親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血金章 hashtag旅遊勳章

sayangdada 發表於 17-3-11 13:42
我同你相同日期來回,16日在機場附近住一天,17日包車再去芭堤雅,暫定只玩芭堤雅,22日包車,請問有無司 ...

hi, 我都諗住全程玩芭堤雅呀,今次撞啱芭堤雅潑水節,可以感受下這個節日的氣氛
同埋主要想去水上樂園,亦book左CGMB,可能大部時間都係玩水, 我諗住hea玩咋....

其餘時間可能會去Central festival & royal garden plaza pattaya shopping/dining, harbourland (大型play house)
景點仲有swiss sheep farm, teddy bear museum, kk zoo, tiffany show, etc....
另外我在之前都有提及想玩飛索,但未諗定

食野我見有人介紹懸崖餐廳,夢阿來,張龍記....還有可在手機裝Eatigo apps,可訂位及有DISCOUNT

包車有好多喎,如Nicky & wendy, tim leung, 炳嫂, pattaya taxi, etc, 你可格下價先

男爵府

c9c9c9 發表於 17-3-11 13:59
請問,機場附近酒店,有冇頭緒呀

我訂左AT Residence, 因見人地住完d comments全部都很好,亦唔貴,$3xx 一晚
機場接送要150BAHT

男爵府

sayangdada 發表於 17-3-11 15:56
預訂咗Thong Ta Resort Suvarnabhumi, 2佰頭已經包早餐和機場接送。
我原先都想訂這間呀,真係好平,不過睇 agoda d comments好壞參半,衛生可能差一點,睇相見洗手間沒有乾濕分離,我最怕,所以後尾還是選了另一間

禁止訪問

大宅

BabyLC 發表於 17-2-11 21:24
我都係17-21,2大1小,只玩曼谷
同你一樣,17-21,不過去華欣﹗

男爵府

sayangdada 發表於 17-3-17 02:15
請問是150株1位定1趟,我1人5人不就750株?

唔好意思,問左酒店,應該係150baht per room先至真

禁止訪問

男爵府

2023年兔年勳章

vitatio 發表於 17-1-6 16:39
我哋復活節去,不過可能stay in 曼谷。我哋去11日,去hotel hea。

咁啱呀,我都係11日, 4/11-21. 我芭、曼呀~
玩完曼谷先去芭堤雅

大宅

回覆樓主:

剛看到,近排想去榮泰留意,今日至17號休息

侯爵府

好媽媽勳章

Ho_BB 發表於 17-3-11 09:40
我都15-19 Apr 去Bkk
12大5小1b 18人曼谷之旅
坐泰航 住Grande Centre Point Ratchadamri

開心就值
[img align=right][/img]

大宅

我17-21/4, 2大2小, 只去bkk, 住Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok家庭房, 坐泰航, $8100包晒稅

大宅

回覆 miffy128 的帖子

我係17-22,曼谷+華欣

首頁

尾頁

跳至