個part 真係有驚喜,我覺得佢得五個人好enjoy 個show 、而且佢地的友誼真的值得我們去學習怎樣去維護😁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我初一晚睇+覺得ok+la+最不好看是佢果兩個

原帖由 luvgaga 於 16-02-12 發表
我初一晚睇 覺得ok la 最不好看是佢果兩個女出場唱歌 好悶 唔好聽
如果賣飛時講明佢會叫兩個女唱歌,肯定D飛滯消!
大佬,佢成日想捧D細路做明星歌星,但個個生到醜八怪,做乜迫人去睇

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

回覆:Wanyia 的帖子

男爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:Anpanmama 的帖子

係。佢d女麻麻。破壞左個show

伯爵府

引用:唔係好明點解話佢哋貪啲利是,以佢哋幾個的

原帖由 AhiruNoPekkle 於 16-02-12 發表
唔係好明點解話佢哋貪啲利是,
以佢哋幾個的身家,
嗰少少利是又算得啲咩呢? ...
其實攞利是係攪下氣氛,佢哋是但行兩三行就收手了.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Anpanmama 發表於 16-2-12 17:24
大佬,佢成日想捧D細路做明星歌星,但個個生到醜八怪,做 ...

男爵府

畀面勳章

回覆:丫雅 的帖子

You tube睇

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+luvgaga+於+16-02-12+發表我

原帖由 Anpanmama 於 16-02-12 發表
大佬,佢成日想捧D細路做明星歌星,但個個生到醜八怪,做 ...
太老實啦!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

在現埸。。。

請問最後ㄧ隻是唱什麼歌?

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

引用:在現埸。。。請問最後ㄧ隻是唱什麼歌

原帖由 大力大力 於 16-02-12 發表
在現埸。。。
係佢哋一齊跳舞唱,唯一一首跳舞歌,忘記乜歌,掛住睇佢哋跳舞,因係佢哋自創舞步.

公爵府

好媽媽勳章

大力大力 發表於 16-2-12 21:14
在現埸。。。
我睇年初一,安歌最後果首係千載不變
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 大力大力 於 16-02-12 發表在

原帖由 8331 於 16-02-12 發表
係佢哋一齊跳舞唱,唯一一首跳舞歌,忘記乜歌,掛住睇佢哋跳舞,因係佢哋自創舞步.

...
謝謝~

還可以,不是太差~

暫時 70分吧~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

阿B两個女的表演真是.........

看佢两個11/5歲女的一般般演出~

買基金真係好傷

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+luvgaga+於+16-02-12+發表我

我個場得大女唱,把聲又幾好聽喎

大宅

引用:Quote:原帖由 emoh 於 16-02-07 發表我都睇

原帖由 LMCK 於 16-02-07 發表
最尾果場。正
我都係,Good Show!

大宅

幣!我講阿LAM演唱會!

男爵府

引用:Quote:原帖由 luvgaga 於 16-02-12 發表我

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

因為有B哥所以先無買飛䏲,作狀又扮野

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

首頁

尾頁

跳至