自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

LedTV 發表於 21-6-11 08:08
唔鍾意就唔去
大家立場唔同
我都唔會同另一派人見面食飯

係,但通常啲yc就最中意撩翻你當冇事發生,口就話自己大方,但其實神又係佢,鬼又係佢,好似啲傻人咁,中意就撩吓你,惹到你火滾,就話唔知你做乜咁嬲,家人朋友最緊要嘛,之後又撩㷫你把火,所以對呢啲人真係當傻人發現案就得,同呢班人保持距離最好,你好我好大家好

男爵府

山竹仔 發表於 21-6-11 06:43

我曾經的好朋友又係咁,原來大有人在,點解可以咁決絕⋯

早排仲要由一個同佢唔熟嘅人問我,佢係唔係已經飛左,果刻我真係再一次傷心,之後我就unfd左佢啦!
長痛不如短痛啦!無謂再勉強落去

珍珠宮

20162016 發表於 21-6-11 08:18
係,但通常啲yc就最中意撩翻你當冇事發生,口就話自己大方,但其實神又係佢,鬼又係佢,好似啲傻人咁,中 ...

嘩,你講得啱,我身邊有位深黃朋友真是咁! 鐘意就係你面前講,之後扮無嘢,到我反駁佢歪理時佢話我仲乜咁嬲喎

珍珠宮

20162016 發表於 21-6-11 08:18
係,但通常啲yc就最中意撩翻你當冇事發生,口就話自己大方,但其實神又係佢,鬼又係佢,好似啲傻人咁,中 ...

嘩,你講得啱,我身邊有位深黃朋友真是咁! 鐘意就係你面前講,之後扮無嘢,到我反駁佢歪理時佢話我仲乜咁嬲喎

水晶宮

hellomiki 發表於 21-6-21 00:48
嘩,你講得啱,我身邊有位深黃朋友真是咁! 鐘意就係你面前講,之後扮無嘢,到我反駁佢歪理時佢話我仲乜咁 ...

所以啲嘢明明係犯法,佢哋都可以講到係天經地義咁啦

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

會見下, 反正照計冇下次
政治呢啲唔啱傾咪聽完就算, 大家互嘈無謂啦, 反正各堅己見
我有黃友都就走, 不過佢就冇同我講得咁多政治, 知乜料講兩句就停, 有時都會聽吓佢地點講, 咁又冇乜野既, 聽下唔同政見啫

朋友點都好過親戚啦, 我有堆親戚真係 , 初頭比佢地洗晒版, 而家呢兩年都冇揾啦

首頁

尾頁

跳至