自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

nobodyfool 發表於 24-3-21 22:58
睇左幾頁,係爛登同香討就死晒狗,黎到bk就發窮惡,不知所謂!
...

仲有黎到bk點扮都遮唔到d變態格添

attach1/tmp/phpkFfkKP

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

818 發表於 24-3-21 23:08
仲有黎到bk點扮都遮唔到d變態格添

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

nobodyfool 發表於 24-3-21 22:58
睇左幾頁,係爛登同香討就死晒狗,黎到bk就發窮惡,不知所謂!
...

佢呢d 智力有限嘅looser, 唯一可以做既, 只可以咁之麻

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

一罐可樂 發表於 24-3-21 23:16
佢呢d 智力有限嘅looser, 唯一可以做既, 只可以咁之麻

looser唔緊要,但唔好踩人!暗示bk jm睇無記都係低質既話,係3個forums 甚至更多派膠又有幾高教育程度?

子爵府

2024年龍年勳章

一罐可樂 發表於 24-3-21 22:47
可能樓豬過咗登登吹, 佢係個邊吹到更加離地
https://lihkg.com/thread/3352972/page/4
...

謝link,收藏等陣慢慢睇

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

FeiLong 發表於 24-3-21 06:19
成個亞洲,除了大陸+港澳地區,邊度會有觀衆睇港劇?我都拗曬頭?
前幾年都還有馬來西亞,今日我估計都無 ...

雖然電視未落係大勢,但我都唔想見到由細睇到大既TVB無左,佢始終係其中一樣代表香港,見證香港娛圈興衰,呢家個班人攪唔掂,獎門人都30年,old school到係集體回憶,希望佢真係改革到,變返有活力,唔剩係serve 50路以上既人

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

芒果米池 發表於 24-3-21 13:01
同你差不多,會睇無綫新聞、錄多啦同小元子,但有時啲歌唱或超星總決賽會飛住睇主要嘅表演部分。
然後就係 ...

錄多啦係睇叮噹嗎? 小元子我都唔識了。 音樂節目我通常睇viu, 多啲唔同歌手,好似叱吒頒獎禮,不過我都係少睇電視,我鐘意睇有少少教育或知識既,之前無線森美同兩個女仔做個套問答節目,有時間我會坐定定睇,但唔會花時間追或之後睇返

珍珠宮

0q.cathy 發表於 24-3-23 01:03
錄多啦係睇叮噹嗎? 小元子我都唔識了。 音樂節目我通常睇viu, 多啲唔同歌手,好似叱吒頒獎禮,不過我都係 ...

其實電視除咗新聞台,都真係好少睇,啲好笑輕鬆嘅卡通、同去YouTube同app搵返啲節目,都只係因為食飯時間,為咗同屋企人冇咁悶,而播呢睇吓,短短地又冇廣告,45mins左右食完個飯,就熄電視。
香港啲歌手,都係為八吓而睇,冇乜歌好聽,就算張敬軒拎冠軍,都同之前果啲幾乎一樣,旋律仲冇咁靚。比較亮眼嘅果首仍有心跳脈博唔錯
用得最多都係YouTube、同其他串流平台睇劇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊